Executive Master in International Business (100% online) - Engels volgen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

In een steeds meer geglobaliseerde en competitieve wereld, waar het heden en de toekomst van het bedrijfsleven op buitenlandse markten liggen, biedt de Executive Master in International Business (EMIB) een oplossing voor de groeiende vraag naar professionele expertise in internationale zakelijke en buitenlandse handel.

De Executive Master in International Business (EMIB) is een programma met 18 management- en leiderschapscursussen. Deze bieden u de vaardigheden die nodig zijn voor de vele strategische gebieden van een bedrijf dat op internationale markten handelt.

Ben je klaar voor de uitdaging?

We zullen u trainen als een professional en u voorzien van de beste tools voor bedrijfsanalyses. Leer op praktische wijze alle vaardigheden die nodig zijn voor het beheer en de administratie van een internationaal georiënteerd bedrijf.

Verwerven van managementvaardigheden en -technieken die nodig zijn voor communicatie, management en onderhandeling in een wereldwijde omgeving.

 • Werk uitdagingen door in de nieuwste internationale managementtrends en neem de rol van uitvoerende beslisser in echte bedrijfsscenario's aan.
 • Train en ontwikkel alle vaardigheden die nodig zijn om een bedrijf in een multiculturele omgeving te leiden, met behulp van oefeningen en situaties waarin deelnemers de uitdaging ervaren om in een mondiale context te werken, naast verschillende culturen.
 • Wissel ervaringen uit met deelnemers van over de hele wereld, altijd met de deskundige hulp van topdocenten in verschillende disciplines, waarbij kennis en ervaring worden gedeeld via praktische, educatieve en interactieve educatieve media.

leerplan

9 kerncursussen

 • Strategie
 • Cross-cultureel management
 • Marketing in een geglobaliseerde wereld
 • Internationale bedrijfsontwikkeling
 • Digitale marketing
 • HRM in internationale organisaties
 • Analyse van financiële overzichten
 • Internationaal projectmanagement
 • onderhandeling

5 gespecialiseerde cursussen

om uit de onderstaande lijst te kiezen:

 • Bedrijfseconomie
 • Innovatie
 • Operations Management
 • Digitale transformatie
 • Organisatorisch gedrag
 • Leiderschap en emotionele intelligentie
 • Financieel management
 • Big Data

Toelatingseisen

 • Bachelor / Master diploma en
 • 2 jaar professionele ervaring met betrekking tot het programma

Documenten die moeten worden opgenomen

 • Kopie van het Bachelor / Master diploma
 • Eén referentiebrief
 • Motivatiebrief
 • Up-to-date Curriculum Vitae
 • Kopie van identiteitskaart / paspoort
 • Een foto in jpg-formaat

Belangrijk: Studenten die hun documenten moeten verifiëren, kunnen de cursus beginnen voordat ze de geverifieerde documentatie hebben verkregen en moeten de juiste documenten in het eerste jaar presenteren.

Succesverhalen

117869_robert_castaneda.JPG

Roberto Castañeda

Senior Manager, Global Customer Operations, EXPEDIA Group

El Salvador

"Bij dit programma gaat het om heel praktisch leren en iets dat je direct op je baan kunt toepassen"

"Ik kies dit programma vanwege de kracht van de curricula, de flexibiliteit en vanwege de mate van toepasbaarheid. Bij dit programma gaat het om het type leerproces en iets dat u rechtstreeks op uw werk kunt toepassen. Dat was de belangrijkste beslisser voor mij toen ik dit programma selecteerde.

Ondanks dat het een online programma is, is het niveau van interactie erg hoog en is het niveau van feedback extreem op maat en gepersonaliseerd. Wat ik echt leuk vind, is het feit dat je veel feedback krijgt over elke opdracht en dat je ook de toepasbaarheid kunt zien van wat je doet in je dagelijkse werk. Je leert niet alleen veel van de professoren, maar je leert ook veel van de deelname, van de verschillende klasgenoten, van alle verschillende debatten en de oproepen tot deelname die de professoren doen.

