Executive Master in Tourism Marketing en Revenue Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Executive Master in Tourism Marketing en Revenue Management

Universitaire ingang

Prijs in euro's

De voorwaarden voor toegang

profiel

Oktober 2019

7909

Bestandsstudie

Motivatie interview

BAC 3 en 2 jaar / jaren ervaring
professional in de sector

presentatie

In een sterk concurrerende internationale omgeving, de professionals uit de toeristische sector in het algemeen en met name de horeca, worden geconfronteerd met een versnelde transformatie van het bedrijf, zoals marketing, verkoop en distributie. Zo, het beheersen van nieuwe concepten en online en offline gereedschappen, wordt het een doorslaggevende concurrentiefactor.

De Executive Master in Tourism Marketing en Revenue Management, een unieke opleiding in Marokko, heeft tot doel professionals en leidinggevenden te trainen met persoonlijke en professionele vaardigheden om zowel optimaal als efficiënt te beheren marketing, marketing en distributie van toeristische producten.

Steekwoorden: concurrentievermogen, digitalisering van hulpmiddelen en effectieve besluitvorming.

Ontwikkeld in samenwerking met de operationele en institutionele actoren van de sector, biedt de Executive Master in Tourism Marketing en Revenue Management praktische en direct toepasbare oplossingen voor problemen zoals prijsvolatiliteit gegenereerd door online reisbureaus, overaanbod van hotelkamers, lagere prijzen voor luchtvervoer met de opkomst van lage kosten, de algehele toename van toeristenstromen over de hele wereld, enz.

doelstellingen

De Executive Master in Tourism Marketing en Part Time Revenue Management heeft tot doel je specialisatie te verdiepen en je een expert te maken in de belangrijkste beroepen van de sector toerisme en hotelwezen.

Aan het einde van je carrière zul je managers zijn met de volgende vaardigheden, capaciteiten en waarden:

 • Bekendheid met de hotel- en toerisme-industrie: door een internationaal perspectief en een directe benadering van het beroep verkrijgt u een solide basiskennis van de hotel- en restaurantindustrie, in termen van beleid, procedures, werkwijzen en ervaringen op het gebied van toerisme, gastvrijheid en vrije tijd.
 • Globale visie: door zijn dubbel internationale en ondernemende werkingssfeer wil deze Executive Master managers trainen die in staat zijn om hotel- en cateringbedrijven nationaal en internationaal effectief te beheren.
 • Ontwikkeling van strategische plannen: studenten voorzien van de belangrijkste instrumenten voor de ontwikkeling en operationele toepassing van strategische plannen op nationaal en internationaal niveau, in toeristische omgevingen.
 • Innovatie en duurzaam beheer: dankzij een training, zowel wereldwijd als gespecialiseerd, kunt u zowel uw creativiteit en innovatie ontwikkelen, maar ook een duurzame managementbenadering van de sector.
 • Bestuurlijke en persoonlijke vaardigheden: met behoud van de internationale oriëntatie, stelt dit programma u in staat om de nodige vaardigheden te verwerven om optimaal te beheren, een team in een participatieve, serene en gunstige omgeving.

programma Sterke punten

Ostelea Rabat ontwierp zijn trainingsprogramma rekening houdend met de realiteit en de behoeften van de pan-Afrikaanse markt in het bijzonder, en internationaal op een mondiale manier.

Dat is niet alles! Ostelea Rabat vertrouwde ook op de expertise van de Groep op het gebied van opleiding om een programma te ontwikkelen dat trouw is aan de belofte van de school: opleiding die grotendeels vanuit praktisch oogpunt gericht is op de realiteit van de sector.

Het kiezen van de Executive Master in Tourism Marketing en Revenue Management biedt u de volgende voordelen:

 • Leren via Business Game: Revenue Management-cursussen worden geleverd als zakelijke games. Deze leuke en educatieve methodologie stelt studenten in staat om als een team het feitelijke beheer van een hotel te oefenen.
 • Netwerken: Door de reeks vergaderingen met directeuren van hotels en gespecialiseerde bedrijven in de sector, evenals internationale consultants, kunnen studenten een eigen netwerk van professionele relaties opzetten.
 • Gratis coachingcyclus: naast hun studieprogramma kunnen studenten profiteren van een coachingcyclus, inclusief groepsessies op verschillende gebieden, zoals emotionele coaching, bekende coaching, enz.
 • Strategische partnerschappen ontwikkeld met spelers uit de industrie: academici, instellingen en bedrijven.
 • Een professionele visie: dankzij een faculteit van de sector hebben studenten de mogelijkheid om de studie van eigen hulpmiddelen en de analyse van echte gevallen te verdiepen. Dientengevolge verwerven ze vaardigheden die direct en fundamenteel toepasbaar zijn in hun vakgebied.

training inhoud

Het Executive Master Programme in Tourism Marketing en Revenue Management is als volgt:

 • Marktstructuur, internationale hotelmarketing en strategische richting,
 • Financiering van de toerismesector (focus op marketing en verkoop),
 • Online en offline toeristische marketing,
 • Managementvaardigheden en persoonlijke vaardigheden,
 • E-commerce, online marketing, Revenue Management en prijsstructuur,
 • Stage in een toeristisch of hotelbedrijf,
 • Afstudeerscriptie.

afstudeerwerk is de ontwikkeling van een algemene of gedeeltelijke marketing plan gericht op marketing, sales of e-commerce. Dit werk moet worden gebaseerd op een bestaand bedrijf of waarvoor referenties toegankelijk zijn. De student kan ook worden gebaseerd op een nieuw initiatief of project dat zou lanceren. Het doel is dat de student de opgedane kennis tijdens de training tijdens het werken in omstandigheden die dicht bij de werkelijkheid kunnen consolideren.

Carrièremogelijkheden

De Executive Master 's degree in Tourism Marketing en Revenue Management geeft u toegang tot de volgende functies en instellingen:

 • Commercieel directeur van toeristen- en hotelbedrijven.
 • Senior Manager in Toerisme en Horeca Marketing.
 • Revenue manager.
 • Verantwoordelijk voor e-commerce toerisme en hotel.
 • Commerciële intelligentie binnen centrale reserveringen, hotelketens of restaurants.
 • Consultant in commercieel beleid van toeristische bedrijven.
 • Ondernemerschap op toeristisch gebied.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Ostelea gives you the opportunity to study in the country that boasts the most competitive tourism sector in the world. A country filled with cultural resources and infrastructures, and which is highl ... Lees meer

Ostelea gives you the opportunity to study in the country that boasts the most competitive tourism sector in the world. A country filled with cultural resources and infrastructures, and which is highly adapted to digital consumption habits. Lees Minder