Executive Master in evenementenorganisatie en zakelijk toerisme

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Executive Master in evenementenorganisatie en zakelijk toerisme

Universitaire ingang

Prijs in euro's

De voorwaarden voor toegang

profiel

Oktober 2019

7909

Bestandsstudie

Motivatie interview

BAC 3 en 2 jaar / jaren ervaring
professional in de sector

presentatie

De Executive Master in evenementorganisatie en zakelijk toerisme is bedoeld om professionals en leidinggevenden te trainen die in staat zijn om toonaangevende bedrijfsprojecten uit te voeren gericht op de planning en het beheer van verschillende soorten evenementen (vergaderingen, incentives, conferenties tentoonstellingen, congressen, beurzen, enz.).

De training is ook gericht op het beheersen van de concepten van protocolstrategieën, communicatie en public relations. Via dit gespecialiseerde programma bouwen studenten hun vermogen op om de ontwikkeling van het toerisme te ondersteunen via de afdeling "Zakelijk Toerisme".

Sleutelwoorden: specialisatie en ontwikkeling

Het Executive Master- programma voor evenementenorganisatie en bedrijfstoerisme is ontwikkeld in samenwerking met de operationele en institutionele actoren van de sector om een antwoord te bieden op de kwesties die verband houden met de ontwikkeling en groei van de sector aan de ene kant en de behoeften van de arbeidsmarkt, aan de andere kant.

doelstellingen

De Executive Master in Evenementenorganisatie en Bedrijfstoerisme wil zich specialiseren in het maken van een expert in evenementenbeheer en zakelijk toerisme.

Aan het einde van je carrière zul je managers zijn met de volgende vaardigheden, capaciteiten en waarden:

 • Kennis van de MICE-industrie (Meeting, Incentives, Conferences
 • Wereldwijde visie: door zijn dubbele internationale en ondernemende werkingssfeer, wil deze Executive Master managers trainen die in staat zijn om projecten met betrekking tot het thema van de laatste effectief te beheren.
 • Strategische planontwikkeling: studenten voorzien van de belangrijkste instrumenten voor de ontwikkeling en operationele toepassing van nationale en internationale strategische plannen binnen de MICE-industrie.
 • Innovatie en duurzaam beheer: dankzij een training, zowel wereldwijd als gespecialiseerd, kunt u zowel uw creativiteit en innovatie ontwikkelen, maar ook een duurzame managementbenadering van de sector.
 • Bestuurlijke en persoonlijke vaardigheden: met behoud van de internationale oriëntatie, stelt dit programma u in staat om de nodige vaardigheden te verwerven om optimaal te beheren, een team in een participatieve, serene en gunstige omgeving.

programma Sterke punten

Ostelea Rabat heeft haar opleiding, rekening houdend met de realiteit en de behoeften van de markt zijn ontworpen.

Dat is niet alles! Ostelea Rabat vertrouwde ook op de expertise van de Groep op het gebied van opleiding om een programma te ontwikkelen dat trouw is aan de belofte van de school: opleiding die grotendeels vanuit praktisch oogpunt gericht is op de realiteit van de sector.

Het kiezen van de Executive Master in Event Planning en Zakelijk Toerisme biedt u de volgende voordelen:

 • Leer hoe u uw "persoonlijke merk" kunt beheren: enerzijds door technieken voor het zoeken naar werk te leren en door persoonlijke marketing of "personal branding" onder de knie te krijgen, zult u de vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn voor het management. uw eigen imago om professionele kansen in Marokko en internationaal te detecteren.
 • Ontwikkeling van "soft skills": studenten profiteren van een cyclus van coaching en persoonlijke ontwikkeling, waardoor zij hun managementcapaciteiten en hun leiderschap kunnen verbeteren.
 • Uitgebreid programma van bezoeken aan beurzen en thematische evenementen: tijdens hun cursus worden studenten uitgenodigd om deel te nemen en / of beurzen, congressen, beurzen en conferenties te organiseren.
 • Netwerken: door middel van ontmoetingen met leiders uit het toeristisch bedrijfsleven en internationale experts op het gebied van toerisme, zullen studenten in staat zijn om hun eigen netwerk van professionele relaties op te bouwen.
 • Strategische partnerschappen ontwikkeld met spelers uit de industrie: academici, instellingen en bedrijven.

training inhoud

Het Executive Master- programma bij evenementenorganisatie en bedrijfstoerisme is als volgt:

 • Structuur en financiering van de internationale toerismesector;
 • talent
 • Management van bedrijven die gespecialiseerd zijn in zakelijk toerisme en de organisatie van evenementen, in een mondiale omgeving;
 • Internationale marketing, evenementenprotocol en zakelijk toerisme;
 • Verplichte stage;
 • Afstudeerscriptie.

Het leerproces van de verschillende thema's zullen worden afgerond en zal worden gesynthetiseerd door een werkend einde van de studie zal de ontwikkeling van een ondernemend project van het organiseren van evenementen en zakelijke toerisme te helpen om zijn praktische toepassing van het onderwijs ontvangen en de ervaring die is opgedaan tijdens de training. Het werk zal worden uitgevoerd door de groep van maximaal drie personen en onder supervisie van een specialist tutor in het veld zijn de groep te kiezen.

Carrièremogelijkheden

De Executive Master 's degree in evenementenorganisatie en bedrijfstoerisme geeft u toegang tot de volgende functies en instellingen:

 • Het organiseren van culturele evenementen gecontroleerd door particuliere of publieke ondernemingen.
 • Bedrijven die de sponsoring of mecenaat te gebruiken als een communicatiemiddel en vereisen geschoolde professionals om de organisatie van evenementen, in staat om levensvatbare projecten te ontwerpen vanuit het oogpunt van de zichtbaarheid en de ROI te beheren.
 • state openbare instellingen, regionale of gemeentelijke verantwoordelijk voor de uitvoering van de culturele en artistieke beleid door middel van het ontwerp, de planning en het beheer van gebeurtenissen met betrekking tot deze gebieden.
 • Bedrijven gewijd aan de organisatie van beurzen en andere commerciële promotie evenementen op het gebied van public relations.
 • Hotel bedrijven zetten zich in voor het hosten van evenementen, zoals congressen en conferenties.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Ostelea gives you the opportunity to study in the country that boasts the most competitive tourism sector in the world. A country filled with cultural resources and infrastructures, and which is highl ... Lees meer

Ostelea gives you the opportunity to study in the country that boasts the most competitive tourism sector in the world. A country filled with cultural resources and infrastructures, and which is highly adapted to digital consumption habits. Lees Minder