Executive Master of Public Administration

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Verkrijg de vaardigheden en knowhow die u nodig hebt om de leiderschapsuitdagingen van morgen aan te gaan

De Executive Master of Public Administration (Executive MPA) van de Hertie School is ontworpen voor leiders die de kennis en hulpmiddelen willen verwerven die nodig zijn om de uitdagingen van modern bestuur aan te pakken. Het programma biedt deelnemers een solide basis in principes van governance, publiek beleid en management, waardoor ze teams en organisaties kunnen leiden, besluitvorming kunnen vormgeven en veranderingen op de werkplek kunnen beheren.

Het programma biedt plaats aan de drukke schema's van werkende professionals en kan full-time worden bestudeerd in een jaar of part-time in 2-4 jaar. Dankzij het modulaire formaat van het curriculum kunnen deelnemers hun studies ontwerpen op basis van hun individuele interesses en tijdschema's.


Vaardigheden, kennis en hulpmiddelen

Deelnemers aan Executive MPA kunnen hun studies ontwerpen op basis van hun individuele behoeften en interesses. Een basispakket van moderne theorieën van bestuur en management gecombineerd met een brede keuze aan praktijkgerichte keuzevakken over de uitdagingen en complexiteit van moderne beleidsvorming vormen de basis van het Executive MPA-programma. Deelnemers kiezen een van de drie concentratiegebieden, die onderwerpen behandelen die steeds belangrijker worden voor managers, besluitvormers en leiders die werkzaam zijn in de publieke sector, het bedrijfsleven en het maatschappelijk middenveld:

  • Toonaangevende innovatie en veranderingsmanagement
    • Hoe mensen te beheren en te leiden
    • Hoe verandering te managen en innovatie te bevorderen
  • Digitalisering en big data
  • Hoe om te gaan met snelle digitalisering van en tussen bedrijfstakken en sectoren
  • Hoe big data en kunstmatige intelligentie in het openbaar bestuur en daarbuiten te begrijpen en daarop voort te bouwen
  • Grenzen van mondiaal bestuur
  • Hoe beleids- en bestuursvraagstukken aan te pakken - geopolitieke verschuivingen, snelle technologische ontwikkeling, milieu- en democratische crises en de strijd tegen de mondiale orde - die alleen op mondiaal niveau kan worden aangepakt

Deelnemers voltooien ook competentiecursussen in onderhandeling, conflictbeheersing, consulting of motiverende en leidende teams. Ze krijgen extra inzichten in een 4-daagse workshop in Brussel of Londen.

Hertie School - Exectuive Master of Public Administration students" src="https://cdn01.masterstudies.com/img/element_db/80/80727_IMG_1271_cropped.jpg" alt="Hertie School - Exectuive Master of Public Administration students" />


Berlijn - een levendig centrum van de Europese publieke dialoog

De hoofdstad van Duitsland is een belangrijke metropool die een schat aan mogelijkheden voor leren en vrije tijd biedt. Of je nu naar Berlijn verhuist of gewoon naar de stad pendelt voor de blokcursussen, je hebt de mogelijkheid om een van Europa's meest opwindende culturele, historische en politieke centra te verkennen.


Uitwisselingsprogramma's met toonaangevende universiteiten

Samenwerkingen met Copenhagen Business School, ESCP Europe en de Universiteit van Bern stellen Executive MPA-studenten in staat blokcursussen in heel Europa bij te wonen en credits te behalen voor hun diploma.


Carrière-diensten en studentenondersteuning

Carrièrediensten bieden individueel advies over loopbaanontwikkeling, of u nu extra expertise wilt opdoen voor uw huidige functie, professioneel wilt doorstromen in uw organisatie of wilt overstappen naar een nieuwe sector. Een carrièreprogramma van verschillende workshops ondersteunt studenten bij het voorbereiden van de volgende stap in hun carrière. Hooggeplaatste experts delen hun ervaringen binnen de lezingenreeks 'professionele perspectieven'. Studenten hebben ook toegang tot een online platform dat alle Hertie School alumni verbindt en beschikt over een vacaturebank uit de eerste hand.