Ik kan absoluut zeggen dat ik een meer afgeronde professional aan het worden ben door alle kennis die ik opgedaan heb in de cursussen. "

117872_riccardo_mariani.JPG

Riccardo Mariani

Projectleider
Fondazione Italia Uganda Onlus

Italië

" Ik zal het EMIB-programma aanbevelen aan mensen die ambitieus zijn en hun professionele situatie willen verbeteren"

"Een van de toegevoegde waarde van dit programma is het feit dat ik vrijwel onmiddellijk kon toepassen wat ik leerde. Dat gaf me een enorme professionele boost. Een andere toegevoegde waarde is de multinationaliteit en het multiculturalisme van EMIB. Er zijn veel mensen uit verschillende landen en dat helpt veel bij het verkrijgen van verschillende perspectieven en manieren om dingen te doen. Ook de persoonlijke ervaring van andere deelnemers en de kans om een nauwere relatie met de professoren te creëren, is een belangrijke waarde van EMIB. "

117871_eric_kouessi_sossou.JPG

Eric Kouessi Sossou

Hoofd, afdeling Corporate Banking, BAIC

Republiek Benin / West-Afrika

" Dit programma heeft mijn leven veranderd, mijn manier van kijken veranderd. Ik zie nu groot"

"De kwaliteit van EMIB Faculty is onverslaanbaar: ze zijn allemaal zeer ervaren professionals en experts in uiteenlopende gebieden. Deel uitmaken van EMIB heeft veel invloed gehad op mijn dagelijkse werk. Ik heb veel nieuwe kennis en tools opgedaan op het gebied van management, financiën, strategie, bedrijfsplanning en vele andere aspecten. Mijn manier van denken is ook veranderd: ik ben nu een kritische denker, die een nieuwe manier heeft om mijn activiteiten te plannen en dingen op een meer strategische manier te bekijken. Ik zie nu groot! "

117870_margaux_chauve.JPG

Margaux Chauve

Communicatie Afrika adviseur
TOTAL SA

Frankrijk / VS.

" Ik koos voor het EMIB-programma omdat ik wilde zorgen dat ik me kon concentreren op mijn carrière en werk, waarbij ik alle flexibiliteit kon behouden met hoogwaardige onderzoeken"

"Sinds ik aan het programma begon, heb ik absoluut het gevoel dat ik me verder ontwikkel omdat ik alle projecten die ik momenteel uitvoer, kan verruimen. Ik kan dieper ingaan op problemen en betere en aangepaste gesprekken voeren met de verschillende velden.

Het niveau van hoogleraarschap bij ESCP Europe is erg hoog. We moeten niet alleen veel werken met de quizzen, papieren overhandigen, maar de professoren zijn erg beschikbaar voor ons via e-mail of telefoontjes en ze vinden het ook leuk om ons kranten te sturen om ons een extra dimensie te geven om onze cursussen beter te begrijpen. "

117868_jia_wu.JPG

Jia Wu

Plaatsvervangend hoofd van e-commerce
ECOVACS Robotics, Duitsland

China

" Tegenwoordig hebben mensen interculturele, multiculturele ervaringen nodig en ik denk echt dat het echte goede vermogen van dit soort programma is om zoveel mensen van de hele wereld te ontmoeten"

"Tegenwoordig hebben mensen meer en meer behoefte aan interculturele en multiculturele ervaringen. Een van de troeven van dit programma is ook het ontmoeten van veel interessante mensen van over de hele wereld. In de EMIB leer je van hen allemaal in termen van cultuur en business, en in termen van het uitwisselen van goede praktijken en elkaar helpen. Bij het bestuderen van EMIB heb ik veel interessante mensen ontmoet die me hebben geholpen mijn bereik te verbreden. "

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

ESCP Europe , opgericht in 1819, is de oudste business school ter wereld. Haar missie is om de volgende generatie transnationale bedrijfsleiders te ontwikkelen en hen voor te bereiden op het benutten ... Lees meer

ESCP Europe , opgericht in 1819, is de oudste business school ter wereld. Haar missie is om de volgende generatie transnationale bedrijfsleiders te ontwikkelen en hen voor te bereiden op het benutten van de kansen die culturele diversiteit biedt. Lees Minder
Spanje Online , Madrid + 1 Meer Minder

Accreditaties