Executive Master in Finance (EMFin)

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

INSEAD trots op zijn faculteit van wereldklasse, nauwe banden met het internationale bedrijfsleven en een participatieve manier van lesgeven. Onze Executive Master in Finance (EMFin) combineert deze kenmerken met een programma op maat dat uw leiderschaps- en managementvaardigheden zal aanscherpen en uw kennis van de sector zal verdiepen.

Ontworpen voor ervaren financiële professionals om loopbanen te versnellen zonder langdurig verlof te nemen, is het cursuswerk voor de Executive Master in Finance (EMFin) verdeeld in modules die drie tot vier maanden na elkaar plaatsvinden, waardoor er voldoende tijd is om geleerde vaardigheden in de klas te implementeren werkplek.

Het programma wordt voornamelijk gegeven op de Asia Campus in Singapore, een wereldwijde en regionale financiële hub met een vooruitstrevende financiële markt.

programma doelstellingen

INSEAD 's EMFin biedt een veel grotere diepgang van financiële vaardigheden dan je zou doen in een MBA, terwijl het de opleiding voor leiderschap en management biedt die je in een typische financiële graad niet zou vinden. Ons doel is om financiële leiders voor te bereiden op het volgende niveau, zodat ze de bedrijfsfinanciën en investeringsbeheer van de toekomst kunnen aansturen.

Academische uitmuntendheid

Verkrijg diepgaande kennis van financiën en management van docenten en collega's die toonaangevend zijn in hun vakgebied en verschillende segmenten van de industrie vertegenwoordigen.

Strategisch perspectief op financiën

Verdiep uw kennis en verbeter uw vaardigheden terwijl u een absolute focus legt op de financiële sector met een diepgaand begrip van kerncompetenties en managementkwesties.

Realtime applicatie

Pas nieuwe vaardigheden en kennis rechtstreeks uit de klas toe op uw werkplek via cursussen die specifiek zijn afgestemd op ervaren financiële professionals.

Wereldwijde ervaring

Neem deel aan een echt wereldwijde en ondernemende leerervaring met de multi-campus ervaring van INSEAD , toegang tot internationale faculteiten, een wereldwijd alumninetwerk en een gevarieerd studentenlichaam.

128284_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpgHelloquence / Unsplash

Admissions

Succesvolle INSEAD Executive Master in Finance-kandidaten belichamen een opmerkelijk breed scala aan achtergronden en ervaringen en onderscheiden zich met bewezen kwantitatieve vaardigheden, academische excellentie, sterke interpersoonlijke vaardigheden, bewezen leiderschapsvaardigheden en de wens om te slagen in een steeds veranderende en competitieve, wereldwijde zakelijke omgeving. Ons Executive Master in Finance-toelatingsproces is ontworpen om de best mogelijke pasvorm tussen u en het INSEAD EMFin-programma te garanderen.

Toelatingseisen Executive Master in Finance (EMFin)

Academische capaciteit

Academische stichting: Bachelor's degree of gelijkwaardig aan een erkende hogeschool of universiteit.

GMAT, GRE of GMAC® EA

U kunt een van deze tests aanvragen: GMAT, GRE of GMAC® Executive Assessment (EA). Voor GMAT en GRE is er geen minimum vereist, maar u moet streven naar een score op of boven het 75e - 80e percentiel in de kwantitatieve sectie.

Professionele ervaring

We verwelkomen sollicitanten met een gemiddelde van 4 tot 12 jaar ervaring in een financiële functie. Aanvragers met minder ervaring die door hun professionele en persoonlijke ervaringen sterke kwantitatieve vaardigheden en uitzonderlijke volwassenheid vertonen, kunnen ook in overweging worden genomen.

Admissions Deadlines

We hanteren een geënsceneerd toelatingsproces met groepen deelnemers toegelaten in elk van de vier rondes. De concurrentie voor elke ronde is gelijk, maar hoe eerder je toegang krijgt, hoe meer tijd je hebt om de financiering veilig te stellen en de logistiek te regelen. Het online aanvraagformulier opent meestal twee maanden voor elke deadline.

We hanteren een geënsceneerd toelatingsproces met groepen deelnemers toegelaten in elk van de vier rondes.

Ronde 1 1 november 2019
Ronde 2 1 februari 2020
Ronde 3 1 mei 2020
Ronde 4 1 juli 2020

Belangrijke aantekeningen

  • Als u ervoor kiest om de indiening van uw aanvraag uit te stellen tot de volgende ronde van dezelfde intake, worden uw aanvraagformuliergegevens automatisch opgeslagen. Houd er rekening mee dat de toegang tot uw formulier tijdelijk wordt uitgeschakeld vanaf 00:00 uur (Midden-Europese tijd) op de dag van de deadline, omdat het systeem ongeveer vier dagen wordt uitgeschakeld. De toegang tot uw formulier wordt hervat zodra de tijdelijke afsluitingsperiode eindigt, zodat u het daarna kunt blijven bewerken.
  • Houd er rekening mee dat als u alle vier rondes van een bepaalde intake mist, uw aanvraagformulier en de volledige inhoud ervan verlopen. Op dit moment moet u een nieuwe aanvraag helemaal opnieuw invullen, voor de volgende intake.
  • Om in een specifieke ronde te worden opgenomen, moeten aanvragen uiterlijk op de dag van de deadline vóór 23:59 uur Midden-Europese tijd zijn voltooid en ingediend.
  • Voor een soepele aanvraagervaring en om de maximale indieningsperiode te voorkomen, raden we u ten zeerste aan om uw aanvraag een paar dagen vóór de deadline van de aanvraag in te dienen.
  • De competitie voor elke ronde is gelijk, ongeacht de intake of ronde waarvoor je je aanmeldt. We beoordelen de pool van aanvragen die binnen elke ronde afzonderlijk worden ingediend, waarbij de "biedingsratio" (percentage geaccepteerde kandidaten versus ontvangen aanvragen) in alle rondes redelijk constant blijft.
  • Aanvragers horen ongeveer een (1) maand na het indienen van hun voltooide aanvraag van Admissions over een beslissing.

financiering

Een INSEAD graduate degree levert een leven van dividenden op, zowel professioneel als persoonlijk. Het is ook een serieuze financiële investering; daarom moet u beginnen met het overwegen van de kosten van een master in financiën en uw financieringsopties in een vroeg stadium, hetzij in de vorm van sparen, leningen of beurzen. Veel aanvragers hebben toegang tot leningen en beurzen in hun land van herkomst.

  • Aanvraagkosten: SG $ 250
  • Collegegeld *: SG $ 90.500 is inclusief GST

* Het collegegeld dekt collegegeld en ondersteunende diensten, inclusief al het gedrukte cursusmateriaal, IT-services op de campus en toegang tot de INSEAD bibliotheek. Het omvat geen reis- of verblijfkosten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We bring together people, cultures, and ideas to develop responsible leaders who transform business and society.

We bring together people, cultures, and ideas to develop responsible leaders who transform business and society. Lees Minder
Fontainebleau , Singapore , Abu Dhabi , San Francisco + 3 Meer Minder