Eerste level master in jacht design

ISAD - Istituto Superiore di Architettura e Design

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Eerste level master in jacht design

ISAD - Istituto Superiore di Architettura e Design

De master streeft ernaar technische en normatieve informatie te leveren die nodig is om het project van een boot te leren met extreme vrijheid en projectvertrouwen. De studie van rompwaterlijnen, van structuren en leidingen en aan boord systemen maakt het mogelijk om vanaf het begin hun gepaste positionering te plannen, waardoor u een fundamentele professionaliteit kan verwerven om zich vrij in ontwerp en stijl uit te drukken.

De master is bedoeld voor afgestudeerden en afstuderen in architectuur, techniek, ontwerp en houders van een diploma in ontwerpscholen. Bovendien is het passend een goede kennis van CAD-programma's. Onderwijzend personeel bestaat uit architecten, ontwerpers en hoogwaardige marine architecten en mariene ingenieurs die werkelijk samenwerken met de belangrijkste nationale en internationale scheepswerven. Wij hebben opzettelijk jonge en dynamische mensen geselecteerd die geen theoretische maar concrete ervaringen van het scheepswerven zouden kunnen brengen.

Lessen over theorie worden gecombineerd met workshops die van elk concept tot het uitbreiden van het project leiden tot de ontwikkeling van constructieve full scale tekeningen.

De master bestaat uit theoretische lessen van methodologie en kiel- en 3D-superstructuurmodellen, en in technische lessen in laboratorium waar studenten meteen het jachtsontwerp starten. Leraren zullen de stand van elk individueel project verifiëren. Bovendien zullen bedrijven en productieschepen aanwezig zijn om hun account en ervaring als integratie te geven

Programma van de cursus

De cursus is gestructureerd met een totale duur van 13 maanden, de didactische activiteit is verenigd voor rondleidingen naar bedrijven en sites en met een podium, allemaal georganiseerd door ISAD.

Trainer: Intensieve cursus van modellering NURBS met Rhinoceros en rendering.

Naval architectuur en regelgeving: In deze fase worden studenten geconfronteerd met technische functionele problemen en regelgeving die de grondslag vormen voor het toekomstige werk: waterlijn, structuren en verzoeken van maritieme registratie constructie. Regelgeving en ergonomisch ontwerp in vastgehouden ruimten: systeeminstallaties en apparatuur, constructieve technieken en snelle prototyping.

Planning en Ontwerp: Materialen en constructieve technieken voor binnen- en buitenshuis, interieurondersteunende structuren en hun rompverbindingen en montage. Systemen van verwijderbare panelen voor systemen, interieur Ontwerp en exterieur design. Bovendien worden alle soorten en ontwerptypologieën van de boot behandeld.

Stadium: Aan het eind van de cursus wordt een stage van 3/6 maanden verstrekt aan elke student in instituten en scheepswerven die jarenlang werkzaam of productief zijn, om de meester te voltooien door middel van lessen direct in het werf.

Yatch Design

Beurzen

Eerste Level Master in Jacht Design - AA 2017/2018

Geaccrediteerd door EABHES - European Accreditation Board of Higher Education Schools Voorziening van N.2 beurzen van collegegeld voor Italiaanse en buitenlandse afgestudeerde studenten:

 • Italiaanse en EU-studenten: N.1 studiebeurs van gedeeltelijke dekking gelijk aan 50% voor een totaalbedrag van € 5.825,00 studiegeld van € 11.650,00 (EABHES accreditatie en fiscaal examen uitgesloten)
 • NIET-EU-studenten: N.1-beurs van gedeeltelijke dekking gelijk aan 50% voor een totaalbedrag van € 6.225,00 van collegegeld van € 12.450,00 (EABHES-accreditatie en belastingexamen uitgesloten)

De master vindt plaats van 6 november 2017 tot 27 juli 2018, verplichte aanwezigheid van maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 17:00 uur bij ISAD - Istituto Superiore di Architettura e Design.

Het educatieve programma omvat een voltijdse stage in de meest prestigieuze studies en scheepswerven. De master wordt gehouden door docenten-professionals van het vak, zoals gedetailleerd in het programma gepubliceerd op de website www.isad.it.

Vereisten voor deelname aan de selectie

Deelname aan de wedstrijd is open voor kandidaten die geen andere beurzen hebben en voldoen aan de volgende eisen:

 • Afgestudeerden in architectuur, ontwerp en bouwtechniek (3 jaar)
 • Afgestudeerden in architectuur, ontwerp en bouwtechniek (5 jaar)
 • Houders van een bachelor diploma in Design Schools
 • Professionals met bewezen professionele ervaring (minimaal 3 jaar)

Documenten die moeten worden verzonden

 • Deelnemingsformulier volledig ingevuld
 • Brief van doel
 • Curriculum vitae met een kort persoonlijk profiel
 • Portefeuille in A4-formaat met maximaal 10 pagina's die projectwerken illustreren op het universiteitspad
 • Afstudeer- / diploma diploma met overdracht van credits en afstudeeropdracht algemeen punt gemiddelde (GPA)
 • Verklaring waarin wordt aangegeven dat de student geen andere beurzen heeft

deadlines

Keuzes voor de deelname aan de beurzen worden gedaan op basis van de evaluatie van de curricula, de portefeuille en de afstudeer- / diploma-graad met overdracht van credits en einddocument algemeen puntgemiddelde (GPA). Deze documenten moeten uiterlijk op vrijdag 15 september 2017 naar coordinamento@isad.it worden verzonden.

Evaluatie en selectie van winnaars

Resultaten worden medegedeeld binnen 26 september 2017.

Kandidaten hebben 48 uur om de beurs te accepteren om een ​​mail te sturen naar coordinamento@isad.it. Vanaf de acceptatie heeft de winnaar 5 dagen om de cursus aan te vragen en een kopie van de betaling voor de inskrywingskosten van € 3.150,00 inclusief btw.

Als de winnaar de beurs niet accepteert of als de winnaar de aanvraag niet voor de geplande tijd verzendt, wordt de beurs als weigering beschouwd en kan de Commissie het aan een andere kandidaat toewijzen.

NB Zie de gerelateerde collegegeld en betaalschema.

Jachtontwerp
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Nov. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Locations
Italiƫ - Milaan, Lombardije
Startdatum : Nov. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Nov. 2019
Italiƫ - Milaan, Lombardije
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan