Executive Master in International Business (100% online) - Franse baan

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

In een steeds meer geglobaliseerde en competitieve wereld, waar het heden en de toekomst van bedrijven zich op buitenlandse markten bevinden, biedt het EMIB- programma een oplossing voor de groeiende vraag naar professionele expertise in internationale zaken en buitenlandse handel.

Met het doel om professionals op te leiden die in staat zijn om toonaangevende bedrijven te leiden die aanwezig zijn op internationale markten, is het belangrijkste doel van dit 14-gangen online programma om deelnemers de nodige vaardigheden te bieden op de vele strategische gebieden van een bedrijf dat actief is op de internationale markten. internationale markten.

Ben je klaar voor de uitdaging?

We zullen u trainen als een professional en u voorzien van de beste analysetools. In de praktijk verkrijgt u alle vaardigheden die nodig zijn voor het beheer en de administratie van een internationaal bedrijf.

Je verwerft de vaardigheden en technieken die nodig zijn voor communicatie, management en onderhandeling in een mondiale context.

 • Oefen de uitdagingen van de nieuwste internationale managementtrends door als uitvoerende beslisser in echte bedrijfsscenario's op te treden.
 • Train jezelf en ontwikkel de vaardigheden om een bedrijf in een multiculturele omgeving te leiden door middel van oefeningen en situaties waarin je de uitdaging zult ervaren om te werken in een mondiale context, naast verschillende culturen.
 • Deel uw ervaringen: altijd vergezeld door docenten van hoog niveau uit verschillende disciplines, deel ze met deelnemers uit de hele wereld en deel uw kennis en ervaringen via praktische, educatieve en interactieve educatieve media.

programma

9 fundamentele cursussen

 • strategie
 • Intercultureel management
 • afzet
 • Zakelijke internationalisatie
 • Digitale marketing
 • Human Resources Management
 • Analyse van financiële overzichten
 • Project Management
 • onderhandeling

5 gespecialiseerde cursussen

Om uit de onderstaande lijst te kiezen:

 • Economie voor management
 • Innoveer en onderneem
 • Operations Management
 • Digitale transformatie
 • Management Control
 • Operaties en beheer
 • Leiderschap en emotionele intelligentie
 • Bedrijfsfinanciering
 • Big Data en verbonden objecten

Applicatiecriteria

 • Bachelor / Master diploma en
 • 2 jaar professionele ervaring met betrekking tot het programma

Bij te voegen documenten

 • Kopieergraad van licentie / master
 • Brief van aanbeveling
 • Motivatiebrief
 • Bijgewerkt Curriculum Vitae
 • Kopie van ID / paspoort
 • Foto in jpg-formaat

Belangrijk: studenten die hun documenten moeten verifiëren, kunnen aan de cursus beginnen voordat ze de geverifieerde documentatie hebben verkregen en moeten de documenten in het eerste jaar indienen om hun tegoed te laten valideren.

getuigenissen

117871_eric_kouessi_sossou.JPG

Eric Kouessi Sossou

Hoofd van de afdeling Corporate Banking, Afrikaanse bank voor industrie en handel (BAIC)

Repub. uit Benin / West-Afrika

" Dit programma heeft mijn leven veranderd, mijn manier om dingen te zien ... ik zie nu groot"

"De kwaliteit van de EMIB-faculteit is onverslaanbaar: het zijn allemaal zeer ervaren professionals en experts op verschillende gebieden. Deel uitmaken van de EMIB heeft grote invloed gehad op mijn dagelijkse werk. Ik heb veel nieuwe kennis en tools opgedaan in management, financiën, strategie, bedrijfsplanning en vele andere aspecten. Mijn manier van denken is ook veranderd: ik ben nu een kritische denker, die een nieuwe manier heeft om mijn activiteiten te plannen en dingen op een meer strategische manier te bekijken. Ik zie nu groot! "

117870_margaux_chauve.JPG

Bald Margaux

Africa Project Manager
TOTAL SA

Frankrijk / VS.

