Executive Master in hotelmanagement en catering

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Executive Master in hotelmanagement en catering

Universitaire ingang

Prijs in euro's

De voorwaarden voor toegang

profiel

Oktober 2019

7909

Bestandsstudie

Motivatie interview

BAC 3 en 2 jaar / jaren ervaring
professional in de sector

presentatie

In een mondiale context en in voortdurende evolutie, streeft de Executive Master in Hotelmanagement en Catering in deeltijd naar een voltooiing en een verrijking van de educatieve reis van professionals en managers van de sector toerisme en hotelwezen.

Deze training is gericht op een efficiënt beheer van de ondernemingen op te bouwen op het gebied van gastvrijheid en Hospitality Management, namelijk het hotel vestigingen en restauratie. Het omvat een focus op het beheer en de controle van de structurele kenmerken van de productie-eenheden van een bedrijf, evenals de mogelijkheid om nieuwe concepten en instrumenten te confronteren, zij het een nationaal standpunt of International.

Steekwoorden: effectieve besluitvorming en actief gebruik van nieuwe technologieën.

Deze specialisatie en grotendeels wendde zich tot de realiteit van de markt programma cultiveert verdiepen inzet en deskundigheid van haar begunstigden.

Het Executive Master- programma in hotelmanagement en catering maakt deel uit van de zomer, ontwikkeld in samenwerking met de operationele en institutionele actoren van de sector om een antwoord te bieden op de kwesties die verband houden met de ontwikkeling en groei van de sector. aan de andere kant, en de behoeften van de arbeidsmarkt.

doelstellingen

De Executive Master in Hotelmanagement en Catering in deeltijd heeft tot doel je specialisatie te verdiepen en je een expert te maken in hotelmanagement en cateringmanagement.

Aan het einde van je carrière zul je managers zijn met de volgende vaardigheden, capaciteiten en waarden:

 • Bekendheid met de horeca: door een internationaal perspectief en een bedrijfsgerichte aanpak van het bedrijf, verkrijgt u een stevige basis van kennis van de hotel- en restaurantindustrie, in termen van beleid, procedures, werkwijzen en ervaringen op het gebied van toerisme, gastvrijheid en recreatie.
 • Globale visie: door zijn dubbel internationale en ondernemende werkingssfeer wil deze Executive Master managers trainen die in staat zijn om hotel- en cateringbedrijven nationaal en internationaal effectief te beheren.
 • Ontwikkeling van strategische plannen: om u te voorzien van de belangrijkste instrumenten voor de ontwikkeling en operationele toepassing van strategische plannen op nationaal en internationaal niveau, in toeristische omgevingen.
 • Innovatie en duurzaam beheer: dankzij een training, zowel wereldwijd als gespecialiseerd, kunt u zowel uw creativiteit en innovatie ontwikkelen, maar ook een duurzame managementbenadering van de sector.
 • Bestuurlijke en persoonlijke vaardigheden: verwerven van de nodige vaardigheden om optimaal te beheren, een team in een participatieve, serene en gunstige omgeving.

programma Sterke punten

Ostelea Rabat heeft haar opleiding, rekening houdend met de realiteit en de behoeften van de markt zijn ontworpen.

Dat is niet alles! Ostelea Rabat vertrouwde ook op de expertise van de Groep op het gebied van opleiding om een programma te ontwikkelen dat trouw is aan de belofte van de school: opleiding die grotendeels vanuit praktisch oogpunt gericht is op de realiteit van de sector.

Kies dus voor de Executive Master in hotelmanagement

 • Strategische partnerschappen ontwikkeld met spelers uit de industrie: academici, instellingen en bedrijven.
 • Netwerken: dankzij de vergadercycli met hotel- en cateringmanagers en internationale experts in de sector, kunnen studenten een eigen netwerk van professionele relaties opbouwen
 • Focus op "Revenue Management" via Business Games: dit geavanceerde marketingdomein wordt met name bestudeerd binnen dit programma, met name via de praktische visie van de Business Games
 • Case studies: om het vermogen van studenten om beslissingen te nemen te verbeteren, maar ook om hun creativiteit, analytische vaardigheden, mondelinge communicatie te ontwikkelen
 • Deelname aan evenementen gerelateerd aan de sector: tijdens hun cursus nemen studenten deel aan beurzen, congressen, tentoonstellingen en thematische conferenties.
 • Multiculturele faculteit: cursussen worden gegeven door nationale en internationale faculteiten, evenals experts uit de industrie en consultants.
 • Ontwikkeling van "soft skills": studenten profiteren van een cyclus van coaching en persoonlijke ontwikkeling, waardoor zij hun managementcapaciteiten en hun leiderschap kunnen verbeteren.

Carrièremogelijkheden

Het Executive Master Diploma in hotelmanagement en parttime restauratie geeft u toegang tot de volgende functies en instellingen:

 • hotel manager en corporate catering.
 • Verantwoordelijk voor de operationele afdelingen binnen hotelketens.
 • Hoofd hotelafdeling binnen een groep of een holding.
 • Hoofd van de divisie Food
 • Supervisor centra in gemeenschappen.

training inhoud

Het Executive Master- programma in hotelmanagement en parttime restauratie bestaat uit 5 modules:

 • Structuur en financiering van de toerismesector: internationale visie;
 • talent
 • Strategisch management en operationeel management in de horecasector: internationale visie;
 • Hotelmarketing, restaurantmarketing en marketing;
 • Afstudeerscriptie.

Het proces van het leren van verschillende onderwerpen en thema's, zal eindigen met het schrijven van een werk van het einde van studies die de ontwikkeling van een Business Plan of product Plan of een plan zal zijn innovatie voor een hotel of catering of andere bedrijven in de sector. Het werk zal worden uitgevoerd door de groep van maximaal 3 studenten onder begeleiding van een specialist tutor in het vakgebied.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Ostelea gives you the opportunity to study in the country that boasts the most competitive tourism sector in the world. A country filled with cultural resources and infrastructures, and which is highl ... Lees meer

Ostelea gives you the opportunity to study in the country that boasts the most competitive tourism sector in the world. A country filled with cultural resources and infrastructures, and which is highly adapted to digital consumption habits. Lees Minder