Slimme systemen, geïntegreerd uit microsystemen en micro-elektronica, combineren gegevensverwerking met multimodale detectie-, activerings- en communicatiefuncties. Voorbeelden zijn zelfrijdende auto's, kunstmatige orgels, Internet of Things (IoT) en wellness-armbanden, alomtegenwoordig in alle sectoren van de samenleving, waaronder gezondheidszorg, transport, milieubescherming, energie en veiligheid.

Wil je studeren voor een 2-jarige Joint Master of Science in 3 landen?

  • Op de industrie gericht programma
  • Wordt gegeven door vakdeskundigen in elk land
  • Uitgebreid laboratorium en praktisch werk (
  • International en industriële stagemogelijkheden
  • Klaar voor werk en verdere academische studie na het afstuderen
  • 50% van de internationale studenten blijft na studie in Europa

De Joint International Master in Smart Systems Integration is een Europees MSc-programma dat gezamenlijk wordt verzorgd door drie universiteiten, Heriot-Watt University (VK), University of South-Eastern Norway (Noorwegen) en Boedapest University of Technology and Economics (Hongarije). Het is een uniek, tweejarig, 120 ECTS-masterprogramma op basis van de complementaire expertise en laboratoriumfaciliteiten van de drie universiteiten.

De studenten leren alle fundamentele aspecten van ontwerp, productie, verpakking en toepassingen van MEMS en sensoren, slimme systemen en IoT. Ze hebben de mogelijkheid om te kiezen voor slimme systeemspecialisatie in Smart Biomedical Systems of Cyber-Physical Systems. De studenten leren standaard EDA-gereedschappen voor micro-elektronica, MEMS en hun integratie om complete slimme systemen te maken met geïntegreerde functies voor detectie, bediening en signaalverwerking. Het curriculum is ontworpen om de studenten relevante vaardigheden bij te brengen

Het masterprogramma wordt aangevuld met gastcolleges van gastwetenschappers en industriële sprekers. Daarnaast zijn er internationale en industriële stageplaatsen in het gezamenlijke masterprogramma.

Funding

De kosten bedragen € 7950 per jaar voor internationale studenten en € 4250 per jaar voor EU-studenten, inclusief verzekering en summer school.

Inschrijvingskwalificaties

Goed Bachelor diploma in elektrotechniek, elektronica, mechatronica, computer engineering, natuurkunde of een nauw verwante discipline.

Verdere details

Ga naar http://ssi-master.eu of neem contact op met Dr. Changhai Wang (pgt.eps@hw.ac.uk) voor meer informatie en geschiktheidscriteria .

Opleiding te volgen in:
  • Engels
Laatst bijgewerkt op Januari 15, 2019
Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
7,950 EUR
Internationale studenten; 4250 EUR EU-studenten
Op locaties
Op datum
Begindatum
aug 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
jan 2020, aug 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum