European Master in Tourism Management

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Het tweejarige fulltime geïntegreerde Europese masterprogramma is gericht op het kwalificeren van afgestudeerden om de enorme uitdagingen waarmee het hedendaagse toerisme wordt geconfronteerd, aan te pakken.

Door middel van op onderzoek gebaseerd onderwijs van topniveau en de integratie van meerdere disciplines en paradigma's die bij het onderwerp betrokken zijn, verwerven afgestudeerden de vereiste competenties voor het op duurzame wijze ontwikkelen en beheren van het toerisme.

De studenten studeren in drie Europese landen: Denemarken (Kolding), Slovenië (Ljubljana) en Spanje (Girona). Dit geeft hen de mogelijkheid om diverse educatieve, culturele en sociale omgevingen te ervaren en daardoor hun sociale competenties te vergroten.

De EMTM-studenten worden beloond met de titel: European Master in Tourism Management (EMTM).

De succesvolle afgestudeerde kan een Ph.D. op hoog niveau aanvragen. programma's of een carrière in de praktijk nastreven. Oud-studenten worden uitgenodigd om lid te worden van EMTM-alumni.

116414_770x330_SDU_Esbjerg23.jpg

Programmastructuur

De EMTM-studie start begin september. Alle EMTM-studenten ontmoeten elkaar in Kolding, Denemarken en brengen hun eerste semester door aan de University of Southern Denmark . Daarna verhuizen ze voor de tweede termijn naar Ljubljana, Slovenië. Voor het derde semester gaan studenten naar Girona, Spanje. De vierde termijn is gereserveerd voor het afronden van de masterproef.

EMTM is een geïntegreerd masterprogramma. Studenten bouwen hun competenties op in 3 opeenvolgende stappen: geavanceerde conceptualisering, beleidsontwerp en implementatie en beheer, zoals geïllustreerd in de onderstaande afbeelding. Alle drie de kennisniveaus zijn geïntegreerd in de masterproef.

Leerresultaten

De Erasmus Mundus European Master in Tourism Management (EMTM) is een tweejarig geïntegreerd programma van wereldklasse dat is gericht op het kwalificeren van afgestudeerden om de enorme uitdagingen in het hedendaagse toerisme het hoofd te bieden.

Toerisme is een totaal sociaal en economisch fenomeen, dat vraagt om een holistische benadering van toeristisch onderwijs, waarbij bredere doelstellingen van de industrie en de samenleving expliciet aan bod komen in toerismecurricula. De European Master in Tourism Management (EMTM) biedt studenten een verreikend en geïntegreerd begrip van de vele disciplines en paradigma's die bij het onderwerp betrokken zijn, die met elkaar verbonden zijn door het raamwerk van duurzaamheid.

De belangrijkste doelstellingen van EMTM zijn om

  • toekomstige professionals voorbereiden om strategisch duurzame en effectieve beslissingen te nemen bij plaatsingen met een hoge verantwoordelijkheid in toeristische instellingen;
  • toekomstige professionals voorzien van een geïntegreerde kennis van de dynamiek van de toeristische ontwikkeling, de principes van duurzaam beheer, milieukwesties, de rol van culturele diversiteit en creativiteit voor innovatie en het beheer van toeristische netwerken en het kwaliteitsbeheer van klantendiensten; en
  • toekomstige onderzoekers opleiden op het gebied van toerismebeheer.

Carrièremogelijkheden

De European Master in Tourism Management (EMTM) biedt studenten de vaardigheden om internationale professionele consultants, innovatieve ondernemers, overheids- en overheidsambtenaren, managers van toeristische bedrijven, gekwalificeerde medewerkers of academische onderzoekers op het gebied van toerisme te worden.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private b ... Lees meer

University of Southern Denmark has created an institution of higher research and education which provides first-class educational opportunities and is cooperation partner for both public and private businesses and organisations for providing qualified labour. Lees Minder
Odense , Kolding , Slagelse , Sønderborg , Esbjerg , Flensburg , Kopenhagen , Ljubljana , Girona , Beijing + 9 Meer Minder