Energetisch beheer (M.Sc.)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Succesfactor energiemanagement

Deze cursus wordt aangeboden door de SRH Hochschule für Logistik en de economie van de Winter Semester 2012.

De opeenvolgende Master of Science management Energy is gericht op undergraduate en graduate diploma van industrieel ingenieur, bij voorkeur in de velden, energie, energie of elektrotechniek. Het biedt de nodige know-how van algemeen management, goed inzicht in de relaties en processen in het beheer van de Europese energie-industrie, alsmede het nodige leiderschap, communicatieve en sociale vaardigheden.

De Master afgestudeerden te ondersteunen in het genereren en uitvoering van maatregelen als de gevolgen van de liberalisering energiemarkt de optimalisering van de handel en portfolio management en operationele consulting in de optimalisatie van omzet, winst, werknemer en klanttevredenheid, evenals op de portefeuille structuur.

De cursus wordt aangeboden in de vorm van studie campus programma of afstandsonderwijs. In afstandsonderwijs is mogelijk tussen een 4 en een 6-semester programma variant te kiezen. De standaard periode van studie inclusief. Master Thesis is vier of zes semesters. De cursussen zullen voornamelijk in de Duitse taal worden gehouden.

Intensieve, individuele, praktische

Gerenommeerde hoogleraren en docenten die inhoud die bewezen hebben in de praktijk. We werken in kleine groepen met een maximum van 40 deelnemers. Zo kan aan de individuele topics studenten. Door middel van persoonlijk contact met de leerkracht zorgt voor een intense leeromgeving.

Erkende interdisciplinaire en internationale

De aansluitende opleiding is gericht op studenten en afgestudeerden, bouwen de kennis van het algemeen management in de energie-industrie en het gebruik van IT en het beheer van sociale en leidinggevende vaardigheden, verbreden en verdiepen willen en na het succesvol afronden met het oog op een management positie.

Laatst bijgewerkt op nov 2014

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm has a clear profile: We train leaders for the growing labor market of business-related technical services. We have placed the focus of our studies ... Lees meer

The SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm has a clear profile: We train leaders for the growing labor market of business-related technical services. We have placed the focus of our studies on promising industries. Lees Minder