Afdelingen

 • Electrical Power Supply and Equipment De Electrical Power Supply and Equipment afdeling werd opgericht in 1971, gelijktijdig met de opening van de gelijknamige major met twee onderwerpen:
  • Electricity Supply naar Industries
  • Elektrische uitrusting van Vervoer over Water
  In de afgelopen jaren het onderwijs en onderzoek processen worden uitgevoerd door hoog gekwalificeerde docenten, afgestudeerden van Bulgaarse en buitenlandse universiteiten (Rusland, Duitsland, Tsjechië) uitgevoerd. De Bulgaarse en buitenlandse ervaring was gunstig voor de afdeling en speciaalzaken als geheel. Een aanzienlijk deel van de faculteit in het departement hebben langdurige specialisatie in Denemarken, Rusland, Tsjechië, Duitsland en Oostenrijk uitgevoerd. Hebben vastgesteld vruchtbare contacten met buitenlandse universiteiten. Werden opgericht en onderhouden relaties met universiteiten in Kosice, Izhevsk, Riga, St. Petersburg, Light & Optics - Denemarken, Praag, Brno, Rostock, Budapest, Odessa, en met soortgelijke afdelingen in andere universiteiten. Versterkt en ontwikkeld contacten met buitenlandse universiteiten hebben het mogelijk gemaakt om de ervaringen van vooraanstaande wetenschappers delen. Afdeling "Electric Power Supply en elektrische apparatuur" is verantwoordelijk voor de opleiding van hoog gekwalificeerde specialisten in de behoeften van elektrische industrie, elektrische engineering, elektrische stroomvoorziening en elektrische apparatuur in de industrie, transport en huishoudelijke apparaten, het verlichten van engineering en andere toepassingen van elektriciteit.

 • Electroenergetics (Power Engineering) De Electroenergetics (Power Engineering) afdeling werd opgericht in 1974 om gespecialiseerde opleiding voor studenten van de burgemeester van Electroenergetics bieden. Al 30 jaar het ministerie heeft opgesteld en gezien het afstuderen van meer dan 1.000 elektrotechnische ingenieurs die met succes de realisatie ervan hebben gevonden in alle structuren van electroenergetic systemen (hydro, thermische, kerncentrales, onderstations, voeding planten en transmissie installaties, energie departementen industriële ondernemingen en de scheepvaart), in hun hoedanigheid van ontwerpers, ingenieurs in electro-laboratoria, senior engineers, dispatchers, afdelingshoofden, managers van elektriciteit bedrijven, onderzoekers, enz.
  De afdeling voert ook de opleiding van postdoctorale studenten in de wetenschappelijke specialiteiten: energiecentrales en onderstations, elektrische netwerken en systemen, hoge voltageequipment, electro-isolatie en cableequipment.
De burgemeester van Electroenergetics in Bulgarije heeft accreditatie kreeg alleen aan de TU-Varna.Electrical Engineering and Technologies De afdeling Electrical Engineering and Technologies is een opvolger van de elektrische machines en apparaten Afdeling opgericht op 1964/01/09, die oorspronkelijk bestond uit een team van een assistent en een technicus.

Majors

 • Bachelor of Science: Electrical Engineering
 • Bachelor of Science opleiding aan ЕЕТ afdeling die gespecialiseerd is in "hernieuwbare energiebronnen" en "Electrotechnologies"
 • Master of science: Renewable Energy Sources


Theoretische en meten Elektrotechniek

De theoretische en meten Electrical Engineering Department werd opgericht in 1963. Momenteel is het ministerie heeft zes training laboratoria waarin studenten uit alle majors aan de TU-Varna worden opgeleid.

De afdeling voert training op de volgende gebieden:

 • Theoretische Elektrotechniek
 • General Electrical Engineering
 • Electrical Power metingen


Lichamelijke Opvoeding en Sport

Een belangrijke prioriteit in het werk van de docenten van de afdeling is de vorming van een systeem van vitale sport vaardigheden en gewoonten, het verhogen van de locomotief vaardigheden en het geven van een reeks specifieke kennis om studenten die nodig zijn in hun dagelijkse en sportieve activiteiten.

Het opbouwen van de lichamelijke activiteit van studenten is gericht op het verbeteren van hun functionele capaciteiten en de adaptieve en beschermende functies van hun organismen om te reageren op de negatieve effecten van het milieu. Dit is de basis van de verbetering van de gezondheid en het behoud van hoge prestaties.

Sociale Wetenschappen en Recht De afdeling Sociale en Juridische Wetenschappen verzorgt onderwijs in de specialiteit "Social Management", bacheloropleiding, werkveld 3.4.Social Werk. De accreditatie van het programma is verstrekt door de sociale en juridische wetenschappen Commissie bij het Nationaal Agentschap voor de evaluatie en accreditatie op 28.07.2010. (Protocol № 18) voor een periode van zes jaar. De afdeling biedt onderwijs in dezelfde carrière richting in vijf geaccrediteerde masteropleidingen: sociaal beheer, het Europees Sociaal integratie, veiligheid en gezonde omstandigheden op het werk, sociaal werk met kinderen, Maatschappelijk Werk met Personen met Deviant Behaviour.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Technical University of Varna »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
okt 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
okt 2019
Aanmeldingslimiet

okt 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum