Executive Master Building Information Modelling (eMBIM)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Institute of Higher Studies of Engineering and Business, IDESIE Business School , heeft als missie het bevorderen van kennis en educatie over engineering, wetenschap, technologie en die kennisgebieden waarvan de praktische toepassing de kwaliteit van leven van onze samenleving.

De Executive MBIM is ontworpen om professionals die al ervaring hebben hun kennis te verrijken om zich aan nieuwe werksystemen aan te passen en de verandering te leiden die digitale transformatie in de AEC-sector genereert.

Academische nauwkeurigheid, onze methodologie en de constante evolutie van het programma met de meest innovatieve inhoud positioneren de Executive Master BIM van IDESIE (EMBIM) als het referentieprogramma in Spanje.

onze waarden

  • Ons klooster Het doel van IDESIE is om de opleiding van de student te verrijken door de kennis en ervaring van een faculteit met erkend prestige en een grote professionele achtergrond.
  • Onze programma's bevatten de meest innovatieve inhoud. De referentie business school op technologisch gebied zijn dwingt ons.
  • We willen graag tegemoet komen aan de behoeften van professionals die de techniek willen beheersen, elk professioneel project kunnen beheren en deel uitmaken van de besluitvorming van uw bedrijf.
  • In nauwe samenwerking met het bedrijfsleven identificeren en ontwikkelen we nieuwe professionele profielen die voldoen aan de nieuwe eisen van de markt.

Blijf groeien in je professionele carrière met een training die je onderscheidt

De architectuur-, engineering- en bouwsector ondergaat een belangrijke transformatie, gedreven door digitalisering en de integratie van BIM .

Onze Executive-programma's zijn deeltijds , waardoor u uw professionele verantwoordelijkheden kunt combineren met uw persoonlijke leven en gericht zijn op professionals met ervaring die vaardigheden willen verwerven die hen in de voorhoede van een dergelijke transformatie plaatsen .

Ze zijn ontworpen met prioriteit voor de praktische toepassing van de verworven kennis en de integratie van de meest geavanceerde technologie .

De selectie van kandidaten en het kleine aantal studenten garandeert persoonlijke aandacht , moedigt participatie aan en maakt het mogelijk ervaringen te delen door de bespreking van echte projecten .128611_rsz_bruce-mars-xj8qrwvuoes-unsplash.jpg

Voor wie?

Onze programma's zijn gericht op ingenieurs en architecten met meer dan 30 jaar en meer dan 5 jaar professionele ervaring.

We zoeken naar de professionele impact op je carrière

Waarom is je programma?

In IDESIE leiden we professionals op die, naast het beheersen van de techniek, vaardigheden ontwikkelen waarmee ze hun toekomst kunnen richten op management en managementgebieden .

De enige master die u voorbereidt op het BSI-certificeringsexamen met betrekking tot de profielen " Information Delivery Manager " en " Asset Information Manager ", in overeenstemming met ISO 19650.

U bent de eerste die de meest geavanceerde oplossingen in de BIM-omgeving kent. We bieden onze studenten innovatieve inhoud die waarde toevoegt aan hun profiel door kennis op te nemen waarmee ze kunnen anticiperen op de toekomst.

Met de eMBIM kunt u op een flexibele manier en in een volledig digitale omgeving de beste kennis en praktijken over de BIM-methodiek verwerven.

Je zult geen enkele klas missen. Alle face-to-face lessen worden vastgelegd door ze beschikbaar te maken voor de student via onze Online Campus.

Je wordt een referentie binnen de AEC-sector.

gegevens

  • Start: februari 2020
  • Openingstijden: vrijdag 15.30-20.30; Zaterdag 09.00-14.00 uur
  • Duur: 12 maanden
  • Prijs: € 8.750
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

La formación que impartimos capacita al alumno para trabajar en diferentes ámbitos del sector, desde un estudio de arquitectura, una ingeniería desarrollando diferentes proyectos y dirigiendo su corre ... Lees meer

La formación que impartimos capacita al alumno para trabajar en diferentes ámbitos del sector, desde un estudio de arquitectura, una ingeniería desarrollando diferentes proyectos y dirigiendo su correcta ejecución hasta participar en los altos mandos de una empresa pionera. Lees Minder