European Master in Translational Cosmetic and Dermatological Sciences ( EMOTION )

Algemeen

3 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

EMOTION is een Erasmus Mundus Joint Master Degree gecofinancierd door het Erasmus-programma van de Europese Unie.

EMOTION is een tweejarige 120 ECTS , Engelstalige master die een dubbele graad toekent gericht op farmaceutische en cosmetische R

118634_img2.jpg

Het wordt aangeboden door de Universiteit van Piemonte Orientale (UPO; Italië), de Universiteit Miguel Hernández (UMH; Spanje), de Universiteit van Namen (UNAMUR; België) en de Humboldt Universiteit (HU; Duitsland) via een samenwerking met Charité Universitätsmedizin Berlin . Elk van de vier universiteiten draagt bij aan zijn vakgebied met complementaire expertise die de belangrijkste aspecten van dit interdisciplinaire veld bestrijkt.

EMOTION traint de volgende generatie R

De master zal gestructureerd zijn in drie één-semester lange lesmodules in twee van de drie instellingen, zodat studenten in het derde semester kunnen kiezen of hun intellectuele voorkeur uitgaat naar preklinisch of klinisch onderzoek en in drie thematische workshops gericht op overdraagbare vaardigheden. In het laatste semester brengt een gepersonaliseerd programma de student ertoe om zijn / haar scriptiewerk uit te voeren in de industrie of in de academische wereld.

Een groot aantal beurzen, voor zowel Europese als niet-Europese burgers, wordt aangeboden door de Europese Commissie . Studenten die niet in aanmerking komen voor de beurzen zullen niettemin mogen deelnemen aan het programma op voorwaarde dat ze voldoen aan de verdienstenvereisten.

118635_img1.jpg

Carrièremogelijkheden

EMOTION traint om een professional te worden op farmaceutisch of cosmetisch gebied, zowel in de private als in de publieke sector .

Afgestudeerden zullen worden tewerkgesteld op de volgende gebieden , met betrekking tot geneesmiddelen of cosmetica:

 • R
 • productie;
 • Kwaliteitsverzekering;
 • Regulatory Affairs;
 • Klinisch onderzoek;
 • geneesmiddelenbewaking;
 • Markttoegang of marketing;
 • Bedrijfsbeheer.

Toelatingseisen

Toelating tot EMOTION vereist:

 • Een bachelordiploma of hoger van een erkende academische instelling voor hoger onderwijs (gelijk aan een Europese undergraduate degree van 180 ECTS - 6 semesters) in een veld met betrekking tot het EMOTION gebied (bijvoorbeeld apotheek, geneeskunde, biologie, biochemie, scheikunde, farmaceutische wetenschappen, Biomedical Sciences, Genetics, Molecular Biology). Het cijfergemiddelde van de vorige studie zou een hoge kwalificatie van de aanvrager moeten blijken.
 • Het bewijs van Engelse taalvaardigheid gedocumenteerd door een internationaal erkend certificaat (ten minste niveau B2). *

Geaccepteerde certificaten zijn:

 • IELTS (academische test): minimale gemiddelde score van 6.5
 • TOEFL (op papierbasis): 560
 • TOEFL (internetgebaseerd of iBT): 88
 • Cambridge Certificate of Proficiency (CPE), kwaliteiten A, B of C
 • Certificaat in Advanced English (CAE), kwaliteiten A, B of C
 • Cambridge First-certificaat, klasse A of B

Dit zijn de enige tests die worden geaccepteerd als bewijs van Engelse taalvaardigheid. Alle andere soorten diploma's worden niet beschouwd als geldig bewijs van Engelse taalbeheersing.

Kandidaten zijn verantwoordelijk voor het voldoen aan de visumvereisten voor de landen waar elke gastinstelling is gevestigd, hoewel het secretariaat van de Masters advies zal geven.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

UPO is one of the top-ranked institutions in Italy for the high quality of its facilities, research, and teaching: it ranks 12th among 61 institutions in the general ranking of State Universities and ... Lees meer

UPO is one of the top-ranked institutions in Italy for the high quality of its facilities, research, and teaching: it ranks 12th among 61 institutions in the general ranking of State Universities and 1st for customer’s satisfaction and for internships. Lees Minder
Novara , Berlijn , Elche , Namen + 3 Meer Minder