E-commerce Master met gegarandeerde en betaalde stage

digital-coach.it

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

E-commerce Master met gegarandeerde en betaalde stage

digital-coach.it

HOOFDINHOUD EN PROGRAMMA IN E-COMMERCE

De mastercursus e-commerce is een van onze cursussen voor e-commerce en e-commerce in Milaan, die is ontworpen om concreet mensen te ondersteunen die een e-commerceproject willen starten of uitvoeren. Een team van 15 specialisten dat door ons wordt gekozen en gecoördineerd, leert u in de 15 trainingsmodules waarin de cursus wordt gearticuleerd, alles wat u nodig heeft om professioneel te kunnen werken op het hoogste niveau in de e-commerce wereld. Hieronder staan ​​de 3 belangrijkste gebieden waarin de Mastercursus E-COMMERCE is verdeeld:

1. TECHNOLOGIEËN VOOR E-COMMERCE

Het begint met een goed begrip van de verschillende technologische opties die beschikbaar zijn en de keuze van de software die als een technologisch platform moet worden gebruikt. Bijzondere aandacht zal worden besteed aan de evaluatie van de verschillende Open Source-oplossingen zoals Magento, Prestashop en anderen, met inzichten over hoe ze te installeren en hoe alle belangrijkste functionaliteiten te gebruiken, die van Magento (het meest wijdverspreide platform ter wereld momenteel) in het bijzonder. In deze fase zullen we ook praten over de lay-out, bruikbaarheid en optimalisatie van de gebruikerservaring. In dit stadium kunnen de deelnemers al hun eigen e-commerce site online zetten met behulp van Magento, de software die we beschouwen als de beste oplossing om een ​​online winkel snel en tegen lage kosten te openen, zonder de mogelijkheid om de behoefte aan zeer breed scala aan Magento-functies.

2. DE STRATEGIEËN EN HET BEHEER VAN EEN E-COMMERCE

In dit deel worden de belangrijkste factoren die moeten worden overwogen om een ​​succesvolle e-commerce te realiseren geanalyseerd, rekening houdend met beide aspecten van online marketing en zakelijke hefbomen zoals leveringsbeleid, opties voor Drop Shipment, het thema van hoe betaling, klantenservice, het belang van klantbehoud. Er wordt gesproken over de voor- en nadelen van e-commerce en de docent geeft de belangrijkste tips om online te verkopen. Het thema van kanalen voor verkeersverwerving en hun impact op verkoopconversie zal dan worden geïntroduceerd. We zullen ook de ondersteunende rol begrijpen die sociale media kunnen spelen. Het laatste deel wordt het thema van prestatiebewaking door middel van Web Analytics-tools en perspectieven voor mobiele handel.

3. DE GENERATIE EN CONVERSIE VAN HET VERKEER VOOR E-COMMERCE

De juiste keuzes van technologie (software) hebben gemaakt, leren hoe de functies te gebruiken en een optimale strategie gepland hebben, zijn slechts het begin van een uitdaging die in de loop van de tijd vooral gespeeld zal worden op het vermogen om gekwalificeerd verkeer te verwerven voor zijn E-commerce portal. en verander het in verkoop, mogelijk terugkerend en zelfs beter indien gegenereerd door positieve referenties van andere klanten. Om deze reden zijn er tal van trainingsmodules gewijd aan de belangrijkste online verkoopkanalen: SEO (1 basismoduul 1 geavanceerde module) SEM en display-advertenties (1 basismoduul 1 geavanceerde module), E-MAILMARKETING, inkomende marketing en de LOODGENERATIE, DE DIGITALE STRATEGIE en de integratie van de voertuigen. De toenemende incidentie van mobiel, zowel als middel om verkeer te genereren en te verkopen (mobiele handel), bepaalt de keuze om een ​​specifieke module op MOBILE MARKETING in te voegen, evenals de groeiende aanwezigheid op sociale media in de e-commerce wereld vereiste ook een module inleiding tot sociale media of FACEBOOK MARKETING. Er wordt dan veel aandacht besteed aan trackingtools (de analyses) die essentieel zijn om inzicht te krijgen in de terugkeer van online investeringen, consumentenvoorkeuren, de seizoensgebondenheid van verkopen, de locatie van kopers, de prestaties van de verschillende kanalen voor verkeersverwerving. Daarom verwachten we ook zowel een BASE-module als een GEAVANCEERDE module over WEBANALYTICS.

FORMATIEVE MODULES VAN DE MEESTE E-COMMERCE

COURSE MAGENT E-COMMERCE SOFTWARE: geweldige open source oplossingen voor uw online winkel!

We analyseren de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden voor de keuze van het E-commerce platform, waarbij de risico's en kansen van elk van hen worden geëvalueerd, van het gebruik van eigen oplossingen tot de keuze van een open source CMS (content management system). We zullen aangeven waarom we geneigd zijn om Open Source-oplossingen te kiezen en in het bijzonder voor Magento CMS. We zullen online winkels creëren met behulp van dezelfde Magento en we zullen u leren de belangrijkste functionaliteiten te gebruiken: van het maken van de productcatalogus tot de verrijking van de productfiches, van de marketingfunctionaliteiten

CURSUS E-COMMERCE STRATEGIEËN

We zullen de kritieke succesfactoren van een online verkoopproject definiëren door de beste resultaten voor elk van hen te analyseren. We zullen praten over online strategie, online verkoopkanalen en technologische keuzes. In de Magento cursus zijn er geen offline onderwerpen zoals bereikkeuzes, magazijnbeheer (Drop Shipment), klantenservice en organisatorische opstellingen.

E-COMMERCE REGLEMENT:

We zullen alle belangrijke zaken bespreken die u moet overwegen als u een e-commercesite wilt openen: herroepingsrecht, privacy, gebruik van cookies, online contracten, communautaire en niet-EU-btw, registratie bij de VIES-database (Vat Information Exchange System). We zullen ook de verschillen ontdekken die moeten worden overwogen voor de verkoop van Business to Business in vergelijking met de Business to Consumer-verkoop en we zullen de nieuwe wetgeving zien die de sector op Europees niveau reguleert.

CORSO DIGITALE STRATEGIE: online

Overzicht van alle belangrijke online marketingkanalen, eigenaardigheden en verschillen daartussen. Van SEO tot e-mailmarketing, via sociale media en mobiel komen, we zullen proberen te begrijpen welke criteria ons moeten helpen bij het kiezen van de optimale mix voor verschillende soorten bedrijven en bedrijven. In deze en in de Master in Webmarketing en sociale media zullen we vervolgens de integratiestrategieën van de kanalen ontdekken die erop gericht zijn de bijdrage van elk van hen te maximaliseren in de cyclus die begint bij het genereren van het verkeer en moet leiden tot de conversie naar de verkoop, ook rekening houdend met offline aspecten.

BASIS SEO CURSUS: Search Engine Optimization om bezoeken te maximaliseren!

Activiteiten gericht op het optimaliseren van de aanwezigheid op zoekmachines om verkeer te genereren van gebruikers die geïnteresseerd zijn in hun producten en diensten. Historische discipline die de afgelopen 2 jaar ingrijpende veranderingen heeft ondergaan en de meest holistische van webmarketingdisciplines is geworden.

SEM BASE CURSUS

Module die leert hoe verschillende PPC-tools (Pay Per Click) te gebruiken, dankzij welke strategieën kunnen worden geïmplementeerd in termen van locaties, dagen, uren en interesses, leeftijd en geslacht van gebruikers. Deze omvatten Google Adwords en de functies van zowel Keyword advertising als Display Advertising (banner).

E-MAIL MARKETING CURSUS: online verkopen reizen ook via e-mail

De DEM (Direct Email Marketing) is een historisch gedateerde tool, maar nog steeds uiterst effectief in het stimuleren van acties die vaak leiden tot online verkoop. We zullen alle technologische en communicatieve apparaten en copywriting zien om de prestaties van dit instrument te verbeteren.

WEB ANALYTICS BASE COURSE: onderzoek de online markt, analyseer het gedrag van uw potentiële klanten

Wij zullen u leren om de software te gebruiken, in de eerste plaats Google Analytics nuttig voor het verkrijgen van bedrijfsinformatie over de behoeften, het gedrag, de smaak en de voorkeuren van uw publiek. Implementeer vervolgens de volgende webmarketingacties waarvan de resultaten opnieuw worden gemeten en geïnterpreteerd. Onder de andere tools zullen we ook praten over A / B-testtools, heatmaps, webmasterhulpprogramma's en meer.

MOBIELE MARKETINGCURSUS: alvorens te kopen controleert iedereen de recensies, prijzen, ervaringen van andere kopers!

We zullen ontdekken hoe het nu via smartphones en tablets mogelijk is om uw doelgroep te bereiken en geïntegreerde strategieën met andere media te maken. We zullen begrijpen hoe je mobiele apps, mobiele advertentiecampagnes, sms-marketing, mobile couponing ontwerpt.

INBOUND MARKETING CURSUS

Door deze nieuwe discipline zullen we de volgorde bepalen van optimale acties (trechters) die moeten worden gemaakt voor de bezoekers van haar website om de kansen op conversie naar klanten te maximaliseren. We zullen begrijpen hoe we aan elk medium (Seo, Sem, Email, sociale ...) de juiste rol kunnen toewijzen in de juiste fase van het conversieproces.

CREATIE VAN CREATIE VAN Wordpress Wordpress: Ontdek WordPress en bouw uw e-commercesite

De website is het vertrek- en aankomstpunt van elke webmarketingactie en is als zodanig een dynamische tool die u elke dag moet kunnen verbeteren en veranderen. In deze module zullen we lesgeven om dit te doen, met behulp van WordPress, het CMS waarmee u websites kunt maken en beheren zonder de noodzaak van programmeer- en ontwerpvaardigheden.

AFFILIATE COURSE MARKETING: Breid uw verkoopnetwerk uit, huur bemiddelaars in

De New Business-activiteit die traditioneel wordt uitgevoerd via agenten en verkoopnetwerken in de traditionele offline wereld, vindt steeds vaker online een overweging bij affiliate marketing. We zullen leren om zijn principes, tussenpersonen en software te kennen om zijn online verkoopteam te creëren, te beheren en te belonen.

CURSUS LOCATIE GEBASEERDE MARKETING: Ga naar de juiste plaats op het juiste moment

De ontwikkeling van technologieën en de mobiele wereld maken het vandaag mogelijk om marketingacties te kunnen uitvoeren op basis van de geografische positie van onze potentiële klanten, waardoor ze hen op de juiste plaats en tijd kunnen bereiken om hun advertentiekosten te optimaliseren. We zullen in deze module de manieren en de software ontdekken om dit te doen.

FACEBOOK-RECLAME

We zullen advertentiecampagnes opzetten met alle tools die Facebook biedt om miljoenen potentiële klanten te bereiken, maar op een gerichte manier op basis van geslacht, leeftijd, woonplaats en interesses. Van Facebook adv tot het sponsoren van inhoud, van de aanbieding tot de Facebook-remarketing en vervolgens de resultaten analyseren met Facebook Insights.

GEAVANCEERDE MASTER E-COMMERCE MODULES

SEO ADVANCED COURSE: de nieuwste veranderingen in SEO en hoe daarmee om te gaan!

We zullen de nieuwste updates presenteren in algoritmen voor zoekmachines (Google Panda, Penguin, Hummingbird en anderen) die belangrijke wijzigingen bepalen voor de activiteiten van SEO-specialisten. In het bijzonder de toenemende behoefte aan integratie tussen deze discipline en de kwesties van contentmarketing, sociale media en semantiek om resultaten te produceren. We zullen ook een aantal geavanceerde hulpmiddelen voorstellen.

