Europese Master in Management

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Solliciteer voor één programma - European Master in Management, voer 3 toonaangevende Europese business schools in.

De European Master in Management is een 2-jarige algemene managementopleiding, met een specialisatie in het tweede jaar. In het eerste jaar volgen studenten die studeren op dezelfde site (EMLYON Business School gedurende het eerste jaar) fundamentele managementcursussen.

Voor elk van deze fundamentele cursussen stelt een team van 3 professoren die elke instelling vertegenwoordigen, een educatieve route vast, rekening houdend met een driehoekige visie van de drie culturen. Deze geherdefinieerde cursussen gaan uit van 3 internationale visies op situaties en processen en onderzoeken de opvattingen van deze Europeanen over de rest van de wereld. Het tweede jaar biedt de mogelijkheid voor studenten zich te specialiseren: Marketing met Aston Business School , Organisatie, Verandering en Strategie met Ludwig Maximilian Universität en Corporate Finance met EMLYON Business School .

Als laatste hoogtepunt van het programma ontvangen studenten die deelnemen aan deze cursus een drievoudig diploma (Aston Business School EMLYON Business School LMU)

Wees multicultureel - Verruim uw horizon!

Het European Master in Management-programma biedt u specifieke managementvaardigheden en de interculturele competenties die vereist zijn om zaken te doen op internationaal niveau. In welk land je ook studeert, je wordt verrijkt door de culturele, academische en professionele diversiteit van onze campussen en ervaart de multiculturele geest van een hooggekozen cohort van Europese en internationale studenten. Specifieke cursussen stellen u in staat de taalvaardigheden te verwerven die nodig zijn voor een internationale omgeving. Je woont en studeert in ten minste twee landen en ontwikkelt zo een grondig begrip van culturele kenmerken die essentieel zijn voor je toekomstige carrière.

Toelatingsvoorwaarden


Het is het doel van het consortium om een toelatingsproces te bieden dat overeenkomt met de normen van Europese en internationale business schools. De selectie van kandidaten voor het programma omvat dus:

  • de voltooiing van een online aanvraagformulier (om te worden gescreend op eerste geschiktheid)
  • indiening van een GMAT-score en een IELTS-score - 6,5 vereist (wij accepteren ook TOEFL / TOEIC).
    Alsjeblieft, alsjeblieft : als je een native speaker Engels bent, is de taaltest niet verplicht.
  • een interview om de motivatie en algehele kwaliteit van de kandidaat te beoordelen. Het interview kan plaatsvinden in het VK (Birmingham), in Frankrijk (Lyon), in Duitsland (München), in China (Shanghai) of in India (New Delhi).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The university Ludwig-Maximilians-Universität München is in the heart of Munich. LMU Munich is one of the leading research universities in Europe, with a more than 500-year-long tradition. We build up ... Lees meer

The university Ludwig-Maximilians-Universität München is in the heart of Munich. LMU Munich is one of the leading research universities in Europe, with a more than 500-year-long tradition. We build upon our success in the Excellence Initiative, a Germany-wide competition promoting top-level university research, to enhance our research profile over the next years and strengthen our position at an international level. Lees Minder
München , Lyon , Birmingham + 2 Meer Minder