European Master in Tourism Management

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Het tweejarige full-time geïntegreerde Europese Master-programma is gericht op het kwalificeren van afgestudeerden om de enorme uitdagingen van het hedendaagse toerisme het hoofd te bieden.

Door middel van op onderzoek gebaseerd onderwijs van topniveau en de integratie van meerdere disciplines en paradigma's die bij het onderwerp betrokken zijn, verwerven afgestudeerden de vereiste competenties voor het op duurzame wijze ontwikkelen en beheren van het toerisme.

De studenten studeren in drie Europese landen: Denemarken (Kolding), Slovenië (Ljubljana) en Spanje (Girona). Dit geeft hen de kans om diverse educatieve, culturele en sociale omgevingen te ervaren en daarom hun sociale vaardigheden te verbeteren.

De EMTM-studenten worden beloond met de titel: European Master in Tourism Management (EMTM).

De succesvolle afgestudeerde zal in staat zijn om te solliciteren naar high-level PhD-programma's of een carrière in de praktijk na te streven. Oud-studenten worden uitgenodigd lid te worden van EMTM-alumni.

Vanaf september 2013 zal het Erasmus Mundus-programma European Master in Tourism Management (EMTM) op de campus in Kolding worden geplaatst.116414_770x330_SDU_Esbjerg23.jpg

Leerresultaten


De Erasmus Mundus European Master in Tourism Management (EMTM) is een tweejarig, geïntegreerd programma van wereldklasse, gericht op het kwalificeren van afgestudeerden om de enorme uitdagingen in het hedendaagse toerisme aan te pakken.

Toerisme is een totaal sociaal en economisch fenomeen, dat vraagt om een holistische benadering van toeristisch onderwijs, waar bredere doelstellingen van de industrie en de samenleving expliciet aan bod komen in toerismecurricula. De European Master in Tourism Management (EMTM) biedt studenten een verregaand en geïntegreerd inzicht in de verschillende disciplines en paradigma's die bij het onderwerp betrokken zijn en die zijn verbonden door het kader van duurzaamheid.

De belangrijkste doelstellingen van EMTM zijn (a) toekomstige professionals voorbereiden op strategisch beheer en duurzame en effectieve beslissingen nemen bij stages met hoge verantwoordelijkheid in toeristische instellingen; (b) toekomstige professionals een geïntegreerde kennis bieden van de dynamiek van de ontwikkeling van het toerisme, de beginselen van duurzaam beheer, milieukwesties, de rol van culturele diversiteit en creativiteit voor innovatie en het bestuur van toeristische netwerken, het kwaliteitsmanagement van klantendiensten; en (c) toekomstige onderzoekers opleiden op het gebied van toerismebeheer.

Carrièremogelijkheden


De European Master in Tourism Management (EMTM) biedt studenten de vaardigheden om internationale professionele consultants, innovatieve ondernemers, overheids- en overheidsambtenaren, managers van toeristische bedrijven, gekwalificeerde medewerkers of academische onderzoekers op het gebied van toerisme te worden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private b ... Lees meer

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private businesses and organisations for providing qualified labour. Lees Minder
Odense , Kolding , Slagelse , Sønderborg , Esbjerg , Flensburg , Kopenhagen , Ljubljana , Girona , Beijing + 9 Meer Minder