SEM GEAVANCEERDE CURSUS: programmatisch

We zullen begrijpen hoe de opkomende technologieën van Programmatic Buying en Real Time Bidding een nieuwe richting geven aan de SEM-sector en we zullen de logica begrijpen waarop deze technologieën zijn gebaseerd. Maar we zullen ook de mogelijkheden van Retargeting / Remarketing-technologieën verdiepen en we zullen de tools proberen uit te proberen die door de belangrijkste spelers in de sector beschikbaar worden gesteld.

WEB ANALYTICS GEAVANCEERDE CURSUS: Geïntegreerde gegevens om de besluitvorming door managers te verbeteren!

De toenemende beschikbaarheid van informatie die beschikbaar is in de digitale marketingwereld vereist de mogelijkheid om tools te gebruiken die deze effectief kunnen integreren als Universal Analytics van Google. In deze module zullen we leren om mobiele en desktop data te integreren met data van sociale media en sociale analyse. We zullen ook tools van A / B-tests en eye-tracking ontdekken en gebruiken om het begrip van voorkeuren, gewoonten en interesses van onze potentiële klanten te verbeteren.

GEBRUIKER ERVARING

Je leert hoe je immateriële ontwerpen ontwerpt, om een ​​effectieve strategie te creëren om de gebruikerservaring op een 360-graden website te verbeteren. U begrijpt het verschil tussen UX en UI omdat het echt handig is voor gebruikers die een site bezoeken is niet genoeg grafische weergave: de interface is niet de oplossing. We zullen uitleggen wat de gebruikerservaring is, wat de belangrijke elementen zijn voor het succes van een succesvol project: bruikbaarheid van de website, contentstrategie, visueel ontwerp, informatiearchitectuur, gebruikersonderzoek, grafische interactie en vele anderen, naast de onmisbare hulpmiddelen voor maximale effectiviteit van de gebruikerservaring.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

De e-commerce cursus biedt de voorbereiding en certificeert de nodige vaardigheden om:

  • E-COMMERCE MANAGER
  • E-COMMERCE SPECIALIST (seo, sem, analytics, e-mailmarketing)
  • ONDERNEMER E-COMMERCE
  • E-COMMERCE PROJECT MANAGER

GEPACTICEERDE WERKERVARING (optioneel)

We bieden de E-commerce Masterstudenten die erom vragen, de mogelijkheid om in het veld te oefenen door middel van een echte WERKERVARING, die we zullen evalueren en vervolgens als ervaring in hun curriculum kunnen worden opgenomen. Ingevoegd in een werkgroep gecoördineerd door 3 digitale professoren, hebben de studenten de mogelijkheid om de tijdens de praktisch-operationele lessen verworven concepten en vaardigheden te verdiepen met een echte praktische ervaring. Op een arbeidsmarkt die meer en meer specialisatie vereist, wordt het cruciaal om te kunnen aantonen dat het een eerste leerplanactiviteit heeft uitgevoerd in samenhang met de studies van de Master E-commerce.

Juist in deze logica hebben we een formule bedacht die de student in staat stelt om het gebied te kiezen waarin hij zich wil specialiseren en om opgenomen te worden in het gerelateerde werkteam. In samenwerking met collega's en onder toezicht van professionele e-commerce consultants, webmarketing, digitale marketing en sociale media marketing, heeft de student de mogelijkheid om in een team te werken aan echte activiteiten en alle stadia van implementatie te volgen, voor de het bereiken van doelstellingen die zullen worden gemeten in KPI.

Een curriculair werk dat moet worden ingevoegd onder de eigen professionele ervaringen.

Aan het einde van de werkervaring kan de student in feite de ervaring van het leerlingwezen in zijn / haar curriculum invoegen, door expliciet te verklaren dat hij een werkervaring heeft opgedaan in de e-commerce met Digital Coach.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans


Laatst bijgewerkt op July 14, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is
Online
Campus gesitueerd
Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
6 - 18 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
Contact school
Information
Deadline
Contact school
Locations
Italiƫ - Milaan, Lombardije
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school
Dates
Oct. 2019
Italiƫ - Milaan, Lombardije
Aanmeldingslimiet Contact school
Einddatum Contact school