" Ik koos voor het EMIB-programma omdat ik zeker wilde zijn dat ik me kon concentreren op mijn carrière en mijn werk, waarbij ik alle flexibiliteit kon behouden met hoogwaardige onderzoeken"

"Sinds ik het programma start, heb ik het gevoel dat ik aan het evolueren ben, omdat ik de projecten die ik nu doe, kan ontwikkelen. Ik kan ingaan op de details van de vragen en betere gesprekken voeren met verschillende gebieden.

Het faculteitsniveau van ESCP Europe is erg hoog. We moeten niet alleen veel werken met quizzen, huiswerk maken, maar leraren zijn ook heel beschikbaar via e-mail of telefoon en ze sturen ons ook graag kranten om ons wat meer tijd te geven, zodat we onze cursussen beter kunnen begrijpen. . "

117868_jia_wu.JPG

Jia Wu

Plaatsvervangend hoofd van elektronische handel
ECOVACS Robotics, Duitsland

China

" Tegenwoordig hebben mensen interculturele en multiculturele ervaringen nodig en ik denk echt dat het echte voordeel van dit soort programma is om zoveel mensen van over de hele wereld te ontmoeten"

"Tegenwoordig hebben mensen steeds meer behoefte aan interculturele en multiculturele ervaringen. Een van de sterke punten van dit programma is om veel interessante mensen van over de hele wereld te ontmoeten. Binnen de EMIB leer je van elk van hen in termen van cultuur en business, en in termen van uitwisseling van goede praktijken en wederzijdse hulp. Als student van EMIB ontmoette ik heel wat interessante mensen die me hebben geholpen mijn actieterrein te verbreden. "

117869_robert_castaneda.JPG

Roberto Castañeda

Senior Manager, Global Customer Operations, EXPEDIA Group

El Salvador

" Dit programma is gericht op leren door te doen. Wat je leert, is rechtstreeks van toepassing op het veld "

"Ik heb voor dit programma gekozen vanwege zijn reputatie, flexibiliteit en toepasbaarheid. Dit programma is gericht op leren door te doen. Wat je leert, is rechtstreeks van toepassing op het veld. Het was de belangrijkste beslisser voor mij toen ik voor dit programma koos.

Hoewel dit een online programma is, is het interactieniveau zeer hoog en is de feedback uiterst persoonlijk. Wat ik echt leuk vind, is het feit dat je veel feedback krijgt op elke missie en het geeft je ook de mogelijkheid om de toepasbaarheid te zien van wat je doet in je dagelijkse werk. Je leert niet alleen veel van de leraren, maar je leert ook veel over de deelname, de verschillende deelnemers, alle verschillende debatten en de oproepen tot deelname die de leraren doen.

Ik kan zeker zeggen dat ik een meer complete professional aan het worden ben, dankzij alle kennis die ik in de klas heb opgedaan. "

117872_riccardo_mariani.JPG

Riccardo Mariani

Project Manager
Fondazione Italia Uganda Onlus

Italië

" Ik zal het EMIB-programma aanbevelen aan ambitieuze mensen die hun professionele situatie willen verbeteren"

"Een van de toegevoegde waarden van dit programma is het feit dat ik in praktijk heb gebracht wat ik vrijwel onmiddellijk heb geleerd. Dit gaf me een enorme professionele boost. Een andere toegevoegde waarde is de multinationaliteit en het multiculturalisme van EMIB. Er zijn veel mensen uit verschillende landen en het helpt veel om verschillende perspectieven en manieren om dingen te doen te krijgen. Daarnaast is de persoonlijke ervaring van andere deelnemers en de mogelijkheid om nauwere relaties met docenten aan te gaan een belangrijke waarde van EMIB. "

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Established in 1819, ESCP Europe is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunitie ... Lees meer

Established in 1819, ESCP Europe is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Lees Minder
Spanje Online , Madrid + 1 Meer Minder