Executive Master in EU-studies

Algemeen

6 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

De Executive Master in EU Studies wordt georganiseerd door het Centre international de formation européenne ( CIFE - CIFE ). CIFE is een particuliere instelling voor hoger onderwijs en onderzoek, opgericht in 1954 met haar hoofdkantoor in Nice en filialen in Berlijn, Brussel en Istanbul. Het ontvangt speciale financiering in het kader van het Jean Monnet-programma van de Europese Unie. De meeste afgestudeerden van CIFE 's programma werken voor Europese instellingen, internationale organisaties en NGO's.

Onze Executive Master - multidisciplinair en flexibel

CIFE 's Executive Master in EU Studies is een multidisciplinair tweejarig (60 ECTS) curriculum, dat flexibele studiepaden en methoden biedt voor professionals, postdoctorale studenten en ambtenaren die hun loopbaan op hetzelfde moment voortzetten.

Onze deelnemers krijgen gestructureerde kennis van EU-fundamentals en een focus op geselecteerde prioriteitskwesties voor een diepgaand begrip en een toekomstgerichte benadering van EU-integratie. Met meer dan 10 jaar ervaring in blended learning, bieden we onderwijs-, onderzoeks- en professionele vaardighedentraining waarbij e-learning, face-to-face workshops en individueel toezicht worden gecombineerd voor de beste leerresultaten.

Ons Curriculum - gestructureerd en gefocust

Het eerste jaar biedt een reeks verplichte en keuzevakken in de geschiedenis van de EU, politieke wetenschappen, economie, EU-wetgeving, lobbyen, duurzame ontwikkeling en meer.

Het tweede jaar combineert onderwijs op hoog niveau in de gekozen specialisatie met een onderzoekstraject,

leidend tot een masterscriptie of een professioneel traject, waardoor vaardigheden en competenties voor de arbeidsmarkt worden geïntensiveerd.

Gedurende het hele programma, leren we onderzoek en methodologie op basis van de beste praktijken van de academische gemeenschap. Daarnaast bieden we training van vaardigheden en competenties, zoals een onderhandeling door de Raad en een EHvJ-simulatie, vergelijkende statistieken tussen verschillende landen, beleidsrapporten, economische analyses en juridische memo's, opinies en waarschuwingen, evenals projectbeheer, spreken in het openbaar, presentatie en debat.

Succesvolle deelnemers ontvangen de titel van Chargé de mission en organisaties européennes et internationales ( beleidsmedewerker in Europese en internationale organisaties ), officieel erkend door de Franse staat, evenals de Executive Master in EU Studies toegekend door CIFE .

Onze methoden - virtueel en persoonlijk

De Executive Master biedt state-of-the-art blended learning door middel van interactieve online cursussen met gemodereerde fora, reguliere les- en recap-webinars, eigen instructievideo's en individueel online toezicht.

Onze 8 intensieve weekendworkshops in Berlijn, Boedapest, Brussel, Nice, Rome en Wenen brengen deelnemers en faculteit samen in intensieve workshops over lesgeven en vaardigheden. CIFE organiseert briefings met deskundigen die werkzaam zijn in overheids- en beleidsgerichte instellingen die zich bezighouden met relevante EU-gerelateerde kwesties in het betreffende land.

Onze faculteit - gerenommeerd en internationaal

De faculteit van CIFE brengt een aantal van de meest gerenommeerde academici en beoefenaars van Europa op hun gebied samen, en levert het laatste onderzoek en real-life inzichten uit de levende praktijk van de EU.

Aanvraag en tarieven

Deadline voor aanmelding: 25 september 2020. De deelnameprijs bedraagt 4900 € per jaar en omvat academische begeleiding, een virtuele campus, technische ondersteuning en kost en inwoning tijdens de weekendworkshops.

Een beperkt aantal beurzen wordt toegekend aan bijzonder gekwalificeerde kandidaten om een ​​deel van het collegegeld te dekken. Raadpleeg voor meer informatie de CIFE website: www.eu-online-academy.org of neem contact op met CIFE ( CIFE -berlin @ CIFE .eu).

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

The Centre international de formation européenne (CIFE) was created in 1954. Its founders, in particular, Alexandre Marc, understood the urgent necessity to train professionals and citizens in the sub ... Lees meer

The Centre international de formation européenne (CIFE) was created in 1954. Its founders, in particular, Alexandre Marc, understood the urgent necessity to train professionals and citizens in the subject of a united Europe. CIFE is a private non-profit-making international organisation which includes several European studies courses as well as conferences, seminars and publications. Lees Minder
Berlijn , Leuk , Brussel , Boedapest , Canterbury , Rome , Istanbul , Tunis , Wenen + 8 Meer Minder