Executive Master in Change (EMC)

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Klasseprofiel
130692_EMCclassprofile.PNG

De INSEAD Executive Master in Change (EMC) is een opleiding die anders is dan alle andere. Het beslaat meer dan 18 maanden en acht modules van drie tot vier dagen en neemt je mee in de basisfactoren van menselijk gedrag en de verborgen dynamiek van organisaties.

Door het bedrijfsonderwijs te integreren met een reeks psychologische disciplines, stelt het programma u in staat uzelf en anderen op een fundamenteel niveau te begrijpen - en om die kennis te gebruiken om effectievere organisaties te creëren.

Of u nu een HR-professional, een coach, een consultant of een leidinggevende bent die op zoek is naar nieuwe manieren om impact te maken op uw organisatie, dit programma biedt u niet alleen een gewaardeerde graad van een van 's werelds toonaangevende business schools, maar een levensveranderende intellectuele en emotionele ervaring.

Doelstellingen van het programma

 • Om zelf- en interpersoonlijk bewustzijn te vergroten
 • Om een meer reflecterende en effectieve agent van organisatieverandering te worden
 • Om nieuwe coaching- en consultingmethodieken te leren
 • Een beter begrip verwerven van organisatiegedrag en psychologische perspectieven

academici

De Executive Master in Change is ontwikkeld vanuit het fenomenaal succesvolle INSEAD Executive Education-programma met dezelfde naam. Dit duurde 11 jaar totdat het een Master werd in 2011 - en was altijd overtekend. De enige grote verandering ten opzichte van het vorige zeer effectieve format is de toevoeging van de achtste module, een masterproef en practicum (begeleide coaching / consultingpraktijk).

Het EMC is een programma over menselijke relaties en gedrag - toegepast op management en gebaseerd op een breed scala aan academische disciplines. Ondanks de naam is dit geen programma om consultants of coaches op te leiden, of een cursus verandermanagement. Het maakt echter gebruik van de technieken van alle drie de expertisegebieden.

 • Algemene en organisatiepsychologie
 • Psychodynamica en psychoanalyse
 • Cognitieve theorie
 • Zelfs het nieuwste neuropsychologisch onderzoek

128288_pexels-photo-70292.jpegTim Gouw / Pexels

Admissions

We geloven in opnames als een tweerichtingsproces. We helpen u beslissen of dit programma geschikt is voor u en of u geschikt bent voor dit programma.

De kern van het toelatingsproces is ons unieke aanvraagformulier. Als je de vragen - die persoonlijk en indringend zijn, niet leuk vindt, in plaats van je alleen op je prestaties te concentreren - dan zul je het programma vrijwel zeker niet leuk vinden.

Naast de schriftelijke aanvraag zijn er twee gesprekken - telefonisch met de opnames en een persoonlijk gesprek met een van de programmadirecteuren. U zult waarschijnlijk moeten reizen voor het tweede gesprek, maar niet noodzakelijk tot de campussen van INSEAD .

Admissions Criteria

We zijn op zoek naar ervaren managers, consultants of coaches met intellectuele nieuwsgierigheid, een leergierigheid en bereidheid om zichzelf uit te dagen in een rigoureus academisch programma. We verwelkomen sollicitaties van over de hele wereld, ongeacht ras, religie, nationaliteit of geslacht.

Ons doel is om een opwindende, dynamische en diverse groep van topkwaliteit op te bouwen. Doorgaans bevindt u zich in een klasse van 36 - met een gelijk aandeel mannen en vrouwen - uit ongeveer 20 nationaliteiten en 20 sectoren.

 • Professionele ervaring
 • Internationale outlook
 • Academische capaciteit
 • Mogelijkheid om bij te dragen aan de INSEAD ervaring
 • Interesse in psychologische benaderingen van management en zelfontwikkeling
 • Vloeiend Engels

Datums en deadlines

Wees gewaarschuwd, het programma wordt vroeg gevuld, dus we raden je aan om je zo vroeg mogelijk aan te melden - tot 10 maanden voor Module 1. De laatste deadline voor aanmelding is 2 maanden voor de start van het programma.

Vroege plaatsen worden toegekend op individuele verdiensten. Latere aanvragen worden echter in overweging genomen in de context van de groep die samenkomt. De toelating stopt wanneer alle 36 plaatsen zijn ingevuld, maar je aanvraag kan in aanmerking komen voor een latere sessie van het programma als je dat wilt. We houden ook een wachtlijst voor ongeveer 3 maanden voordat het programma begint. We zijn vaak in staat om diegenen te accommoderen die flexibel kunnen blijven, naarmate de startdatum nadert.

Bekijk onze appilcation deadlines hier .

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

We bring together people, cultures, and ideas to develop responsible leaders who transform business and society.

We bring together people, cultures, and ideas to develop responsible leaders who transform business and society. Lees Minder
Fontainebleau , Singapore , Abu Dhabi , San Francisco + 3 Meer Minder