Executive Master in beleidsleiderschap (EMPL)

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Leiders transformeren. Transformatiebeleid.

De Executive Master in Policy Leadership (EMPL) geeft studenten de nodige kennis en vaardigheden om effectief te leiden in de complexe, dynamische beleidsomgeving van vandaag.

INTERDISCIPLINAIRE CURRICULUM

Het EMPL is een interdisciplinaire opleiding die de economie en de politieke wetenschappen verhoudt met openbaar beleid en administratie. Centraal bij elke cursus is een uitlijning met de Executive Core Qualifications (ECQ's) * die strategisch leiderschap, prestatieresultaten en coalitiebouw onderstrepen.

ONTWIKKELD VOOR DE WERKPROFESSIONELE

In de loop van 16 maanden nemen de studenten deel aan tien hybride cursussen die elk bestaan ​​uit een vijf-daagse, persoonlijke ervaring die geïntegreerd is met twee weken interactief online leren.

Een hoogwaardig, leven lang netwerk

Studenten nemen deel aan een diverse team-based cohort, begeleid door deskundigen van de faculteit. Samen bouwen ze een leven lang netwerk van leerlingen.

CAPSTONE PROJECT

Studenten verlengen hun kennis in het klaslokaal naar een toegepast capstone project dat analytische, management en advocacy overwegingen integreert om een ​​specifiek openbaar beleid of leiderschapsprobleem aan te pakken.

AAN HET ZEER CENTRUM VAN DE BELEIDSWERELD

De plaats van McCourt in Washington DC legt EMPL centraal in de beleidswereld, waardoor studenten toegang krijgen tot leidende beoefenaars en blootstelling aan overheidsinstanties, internationale organisaties en niet-gouvernementele organisaties.

TOELATINGSVEREISTEN

We streven ernaar om een ​​diverse cohort aan te melden en toepassingen van hoogwaardige professionals aan te moedigen met gedemonstreerde leiderschap en management ervaring. Minimaal zeven jaar beroepservaring is vereist. Geen GRE of GMAT zijn verplicht.

  • Voltooide online applicatie
  • CV of CV
  • Persoonlijke verklaring
  • Academische Records (transcripties van alle universiteitsonderwijs)
  • Twee aanbevelingen
  • Interview (alleen op uitnodiging)

Informatie Sessies

Doe ons online of persoonlijk gedurende het jaar voor een uitgebreid overzicht van ons EMPL-programma en antwoorden op uw vragen. Sessies bespreken ook het toelatingsproces en de eisen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Our location in Washington, D.C., puts our students at the center of the policy world, giving them access to the highest concentration of policy internships and jobs, and allowing us to bring in leadi ... Lees meer

Our location in Washington, D.C., puts our students at the center of the policy world, giving them access to the highest concentration of policy internships and jobs, and allowing us to bring in leading policy practitioners as both teachers and speakers. Lees Minder