Lees de Officiële Beschrijving

Executive Master of Enterprise IT Architecture

Steeds meer organisaties erkennen de noodzaak van een stevige en flexibele enterprise ontwerp en de exploitatie, waarbij informatiesystemen in toenemende mate een belangrijke rol spelen, voor de realisatie van behendigheid en strategisch succes. Hoewel er een veelvoud aan modellen en kader bij de hand in het professionele domein, bedrijven moeten nog steeds de uitdaging van het omzetten van deze ideeën in de praktijk aan te pakken.

Wegens een gebrek aan eenvoudige oplossingen, veel bedrijven op zoek naar geavanceerde kennis met een stichting in het onderzoek. Om aan deze vraag Antwerp Management School en de TU Delft voldoen - Delft TopTech hebben een uitzonderlijk co-operatie om een ​​state-of-the-art te bieden gevestigde Executive Master of Enterprise IT-architectuur. Deze internationale programma verder, waar toegepast onderzoek van Antwerp Management School, de TU Delft en het is de internationale onderzoekspartners uiteinden, gericht op duurzame, innovatieve en gegrond concepten met een bewezen praktische toepasbaarheid bieden.

Waarom dit programma op Antwerp Management School te volgen?

Zowel kleine als grote ondernemingen worden geconfronteerd met deze problemen met betrekking tot het verwerven en behouden van hoog opgeleide zakelijke en IT-architecten, die zowel de vaardigheden en capaciteiten op het gebied van bedrijfs- en IT-systeem design, architectuur en ook in aanverwante domeinen zoals enterprise strategie, enterprise en IT governance, leiderschap en verandermanagement.

doel van dit programma is om de volgende generatie leiders te onderwijzen in het bedrijfsleven en IT-architectuur, op basis van innovatieve, duurzame en gegrond concepten met praktisch bewezen toepasbaarheid. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om beide campussen te bezoeken en te leren van het veld kaderleden en internationale faculteit te hebben.

Na de cursus succesvol afronden, wordt u beloond met een officiële en internationaal aanvaarde masters 'degree door Antwerp Management School en een universiteit Certificaat van de TU Delft - Delft TopTech. U bereid zullen zijn om professionele certificeringen zoals CISA (Certified Information Security Auditor), CISM (Certified Information Security Manager), CGEIT (Certified in het bestuur van Enterprise IT) met succes te verkrijgen, CRISC (Certified in Risk and Information Systems Control) en DEMO Professional (Design and engineering Methodology voor Organisaties)

Wat kunt u verwachten?

Inhoud level: Verdieping Expertise

Na het bijwonen van dit programma

  • Uw kennis over algemeen management en IT management zal hebben verbreed en verdiept.
  • U kunt evolvable, solide IT-systemen te ontwerpen en te implementeren zal zijn
  • Je zult in staat zijn om zowel de bedrijfs- en IT-architectuur te integreren in gebieden van het bedrijfsleven en IT governance en value management.
  • Je zult in staat zijn om een ​​master-project die relevant zijn voor uw dagelijks werk is te leveren.
  • Je zult in staat zijn om een ​​professionele carrière als IT-architect te ontwikkelen.
  • U krijgt een officiële en internationaal erkende Antwerp Management master's degree en een universiteit Certificaat van Maastricht University School of Business & Economics ontvangen.
  • U bereid zullen zijn om professionele certificeringen zoals "Certified DEMO Professional" en ISACA CISA, CISM, CRISC en CGEIT succes te verkrijgen

Dublin Descriptoren en leerresultaten Executive Master of Enterprise IT Architecture

Data

Begint: 28 september 2017
Duur: 2 jaar, part-time
In-class sessies worden georganiseerd om de 3 weken in blokken van 2 dagen: donderdag (14:00-22:00) en vrijdag (9:00-17:00)

Vergoedingen

€ 21.000 (btw vrijgesteld)
Inclusief: documentatie, boeken en residentiële opening seminar.

Plaats

Antwerp Management School
Sint-Jacobsmarkt 13/09
BE-2000 Antwerpen
België

Vereisten

Aanvragers moeten een master diploma bezitten (of een geëvenaard door voldoende werkervaring) en ten minste 3 jaar werkervaring.

Graad / certificering

De master diploma 'Master of Enterprise IT Architecture', is officieel erkend door de Vlaamse Gemeenschap en zal na succesvolle afronding van het programma worden toegekend. Het programma is AACSB en de NVAO geaccrediteerd en alumni kunnen hun 'Msc "(master of science) titel te tonen. Daarnaast ontvangt u een certificaat van de Universiteit Delft University of Technology.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 13 andere vakken van Antwerp Management School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Deeltijd
Prijs
21,000 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum