Executive Master of Enterprise IT Architecture

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Organisaties erkennen in toenemende mate de behoefte aan een robuust en flexibel bedrijfsontwerp en bedrijfsvoering, waarin informatiesystemen steeds meer een cruciale rol spelen, voor het realiseren van wendbaarheid en strategisch succes. Hoewel er in het professionele domein een veelheid aan modellen en frameworks voorhanden is, moet de onderneming nog steeds de uitdaging aangaan om deze ideeën in de praktijk om te zetten.

Bij gebrek aan eenvoudige oplossingen zoeken veel bedrijven naar geavanceerde expertise met een basis in onderzoek. Om aan deze vraag te voldoen, hebben Antwerp Management School en TU Delft - Delft TopTech een uitzonderlijke samenwerking tot stand gebracht om een state-of-the-art Executive Master of Enterprise IT-architectuur aan te bieden . Dit internationale programma gaat verder waar toegepast onderzoek van Antwerp Management School , de TU Delft en haar internationale onderzoekspartners eindigt, met als doel het aanbieden van duurzame, innovatieve en goed gefundeerde concepten met bewezen praktische toepasbaarheid.

Waarom zou je dit programma volgen aan Antwerp Management School ?

Zowel kleine als grote ondernemingen worden geconfronteerd met deze problemen met betrekking tot de acquisitie en het behoud van hoog opgeleide ondernemingen en IT-architecten, die zowel de vaardigheden en capaciteiten hebben op het gebied van enterprise- en IT-systeemontwerp, architectuur en ook in gerelateerde domeinen zoals enterprise-strategie, enterprise en IT-governance, leiderschap en verandermanagement.

Het doel van dit programma is om leiders van de volgende generatie op het gebied van enterprise- en IT-architectuur op te leiden, gebaseerd op innovatieve, duurzame en goed gefundeerde concepten met praktisch bewezen toepasbaarheid. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om beide campussen te bezoeken en te leren van veldleiders en internationale docenten.

Na het succesvol afronden van de cursus, krijg je een officiële en internationaal geaccepteerde master's degree van Antwerp Management School en een University Certificate van TU Delft - Delft TopTech. U bent bereid om met succes professionele certificeringen te behalen zoals CISA (Certified Information Security Auditor), CISM (Certified Information Security Manager), CGEIT (Certified in de Governance of Enterprise IT), CRISC (Certified in Risk and Information Systems Control) en DEMO Professional (ontwerp- en engineeringmethodologie voor organisaties)

Wat kan je verwachten?

Inhoudsniveau: verdieping van expertise

Na het bijwonen van dit programma

  • Uw kennis van algemeen beheer en IT-beheer is verbreed en verdiept.
  • U zult evolueerbare, solide IT-systemen kunnen ontwerpen en implementeren.
  • Je zult in staat zijn om zowel enterprise- als IT-architectuuraspecten te integreren in bedrijfs- en IT-governance en waardebeheer.
  • U kunt een masterproject leveren dat relevant is voor uw dagelijkse taak.
  • Je kunt een professionele carrière ontwikkelen als enterprise IT-architect.
  • Je ontvangt een officiële en internationaal erkende Antwerp Management master en een Universitair Certificaat van de Maastricht University School of Business & Economics.
  • U bent bereid om met succes professionele certificeringen te behalen, zoals “Certified DEMO Professional” en ISACA's CISA, CISM, CRISC en CGEIT.

Dublin Descriptors en leerresultaten Executive Master of Enterprise IT Architecture.

data

  • Start: 24 september 2020
  • Duur: 2 jaar, in deeltijd
  • In-class sessies worden om de 3 weken georganiseerd in blokken van 2 dagen: donderdag (14.00 - 22.00 uur) en vrijdag (09.00 - 17.00 uur)

vergoedingen

€ 23.000 (BTW vrijgesteld)
Inbegrepen: documentatie, boeken, catering
Exclusief: Woonkosten € 485, -

Plaats

Antwerp Management School
Boogkeers 5
BE-2000 Antwerpen
België

Vereisten

Kandidaten moeten in het bezit zijn van een masterdiploma (of gelijkgesteld aan voldoende werkervaring) en minimaal 3 jaar werkervaring.

Graad / certificering

Het masterdiploma 'Master of Enterprise IT Architecture', wordt officieel erkend door de Vlaamse Gemeenschap en wordt toegekend na succesvolle afronding van de opleiding. De opleiding is AACSB en NVAO geaccrediteerd en alumni kunnen hun “Msc” (master of science) titel aantonen. Daarnaast ontvang je een universitair certificaat van de Technische Universiteit Delft.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Antwerp Management School, the autonomous management school of the University of Antwerp (Belgium), offers 8 accredited Advanced Masters in a truly international context with study options in: Belgium ... Lees meer

Antwerp Management School, the autonomous management school of the University of Antwerp (Belgium), offers 8 accredited Advanced Masters in a truly international context with study options in: Belgium, China, Brazil, Italy and the USA. Moreover, we are ranked #37 in the Financial Times for our Master in Management (2019). Lees Minder