Egyptologie / Coptology Graduate Program

Studeren Egyptologie / Coptology op graduate niveau is een unieke kans voor studenten, gebruik te maken van het in Egypte, met de kans om praktijkervaring op te doen, het bezoeken van monumenten in context, musea en het opdoen van ervaring in het veld. De Egyptologie programma omvat vele aspecten; de cultuur van het oude Egypte voor taal en religie tot kunst, architectuur en sociale structuren in de tijdspanne van 4600 jaar. Het Coptology programma biedt cursussen van politieke wetenschappen, religie, kunst, geschiedenis en andere.

De afdeling Egyptologie biedt drie tracks voor de MA 1. Egyptologie: kunst, archeologie en geschiedenis 2. Egyptologie: Filologie 3. Coptology Naast het Archeologisch Field Training in samenwerking met het Oude Egypte Research Associates (AERA), een speciaal programma vanaf januari 2015.

VOOR WIE?

Het programma is bedoeld voor studenten die streven naar een carrière in de wetenschap van de Egyptologie en op het behoud en beheer van het erfgoed van Egypte en voor verdere studies in het veld.

Voordelen van studeren bij de afdeling Egyptologie

  • Locatie in Egypte waardoor ter plaatse en hands-on ervaring in musea of ​​op plaatsen
  • Programma's op AUC volgen de internationale richtlijnen voor soortgelijke graden bij geaccrediteerde instellingen in de VS.

Wat leert u

  • Verwerven van kennis, waardering en begrip van het cultureel erfgoed het oude Egypte en zijn erfenis in de wereld
  • Verwerven beheersing van de research tools waarop een carrière in de Egyptologie afhankelijk moet zijn, met inbegrip van oude Egyptische taal en scripts, evenals vaardigheid in opgraving en site-analyse
  • Goed voorbereiden om de verantwoordelijkheid voor de zorg voor, onderhoud en behoud van uniek cultureel erfgoed oude Egypte aannemen

Deadline voor Application

Studenten worden doorgaans toegelaten tot de MA opleiding alleen in de herfst. Vereisten voor de Egyptologie MA voor degenen die hebben geen achtergrond nodig.

Voor Application Process

Voor informatie over collegegeld en krijg aanvraag voor toelating en de vereiste bewijsstukken, moet u contact opnemen met het Bureau van de Graduate Studies en Onderzoek bij AUC.

Voor gedetailleerde informatie over de toelating tot de universiteit, kunt u terecht op afgestudeerde opnames website waar u ook kunt downloaden het aanvraagdossier.

Zie 3 andere vakken van AUC The American University in Cairo »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
sep 2020
sep 2020
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet
Begindatum
sep 2020
Aanmeldingslimiet

sep 2020

sep 2020