Studie Masters in Egypte

Master Programma's in Egypte 2018

Studie in Egypte

Hoger Onderwijs in Egypte

Het ministerie van Hoger Onderwijs houdt toezicht op alle hoger onderwijs, met inbegrip van planning, beleid en kwaliteitscontrole. De Hoge Raad van Universiteiten richt zich op algemene onderwijs en wetenschappelijk onderzoek. In het afgelopen decennium, heeft Egypte deelgenomen in programma's om het curriculum te werken en verhogen van de algehele kwaliteit van het onderwijs in verschillende academische disciplines, waaronder gezondheidszorg, techniek, chemie, informatietechnologie en toerisme en recreatie, alleen maar om een ​​paar noemen. De totale uitgaven voor alle niveaus van het onderwijs in Egypte is aanzienlijk gestegen in de afgelopen jaren toegenomen.

 

Waarom studeren in Egypte?

Studeren in Egypte biedt studenten de mogelijkheid om te leren over alle aspecten van het Midden-Oosten cultuur, met inbegrip van historische, politieke en economische.Studenten zullen ook studeren in een multi-culturele omgeving, zoals instellingen in Egypte bieden onderscheiden faculteit leden uit een breed scala aan achtergronden en landen over de hele wereld. Hoewel veel studenten die een masteropleiding in Egypte focus op het Midden-Oosten studies of de Arabische taal, programma's zijn beschikbaar in andere academische disciplines als goed, waardoor studenten een diploma in hun professionele omgeving te krijgen, terwijl nog steeds genieten van het Midden-Oosten onderdompeling. Internationale particuliere instellingen bieden veel programma's in het Engels gegeven.

 

Universiteiten

Er zijn 23 openbare universiteiten, 18 openbare niet-universitaire instellingen, 19 prive-universiteiten en 81 particuliere instellingen voor hoger onderwijs in Egypte.Zeven nieuwe openbare universiteiten zijn gevestigd sinds de recente revolutie en verandering in de regering, de meeste van deze nieuwe universiteiten werden opgericht door het draaien takken van bestaande universiteiten in de stand-alone scholen. De nieuwere scholen zijn allemaal uit de buurt van grote steden ligt de toegang voor alle Egyptische burgers te vergroten. Alle instellingen voor hoger onderwijs bieden technische en professionele opleiding, maar niet alle publieke niet-universitaire instellingen of particuliere instellingen voor hoger onderwijs hebben programma's voor afgestudeerde graden.

 

Collegegeld en Programma Duur

Collegegeld varieert sterk afhankelijk van het type van de school en het programma van de studie. Graduate programma's voor internationale studenten op prive-universiteiten kunnen zo hoog als $ US 1,000 per credit uur per semester lopen. Egyptische studenten studeren aan lagere tarieven, maar collegegeld per semester uur kost nog steeds rond de $ US 600.De meeste masteropleidingen vereisen tussen 30 en 40 credit-uren, waarvan sommige een proefschrift omvatten. Afgestudeerde studenten normaal gesproken duurt ongeveer 9 credit-uren per semester, zodat programma's vergen doorgaans 1,5-2 jaar om te voltooien.

 

Academisch Jaar

Het academisch jaar is gebaseerd op twee semesters. Fall semester begint in begin september en loopt door het midden van december, gevolgd door examens. Semester begint eind januari en loopt door het midden van mei, gevolgd door examens. Studenten op internationale scholen kunnen vinden dat ze te nemen vrije dagen voor zowel moslims en christelijke feestdagen.

 

Post-Graduate Kansen

Bij 12 procent, de werkloosheid in Egypte is enigszins verhoogd, maar afgestudeerden met master-opleidingen kan nog steeds in staat zijn om werk te vinden, vooral als ze spreekt vloeiend Arabisch of Engels en willen werken voor een multinational.Werkvergunningen nodig zijn en kunnen worden verkregen bij het ministerie van Manpower en Immigratie kantoren in het arrondissement waar de potentiële werkgever is gevestigd.

 

Zorgverzekering

Alle internationale studenten moeten een uitgebreide ziektekostenverzekering plan te hebben tijdens de studie in Egypte dat ongevallen, ziekte, medische evacuatie en repatriëring van stoffelijke resten dekt. De kosten van de verzekering afhankelijk van het type van de dekking, maar basisplannen beginnen bij ongeveer 30 US per maand.

Over Egypte

Egypte is een Arabisch land gelegen in Noordoost-Afrika aan de Middellandse Zee. Naast een kustlijn met de Rode Zee in het oosten, het land heeft grenzen met Israël, Libië en Soedan. Huis aan de oude piramides, grote woestijnen, bruisende kustlijnen en de rivier de Nijl, Egypte is een populaire bestemming voor toeristen uit de hele wereld. De officiële munteenheid is de Egyptische Pond (EGP) en de officiële taal is Arabisch.

Egypte heeft vier belangrijke geografische gebieden. De Nijlvallei is het natste gebied en bevat de meeste landbouwgronden Egypte. De Westelijke Woestijn is het grootste gebied, ongeveer tweederde van het land, en is de heetste en droogste. Verhogingen zijn hoger in de Oostelijke Woestijn en het gebied is de thuisbasis van vele natuurlijke hulpbronnen, zoals edelstenen, kolen en olie. Het Sinaï-schiereiland is een plateau dat gekoppeld is aan de noord-oostelijke hoek van Egypte en heeft de meest ruige bergachtige terrein in het land.

 

Klimaat

Egypte heeft twee seizoenen, met een milde winter van november tot april en de zomer van mei tot oktober. Kustgebieden ervaring temperaturen van ongeveer 14 ° C tot 30 ° C. Desert temperaturen aanzienlijk verschillen van dag naar nacht, met uitersten van slechts ongeveer 7 ° C en wel ongeveer 43 ° C.

 

Cultuur

Egypte heeft een multi-culturele samenleving die de moderne en westerse gewoonten combineert met traditionele Midden-Oosten praktijken. Toewijding aan gezin centraal staat in de Egyptische cultuur en de Egyptenaren zijn ook bekend om hun uitstekende gevoel voor humor en vriendelijkheid. Sport, vooral voetbal, zijn erg populair, samen met traditionele folkloristische dansen, die verschillen per regio. Egypte is ook beroemd voor film, theater, muziek en televisie.

 

Kosten van levensonderhoud

De kosten van levensonderhoud in Egypte is zeer laag, een-slaapkamer appartementen kunnen gehuurd worden voor ongeveer $ US 125 tot $ US 250 per maand. Nutsbedrijven en internet toe te voegen over een ander $ US 80 per maand.

 

Visa Requirements

Niet-Egyptische studenten moeten beschikken over een geldig paspoort uit hun thuisland naar Egypte te gaan; het paspoort moet een vervaldatum ten minste 6 maanden na de datum geplande terugkeer hebben. Studenten normaal gesproken voer op een toeristenvisum, die wordt verkregen uit de Egyptische ambassade of consulaat in hun thuisland, het toeristenvisum is goed voor 1-6 maanden. Na het invoeren van Egypte, moet de student binnen 7 dagen na aankomst melden bij de dichtstbijzijnde wijk politiebureau, maar denken de leerlingen uit de Verenigde Staten, Canada en de Europese Unie niet te registreren. Binnen 30 dagen na aankomst, moeten alle internationale studenten van toepassing zijn voor de student visum, die vernieuwd wordt elk semester.Studenten in master's degree-programma's moet studeren full-time, of 9 credit-uren per semester.

Feiten over Egypte

Egypte, in de noordoostelijke hoek van Afrika aan de Middellandse Zee, wordt in het westen begrensd door Libië, in het zuiden door de Soedan, en in het oosten aan de Rode Zee en Israël. De economie van Egypte is een van de meest gediversifieerde in het Midden-Oosten, met sectoren zoals toerisme, landbouw, industrie en diensten op bijna gelijke productieniveaus. Egypte wordt beschouwd als een midden macht, met significante culturele, politieke en militaire invloed in het Midden-Oosten en de islamitische wereld.

 

Hoofdstad: Cairo
Officiële talen: Arabisch
Overheid: gecentraliseerde semi-presidentiële republiek
Bevolking: 84550000
Bruto Binnenlands Product: $ 559.843 miljard
Valuta: Egyptische pond (EGP)
Tijdzone: (UTC 2)