Engelse master's of agronomy (empa)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Engels Master's Program of Agronomy (EMPA), opgericht in de herfst van 2017, biedt een unieke kans voor potentiële kandidaten die aspireren om toekomstige mondiale leiders op het gebied van agronomie te worden. Alle cursussen en lezingen in EMPA worden aangeboden in het Engels om studenten voor te bereiden op de real-life uitdagingen van de wereldeconomie. Ons expert team van engelsprekende professoren en docenten wordt getraind om elke student te voorzien van de Engelse vaardigheden die nodig zijn om te concurreren op zowel de academische als de professionele vakken. We zijn ervan overtuigd dat EMPA het toonaangevende internationale programma op het gebied van agronomie is.

Naast de core agronomie cursussen biedt EMPA diverse keuzemogelijkheden zoals entomologie, ecologie, genetica en fokken, om de cursisten te helpen hun specifieke carrières en velden te kiezen. We zijn momenteel in gesprek met buitenlandse universiteiten met betrekking tot een mogelijk tweerichtingsprogramma in agronomie en werken eraan om de details snel te finaliseren.

Programma Doelstelling

Het hoofddoel van dit programma is om studenten te voorzien van de kennis, vaardigheden en ervaringen die nodig zijn om wereldwijde agrarische leiders te worden. Naast de fundamentele academische discipline op het gebied van agronomie, omvat ons programma training in professionele communicatievaardigheden die zich bezighouden met de huidige mondiale vraagstukken in agronomie. Ingeschreven studenten leren ook effectieve benaderingen van de landbouwmarktproductie in verschillende culturen en verwerven huidige kennis en technieken in de agro-industrie die nodig zijn om bij te dragen aan de lokale en nationale landbouwontwikkeling.

Programma Beschrijving

Het programma is ontwikkeld volgens ECTS-systeem, 1 krediet is 27 uur, wat bedoeld is als contactpersoon, evenals zelfstandige werkuren. De verdeling van de kredieten is in het curriculum voorgesteld. De duur van het programma bedraagt ​​2 jaar (4 semesters) en omvat 120 studiepunten (ECTS). Core Cursussen - 75 studiepunten, die als volgt zijn gepland: verplichte vakken in specialisatie 65 studiepunten; Keuzevak 5 credit; Oefen-5 studiepunten en onderzoekskomponent - 45 studiepunten. De praktijk vindt plaats in wijngaard en kinderdagverblijf.

Het eerstejaars leerproces (twee semesters 21-21 weken) is als volgt: twee weken, met name in de week VII en XIV, die halfjaarlijkse tentamens worden verstrekt, dwz de duur van het leren en de middelste examens is 17 weken. Tijdens de XVIII- en XXI-week werden examens (hoofd- en aanvullende examens) aangeboden.

In het eerste semester van het gegeven leer leert de master 5 vakken met 5 studiepunten en 1 vak 5 studiepunten (keuzevak). In het tweede semester leert de master 5 vakken met 5 studiepunten en een onderzoeksproject / prospectus, dat geschat wordt als 5 studiepunten.

Het tweedejaars leerproces (een semester 21 weken) is als volgt: twee weken, met name in de week VII en XIV, die halfjaarlijkse examens zijn verstrekt, dwz de duur van het leren en de middelprojecten is 17 weken. Tijdens de XVIII- en XXI-week werden examens (hoofd- en aanvullende examens) aangeboden. In het derde semester leert Master 3 vakken met 5 studiepunten en een onderzoek / experimenteel onderdeel, dat geschat wordt als 10 studiepunten, 5 studiepunten zijn bestemd voor veldpraktijk. In het vierde semester voltooit de master het masterproef. De afstuderen en presentatie van de afstudeeropdracht omvatten 30 studiepunten.

programma Vereisten

Voor lokale Georgische studenten is de algemene toelatingsvereiste een bachelor diploma (of een equivalente academische graad) van een regionaal geaccrediteerde instelling en een minimum CEFR niveau van B2. Internationale studenten, wier post-secundair onderwijs buiten Georgië is afgerond, wordt verwacht dat zij een diploma behalen die de voltooiing van ten minste vier jaar studie van een universitaire of universitair onderwijsinstelling heeft voltooid. Engelse taalvoorwaarden kunnen niet van toepassing zijn. Echter, studenten die een bachelor diploma hebben (of een equivalente academische graad) op het gebied van agronomie of algemene majors met betrekking tot biologische wetenschappen hebben de voorkeur.

Kennis van het Engels

We verwachten dat onze studenten internationale leiders worden op het gebied van agronomie. Daarom richt de EMPA zich op Engelstalige communicatievaardigheden, die misschien een uitdaging en afschrikmiddel zijn voor sommige potentiële studenten. Onze docenten en docenten zijn toegewijd aan het helpen van studenten om hun Engelstalige vaardigheden door het hele programma te verbreken. We zijn momenteel ook in gesprek met een dergelijk engels taalinstituut voor toekomstige samenwerking om studenten extra hulp te bieden.

Geen Engelse Testscores (ex. TOEFL) zijn vereist voor het aanvragen van EMPA. Echter, als u Engelse testscores heeft, meld u ze dan aan, zodat we de efficiëntie van het onderwijs in EMPA kunnen verhogen.

Cursussen

Eerste semester

 • Plantbiotechnologie
 • Geavanceerde Plantpatologie
 • Organische Landbouw
 • Integrated Pest Management
 • Professioneel Engels in Agronomie I

Tweede semester

 • Geavanceerde Planteteelt
 • bodemecologie
 • Turfgrass Development and Management
 • Professioneel Engels in Landbouw II

Derde semester

 • Modern tuinieren: Groenten en fruit
 • Duurzame landbouw
 • Veldpraktijk in wijnbouw en fruitbouw
 • Siertuin
 • Bodemvruchtbaarheid en Plantvoeding

Vierde semester

Onderzoek en proefschrift

Keuzevakken

 • Ondernemerschap en World Wine Business
 • Systematische productie en wijnbouw
 • Beheer van voedselveiligheid

Gedetailleerde leerplannen in elke cursus worden op aanvraag verstrekt

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Georgian Technical University (GTU) is one of the biggest educational and scientific institutions in Georgia. The university’s main focus is to improve its position on the international higher educati ... Lees meer

Georgian Technical University (GTU) is one of the biggest educational and scientific institutions in Georgia. The university’s main focus is to improve its position on the international higher education scene providing opportunities to learn excellent professional and academic skills maintaining internationally competitive education, research and innovation services significant for Georgia’s sustained development. Lees Minder