Executive Master in Educational Management (EMEM)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Executive Master in Educational Management (EMEM)
EMEM
Credits Vereiste: 42

De Executive Master of Arts Degree in Educational Management zal dynamisch wijzigen het onderwijsmanagement leiderschap landschap. Het biedt menselijke, technische, administratieve en organisatorische waarden en vaardigheden die nodig zijn voor de eerste klas prestaties. Het curriculum is gestructureerd om incrementele blootstelling aan foundation en geavanceerde cursussen geïntegreerd rond kernthema's van management, leiderschap, creativiteit en innovatie te bieden. Deelnemers moeten eerst voltooien Foundational cursussen voordat kern cursussen worden nagestreefd.

OVERZICHT

De Executive Master in Educational Management aangeboden, zal dynamisch wijzigen het onderwijsmanagement leiderschap landschap van Jamaica, het Caribisch gebied en de internationale gemeenschap. Het geeft de menselijke, technische administratieve en organisatorische vaardigheden en waarden die nodig zijn voor de eerste klas prestaties. Het curriculum is gestructureerd om incrementele blootstelling aan foundation en geavanceerde cursussen geïntegreerd rond kernthema's van management, leiderschap creativiteit en innovatie te bieden. Een grote verscheidenheid van het leren van methoden wordt gebruikt voor EMEM uit hoorcolleges, case study analyse, seminars en presentaties voor de klas. Het programma vereist uitgebreide zelfstudie en onderzoek onderzoek van de kant van de studenten. Studie en leren in de EMEM zijn grotendeels interactieve processen met de nadruk op de participatie waarde student brengt de klas. De strategie is het aanmoedigen en zowel effectief zelfreflectie en het uitwisselen van ideeën tussen de deelnemers te bevorderen.

Het programma begint met Summer Foundational cursussen, en beslaat 42 studiepunten over twintig periode (20) maanden.

DOELGROEPEN

De EMEM is gewijd aan het voldoen aan de behoeften van de schoolleiding en andere leiderschap personeel zoals:

  • Opdrachtgevers;
  • Vice Opdrachtgevers;
  • Hoger personeel in scholen, hogescholen, universiteiten en andere overheids- en bedrijfsobligaties agentschappen;
  • Leerkrachten met aspiratie voor leiderschap.


DUUR

Het programma is gepland voor een periode van twintig (20) maanden, part-time. Studenten worden in de regel registreren voor een mini-mum van zes studiepunten per semester.

LEVERING MODALITEIT

Het programma wordt geleverd door middel van de blended learning mode op zowel de Mico University College Campus en de Mona School of Business University of the West Indies Campus.

Toelatingseisen

  • Een Voltooide toelating aanvraagformulier, inclusief een JA $ 500,00, niet-terugbetaalbare kosten van de aanvraag betaalbaar gesteld aan de Mico University College.
  • Officiële Afschriften van alle eerder bijgewoond hogescholen en universiteiten.
  • Bewijs van geldige bachelor's degree.
  • Huidige Werkgelegenheid record.
  • Twee brieven van aanbeveling van een beheerder of andere die kunnen getuigen van de prestaties en de werkhouding van de aanvrager.
  • Geschreven één pagina papier van opzet en verklaring over "wat het betekent om een ​​leider in een organisatie, in dit tijdperk."
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

MICO UNIVERSITY COLLEGE is registered by the University Council of Jamaica ( UCJ ) to provide teacher education at the graduate degree level. It should be noted that this programme is approved by the ... Lees meer

MICO UNIVERSITY COLLEGE is registered by the University Council of Jamaica ( UCJ ) to provide teacher education at the graduate degree level. It should be noted that this programme is approved by the University Council of Jamaica ( UCJ ). Lees Minder