Executive Master in Marketing & Sales

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Vier van onze Masters worden officieel erkend als een van de beste op internationaal niveau door Eduniversal, waaronder het marketinggebied.

Top 200 - Regionale ranglijsten binnen de 9 geografische gebieden
Geclassificeerd als nr. 60 in Marketing, West-Europa

Untitled-design-e1568644888192.png

De Executive Master in Marketing & Sales van de Rome Business School biedt uitstekende opleiding, carrièrediensten, netwerken en vele andere voordelen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. De opleiding was bedoeld om deelnemers geavanceerde professionele vaardigheden te bieden, waarmee ze hun kennis kunnen versterken en hun loopbaanpaden kunnen ontwikkelen op management- of ondernemingsniveau. Vanuit methodologisch oogpunt stelt de praktische en op knowhow gerichte aanpak u in staat marketing- en verkoopvaardigheden te verwerven die onmiddellijk kunnen worden gebruikt in uw operationele omgeving.

58949_MBA.jpg

Waarom voor ons kiezen

 • Internationale bootcamp in Barcelona, ​​New York of Rome

Bent u op zoek naar een internationale ervaring om een volledig nieuw en praktisch perspectief op de zakenwereld te krijgen? Rome Business School biedt u de kans om dat te doen: verfijn uw vaardigheden en verrijk uw kennis over ondernemerschap, innovatie en andere belangrijke onderwerpen in de managementwereld door deel te nemen aan onze internationale programma's in Rome, Barcelona en New York , waar u ook uw professionele netwerk kunt uitbreiden. Bootcamps hebben extra kosten.

 • Soft Skills ontwikkelingsprogramma

De basis van een solide en succesvolle carrière zijn ongetwijfeld de Soft Skills, vaardigheden die praktisch nut en succes vinden in elke werkomgeving en elk bedrijfsgebied. Rome Business School kan uw groei in het carrièrepad vergemakkelijken, dankzij ons Soft Skills-programma, waarmee u competenties kunt verwerven en de manieren kunt verdiepen om deze persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen, waardoor uw persoonlijke en professionele groei wordt vergemakkelijkt.

 • Netwerken en partners

De Rome Business School heeft solide samenwerkingsverbanden met verschillende wereldberoemde toonaangevende bedrijven, zoals Enel, Fendi, Bulgari, Eataly, IBM Italië, Land Rover en vele anderen. Om ervoor te zorgen dat onze studenten een solide professioneel netwerk kunnen opbouwen, organiseren we voortdurend vergaderingen, bezoeken, evenementen en lessen voor gasten met vertegenwoordigers van elite bedrijfsecosystemen, stimuleren we de interactie tussen toonaangevende professionals en studenten en faciliteren we het proces van leren.

 • Carrière diensten

Ons gekwalificeerde en professionele Career Services-team biedt onze studenten een gepersonaliseerd carrièrepad, speciaal ontworpen om hun professionele profiel vorm te geven om competitieve cijfers op de arbeidsmarkt te trainen. Workshops gericht op de meest populaire onderwerpen zoals het zoeken naar een baan en carrièrenetwerken, individuele adviesbijeenkomsten, ons exclusieve " Rome Business School Talent Focus" -evenement en andere voordelen zijn beschikbaar om de beste start of een geweldige boost te garanderen van je carrière!

structuur

De Executive-formule van de Master in Marketing & Sales van Rome Business School is gestructureerd om de student een 360-graden voorbereiding te bieden op de marketingsector en op fundamentele aspecten van onderpandgebieden, in eerste instantie gericht op een algemeen overzicht van de brede managementrealiteit. , om vervolgens alle onderwerpen en specifieke aspecten van de marketingsector te analyseren. Een verdere studie zal worden gewijd aan de analyse en verkenning van trends en best practices op het gebied van innovatie en leiderschap, en hoe deze effectief kunnen worden toegepast in de marketing- en verkoopsector.

 • 6 maanden lesgeven
 • 6 maanden gewijd aan het Capstone-project
 • 1 week gewijd aan de Bootcamp in Barcelona of Rome
 • Soft Skills-programma
 • Seminars en evenementen

Aanwezigheidsmodus - zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

voordelen

 • Internationale studiereis: Bootcamp in Barcelona of New York
 • Soft Skills-ontwikkelingsprogramma
 • Onderzoeksmethoden voor zakelijke workshops
 • Ondersteuning voor accommodatie met toegewijde providers
 • Internationale studentenkaart - ISIC
 • Carrière diensten

inhoud

 • Managementvaardigheden

Het eerste deel van de Master in Marketing & Sales van de Rome Business School biedt u een volledige voorbereiding op de marketingsector en een overzicht van de cruciale aspecten van andere gerelateerde velden, en geeft in eerste instantie een overzicht van de bredere managementwereld.

 • Specialistische vaardigheden

Ontwikkelt de vaardigheden die nodig zijn om aan nieuwe behoeften op verschillende gebieden van management en management te voldoen en deze te verbeteren. Leer hoe de implementatie van nieuwe markt- en klantgerichte operationele managementsystemen plaatsvindt, waarbij alle onderwerpen en specifieke aspecten van marketing en verkoop worden geanalyseerd.

 • Innovatief en duurzaam leiderschap

Ontdek de best practices op het gebied van innovatie en leiderschap en hoe deze effectief kunnen worden toegepast op de marketing- en verkoopsector.

 • Capstone-project: marketing- en verkoopplan

Een groepsproject dat tot doel heeft een marketing- en verkoopplan te ontwikkelen voor een bestaand of fictief bedrijf in de sector. Alle teams worden begeleid door de beginfase van het project.

Hoogleraren

De cursussen van de Rome Business School Master in Marketing & Sales Executive worden gegeven door hoog geselecteerde docenten van internationale allure, afkomstig uit verschillende operationele en professionele contexten, van reclame tot commercieel, van ondernemerschap tot digitaal; de trainingsaanpak is praktijkgericht, om vaardigheden over te dragen die echt nuttig zijn voor de professionele ontwikkeling van de student.

Carrière diensten

Met onze hulp kunt u uw loopbaanstrategie creëren door een reis van zelfreflectie, verkenning en resultaten. Dit programma is ontworpen om je te helpen bij het vinden van stages of functies die aansluiten bij je ambities en verwachtingen. In het bijzonder biedt de school de volgende diensten aan geregistreerde studenten:

 • Individueel professioneel adviesgesprek
 • Officieel Rome Business School carrièreportaal
 • Professionele workshops
 • Webinar voor ondernemers
 • Talent Focus van Rome Business School

plaatsing

Aan het einde van de master heeft 96% van de studenten stage gelopen bij internationaal gerenommeerde bedrijven. Enkele van onze professionele partners:

127246_romebusinessschool_partners.png

Internationale bootcamps

Verfijn uw ondernemersvaardigheden en test ze met de ultieme uitdaging: de exclusieve Rome Business School Bootcamps in Barcelona en New York, georganiseerd in samenwerking met EAE Business School en met Pace University. Twee prachtige steden in de voorhoede van innovatie en een van de meest productieve start-up ecosystemen. Een geavanceerd programma dat is ontworpen om realistische zakelijke scenario's op te lossen en u een praktische leermethode en ontwikkeling van vaardigheden te bieden. Allemaal met de professionele ondersteuning van docenten van uitstekende bedrijven!

Toelatingsproces

Rome Business School werkt hard om de hoogste kwaliteitsnormen in de aangeboden programma's te handhaven. Daarom moeten alle aspirant-studenten, om de geschiktheid van de kandidaten te garanderen, een selectieprocedure doorlopen die als volgt is gestructureerd:

127243_admission_romebusinessschool.png

Het toelatingsproces heeft tot doel te controleren of de kandidaat geschikt is om de master bij te wonen. De academische geschiedenis van de kandidaat, eerdere ervaring met de onderwerpen die in het masterprogramma worden behandeld en persoonlijke motivatie worden geëvalueerd. Eenmaal verzonden, zal de aanvraag worden beoordeeld door de academische commissie van de Rome Business School . Om de geschiktheid van de kandidaat te garanderen, is het belangrijk dat deze alle vereiste documentatie overhandigt.

Beurzen en betaling

n op basis van persoonlijk profiel, ervaring en bewezen motivatie kan de kandidaat de toekenning van een beurs verkrijgen met gedeeltelijke dekking (tot 30%) van de deelnameprijs. Of u in aanmerking komt voor een beurs zal worden beoordeeld door de academische commissie van Rome Business School tijdens het onderzoek van de aanvraag.

De betaling van het deelnamebedrag van 6.800 euro kan op de volgende manieren worden gedaan:

 • in termijnen
 • Unieke oplossing (deze optie garandeert een korting van 10% op het totale bedrag)

Kies nu je toekomst!

Als u op zoek bent naar hoogwaardige geavanceerde training, mogelijkheden voor de ontwikkeling van vaardigheden, nieuwe manieren om uw professionele netwerk uit te breiden en in contact te komen met topprofessionals, hebben wij precies de Master voor u. Vanaf nu hangt het allemaal van jou af! Je vastberadenheid en je bereidheid om te leren en te experimenteren met nieuwe manieren van denken zijn alles wat je nodig hebt om het beste uit een van onze meesters te halen en de weg naar succes in je carrière te bewandelen.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Lees meer

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Lees Minder
Rome , Italië online + 1 Meer Minder