Executive Master of IT Governance and Assurance

Informatie Technologie (IT) heeft zijn weg in de huidige dynamische en felle zakelijke omgevingen. Steeds meer opgeleid en assertief stakeholders zijn bezorgd over de governance, risk en compliance (GRC) uitdagingen met betrekking tot IT. Zij richten zich nu op hoe zakelijke voordelen kan worden gerealiseerd door IT-enabled innovatie en hoe IT-gerelateerde business risico's worden verminderd.

Ongeacht de vele beschikbare modellen en raamwerken, organisaties nog steeds worstelen met de uitdaging van het omzetten van deze ideeën in de praktijk. Aangezien er geen eenvoudige oplossingen, zijn organisatie op zoek naar geavanceerde kennis gegrond in onderzoek.

Om deze vraag te kunnen voldoen, heeft Antwerp Management School en de Maastricht University School of Business & Economics een unieke samenwerking om deze state-of-the-art "bieden gevestigdeExecutive Master in IT Governance and Assurance".

Waarom dit programma op Antwerp Management School te volgen?

Zowel kleine als grote organisaties zijn op zoek naar getalenteerde IT governance en assurance professionals. Deze specialisten te begrijpen, het opzetten en evalueren van de nodige leiderschap en organisatorische structuren en processen die ervoor zorgen dat IT ondersteunt en breidt de doelstellingen en strategieën van bedrijven. Deze professionals vereisen een diepgaande kennis van IT-governance en zekerheid en moeten de mogelijkheden van de integratie van IT-governance binnen de totale organisatie.

Doel van dit programma is het opleiden van de volgende generatie leiders in de IT-governance en zekerheid. Deze internationale programma gaat verder waar het toegepast onderzoek van Antwerp Management School (IT Alignment & Governance (ITAG) Research Institute) en Maastricht University School of Business & Economics gebleven. Dit programma biedt een duurzame, innovatieve en geaard concepten met een bewezen praktische toepassingen.

Antwerp Management School biedt de enige masteropleiding op het bedrijfsleven en technologie geaccrediteerd door de NVAO en AACSB, voldoet aan de E-Competence Framework, Euro CIO, ISACA - waardoor het de beste waarde in de Benelux.

Alumni van dit programma nu te houden leidende posities in de IT-governance en assurance beroep.

Wat kunt u verwachten?

Inhoud level: Verdieping Expertise

Na het bijwonen van dit programma

  • U vindt er een breder en dieper begrip van algemeen management en IT-governance, het beheer en de zekerheid hebben
  • U kunt identificeren en IT-gerelateerde business value kansen en risico's van de organisatie zal zijn
  • Je zult in staat om beslissingen van het management op het gebied van audit, controle, veiligheid en beheer van IT voor te bereiden en te maken zal zijn
  • Je zult in staat om te ontwikkelen en uit te voeren in verband met computers bestuur, management en audit / assurance projecten zal zijn
  • U kunt de internationale IT-governance en assurance framework toepassen COBIT 5 zal zijn
  • U kunt een meester project die relevant zijn voor uw dagelijkse werk te leveren zal zijn
  • U bereid zullen zijn om professionele certificeringen zoals CISA (Certified Information Security Auditor), CISM (Certified Information Security Manager), CGEIT (Certified in het bestuur van Enterprise IT) en CRISC (Certified in Risk and Information Systems Control) met succes te verkrijgen;
  • Je wordt beloond met een officiële en internationaal erkende Antwerp Management School masters degree en een universiteit Certificaat van de Maastricht University School of Business & Economics.

Dublin Descriptoren en leerresultaten Executive Master of IT Governance and Assurance

Data

Begint: 28 september 2017
Duur: 2 jaar, part-time
In-class sessies worden georganiseerd om de 3 weken in blokken van 2 dagen: donderdag van 14:00-22:00) en vrijdag van 9:00-17:00).

Vergoedingen

€ 21.000 (btw vrijgesteld)
Inclusief: documentatie, boeken en residentiële opening seminar.

Plaats

Antwerp Management School
Sint-Jacobsmarkt 13/09
BE-2000 Antwerpen
België

Vereisten

Aanvragers moeten een masters 'diploma hebben (of een geëvenaard door voldoende werkervaring) en ten minste 3 jaar werkervaring.

Graad / certificering

De master degree "Meester van IT Governance and Assurance", wordt officieel erkend door de Vlaamse Gemeenschap en zal na succesvolle afronding van het programma worden toegekend. Het programma is AACSB en de NVAO geaccrediteerd en alumni kunnen hun 'Msc "(master of science) titel te tonen. Daarnaast ontvangt u een certificaat van de Universiteit Maastricht University School of Business & Economics.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 13 andere vakken van Antwerp Management School »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 jaar
Deeltijd
Prijs
21,000 EUR
Op locaties
Op datum