Zowel studenten als alumni profiteren van alle aanbiedingen van het Career Development-team. Ons Student Affairs-team ondersteunt studenten om zich te vestigen op de Hertie School en in Berlijn. Ze helpen opgenomen studenten met kwesties zoals studieleningen, ziektekostenverzekeringen, visa en verblijfsregistratie, evenals huisvesting.


Uitgebreid alumni-netwerk

Het alumninetwerk van de Hertie School bestaat momenteel uit meer dan 3.000 professionals uit 95 landen. Het netwerk groeit snel en is een van de grootste troeven van de Hertie School . Ons Alumni Affairs-team werkt hard om ervoor te zorgen dat alumni actieve leden van de Hertie School gemeenschap blijven. Een exclusief online alumninetwerk verbindt alumni van alle programma's en van over de hele wereld. De jaarlijkse Alumni Reunion versterkt het alumninetwerk en de relatie met docenten, studenten en medewerkers.

Hertie School - Exectuive Master of Public Administration discussions" src="https://cdn01.masterstudies.com/img/element_db/80/80726_160606mw269_cropped.jpg" alt="Hertie School - Exectuive Master of Public Administration discussions" />


Meld je vandaag aan

Het Executive MPA-programma is gericht op zeer gemotiveerde professionals met bewezen leiderschapspotentieel of ervaring. Veel cursussen kunnen ook afzonderlijk of in combinatie als certificaat worden geboekt. De prioritaire deadline voor aanvragen om in aanmerking te komen voor het studiebeurzenprogramma van de Hertie School is 1 juni . Omdat slechts een klein cohort studenten per jaar wordt geaccepteerd en de beursfondsen beperkt zijn, wordt een vroege aanvraag sterk aanbevolen. Aanvragen worden tot 15 augustus aanvaard.


Over de Hertie School

De Hertie School is een internationaal onderwijs- en onderzoekscentrum van topkwaliteit in het levendige en kosmopolitische Berlijn. Uitzonderlijk onderwijs, onderzoek en outreach over internationale en intersectorale bestuurlijke uitdagingen zijn het kenmerk van de school.

Ons motto is vandaag begrijpen. Vorm morgen. We trekken een zeer getalenteerde studentengroep aan met verschillende nationale en disciplinaire achtergronden - verenigd door de wens om een verschil te maken en een betere toekomst te bewerkstelligen. We bieden hen een studieomgeving die wordt gekenmerkt door nauwe interactie met faculteiten, levendige publieke debatten en betrokkenheid bij actuele beleidsontwikkelingen. Bovendien hebben onze studenten toegang tot het wereldwijde netwerk van de School, waaronder de London School of Economics and Political Science, Sciences Po in Parijs, Columbia University in New York en vele andere uitstekende openbare beleidsscholen wereldwijd.

Als ambassadeur van goed bestuur en openbaar rentmeesterschap is de Hertie School een hub geworden voor topwetenschappers en onderzoekers, maar ook voor experts en vertegenwoordigers uit de politiek, het bedrijfsleven en het maatschappelijk middenveld die bijdragen aan evenementen op de school. Onze studenten dragen actief bij aan deze debatten en voeren regelmatig hun eigen initiatieven aan om het algemeen belang te bevorderen.

Hertie School - Exectuive Master of Public Administration students" src="https://cdn01.masterstudies.com/img/element_db/80/80638_80590_EMPA1.jpg" alt="Hertie School - Exectuive Master of Public Administration students" />
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

De Hertie School is een internationaal onderwijs- en onderzoekscentrum van excellentie dat studenten voorbereidt op leidinggevende posities in de overheid, het bedrijfsleven en het maatschappelijk mid ... Lees meer

De Hertie School is een internationaal onderwijs- en onderzoekscentrum van excellentie dat studenten voorbereidt op leidinggevende posities in de overheid, het bedrijfsleven en het maatschappelijk middenveld. Lees Minder