Lees de Officiële Beschrijving

Leiders transformeren. Transformatiebeleid.

De Executive Master in Policy Leadership (EMPL) geeft studenten de nodige kennis en vaardigheden om effectief te leiden in de complexe, dynamische beleidsomgeving van vandaag.

INTERDISCIPLINAIRE CURRICULUM

Het EMPL is een interdisciplinaire opleiding die de economie en de politieke wetenschappen verhoudt met openbaar beleid en administratie. Centraal bij elke cursus is een uitlijning met de Executive Core Qualifications (ECQ's) * die strategisch leiderschap, prestatieresultaten en coalitiebouw onderstrepen.

ONTWIKKELD VOOR DE WERKPROFESSIONELE

In de loop van 16 maanden nemen de studenten deel aan tien hybride cursussen die elk bestaan ​​uit een vijf-daagse, persoonlijke ervaring die geïntegreerd is met twee weken interactief online leren.

Een hoogwaardig, leven lang netwerk

Studenten nemen deel aan een diverse team-based cohort, begeleid door deskundigen van de faculteit. Samen bouwen ze een leven lang netwerk van leerlingen.

CAPSTONE PROJECT

Studenten verlengen hun kennis in het klaslokaal naar een toegepast capstone project dat analytische, management en advocacy overwegingen integreert om een ​​specifiek openbaar beleid of leiderschapsprobleem aan te pakken.

AAN HET ZEER CENTRUM VAN DE BELEIDSWERELD

De plaats van McCourt in Washington DC legt EMPL centraal in de beleidswereld, waardoor studenten toegang krijgen tot leidende beoefenaars en blootstelling aan overheidsinstanties, internationale organisaties en niet-gouvernementele organisaties.

TOELATINGSVEREISTEN

We streven ernaar om een ​​diverse cohort aan te melden en toepassingen van hoogwaardige professionals aan te moedigen met gedemonstreerde leiderschap en management ervaring. Minimaal zeven jaar beroepservaring is vereist. Geen GRE of GMAT zijn verplicht.

  • Voltooide online applicatie
  • CV of CV
  • Persoonlijke verklaring
  • Academische Records (transcripties van alle universiteitsonderwijs)
  • Twee aanbevelingen
  • Interview (alleen op uitnodiging)

Informatie Sessies

Doe ons online of persoonlijk gedurende het jaar voor een uitgebreid overzicht van ons EMPL-programma en antwoorden op uw vragen. Sessies bespreken ook het toelatingsproces en de eisen.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 4 andere vakken van Georgetown University - McCourt School of Public Policy »

Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Begindatum
Aug. 2019
Duration
16 maanden
Voltijd
Prijs
- Er zijn twee soorten financiële bijstand beschikbaar voor EMPL-studenten: op basis van verdiensten en hulpverlening op basis van behoeften.
Op locaties
Op datum

The McCourt Advantage