Lees de Officiële Beschrijving

Executive Master in Management van Financiële Instellingen

&nbsp

Toenemende concurrentie in de financiële sector heeft geleid banken met steeds geavanceerdere leiding van zijn onderneming vast te stellen, teneinde bij te blijven winstgevendheid en waardecreatie voor de aandeelhouders.

&nbsp

In deze zin is er sprake van een geleidelijke invoering van geavanceerde management modellen, die in combinatie met de toepassing van nieuwe technologieën zijn de pijlers van een financiële instelling met de roeping van leiderschap. Daarnaast is de looptijd van de sector hebben de regelgevers een nieuwe impuls te voeren om de financiële sector. Het Basel II Capital Accord en de inwerkingtreding van de IAS-normen zijn duidelijke voorbeelden. Dit is een ernstige wijzigingen in het beheer en de controle van de activiteiten van financiële instellingen. Daarom is de financiële sector professional is in een complexe en verfijnde, en die in de korte en middellange termijn tot een dramatische transformatie.

&nbsp

In deze zin, een nieuwe oproep IEB Executive Master in Management van Financiële en aanbieders van beleggingsdiensten. De Master combineert technische opleiding met een holistische visie en het beheer van financiële instellingen, waarvoor heeft samengesteld een stevige les box samengesteld met een erkende reputatie en beroepservaring in de financiële sector, die afkomstig zijn van banken, banken, consultants, accountants, etc ... en laat de aanwezigen een zeer praktische manier de verschillende modules die deel uitmaken van de Executive Master-adres.

&nbsp

&nbsp

Doelstellingen


De masteropleiding is gericht op opleiden van managers of potentiële van een financiële instelling: bank-, spaar bank, bedrijf of instelling Securities and Exchange verzekeringsmaatschappij, IIC management bedrijven, etc ...

&nbsp

Voor deze, de Master programma bestemd voor studenten:


· Het is het volle zicht van een financiële instelling en de markt waarin zij opereert.
· Master de vaardigheden die nodig zijn om de business te begrijpen.
• Ken de instrumenten en methoden voor de analyse die hen toelaten op verschillende situaties geconfronteerd.
· Wij anticiperen op de komende veranderingen in de financiële sector.

&nbsp

&nbsp

Studieplan


Het programma is opgebouwd uit vier delen:

&nbsp

Het eerste blok in die financiële onderbouwing, macro-economische, wiskunde en statistiek onderwezen op een eenvoudige en duidelijk, terwijl de invoering van de instrumenten van financiële analyse en strategische veelgebruikte vandaag.

&nbsp

Het tweede deel heeft tot doel de financiële sector te analyseren vanuit drie perspectieven algemene markten en hun deelnemers, klanten die make-up elke markt en de kanalen waarlangs ze aantrekken, ontwikkelen en behouden.

&nbsp

Het derde deel onderzoekt de verschillende soorten financiële instellingen, het analyseren van de producten en functies van elk gebied, afdeling of business unit richt. Universele bank Dus, we beginnen met business areas (retail-, kmo, bedrijven, etc ...) ter ondersteuning van gebieden (het risico, marketing, bedrijfsvoering, etc ...) voort te zetten en eindig met de controle gebieden (zoals financieel beheer, controle, etc ...) en andere gebieden van belang.

&nbsp

Evenzo, wordt geconfronteerd met de producten en functies van de verschillende soorten financiële instellingen (spaarbanken, makelaars en Securities and Exchange Insurance Company, IIC management bedrijven, etc.). Ten slotte, de Master programma eindigt met een blok van het Senior Management en Financiële Instellingen strategie, die het beheer van investor relations, anorganische groei, de waardering van financiële instellingen en de definitie en ontwikkeling van strategieën door adressen financiële instellingen.

&nbsp

&nbsp

Admissions


Iedereen die geïnteresseerd is in het nastreven van de Executive Master in Business Financial and Investment Services zendt naar het hoofdkwartier van de IEB (C / Alfonso XI, n º 6 - 28014 Madrid) de volgende documenten:

&nbsp

* Curriculum Vitae
* Twee brieven van aanbeveling
* Afschrift

&nbsp

Vervolgens moet elke kandidaat een persoonlijk gesprek met de toelatingscommissie.

Opleiding te volgen in:
Engels
Spaans

Zie 6 andere vakken van IEB - Instituto De Estudios Bursátiles »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Apr. 2019
Duration
1 jaar
Deeltijd
Prijs
18,500 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Apr. 2019
Aanmeldingslimiet

Apr. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum