E-commerce Master met gegarandeerde en betaalde stage

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

NB het is noodzakelijk om een gevorderd niveau van de Italiaanse taal te hebben om toegang te krijgen tot de cursussen

Inhoud en programma van de Master in E-Commerce

De E-Commerce Master cursus is een van onze cursussen voor e-commerce en e-commerce in Milaan, die is ontworpen om concreet te ondersteunen diegenen die een e-commerce project willen starten of beheren. Een team van 15 door ons gekozen en gecoördineerde specialisten geeft les in de 15 trainingsmodules waarin de cursus wordt gearticuleerd, alles wat nodig is om professioneel te kunnen werken op het hoogste niveau in de e-commerce wereld. Hieronder zijn de 3 belangrijkste gebieden waarin de E-COMMERCE Master Course is verdeeld:

1. De technologieën voor e-commerce

Het begint met een goed begrip van de verschillende beschikbare technologische opties en de keuze van de software die als een technologisch platform moet worden gebruikt. Bijzondere aandacht zal worden besteed aan de evaluatie van verschillende Open Source-oplossingen zoals Magento, Prestashop en anderen, met inzichten over hoe ze te installeren en over het gebruik van alle belangrijke functies, die van Magento (het meest wijdverspreide platform ter wereld momenteel) in het bijzonder. In deze fase zullen we ook de lay-out, bruikbaarheid en optimalisatie van de gebruikerservaring bespreken. In deze fase kunnen de deelnemers hun eigen website en commercie online zetten met behulp van Magento, de software die we als de beste oplossing beschouwen om een online winkel snel en tegen lage kosten te openen, zonder echter af te zien van de mogelijkheid om deze zo nodig te gebruiken zeer breed scala aan Magento-functies.

2. De strategieën en het beheer van een e-commerce

In dit deel gaan we dieper in op de belangrijkste factoren die in overweging moeten worden genomen om een succesvolle e-commerce te realiseren, rekening houdend met beide aspecten van online marketing en zakelijke hefbomen zoals leveringsbeleid (levering van goederen), opties voor Drop Shipment, het thema van de modaliteiten van betaling, klantenzorg, het belang van klantenbehoud. We zullen het hebben over de voor- en nadelen van e-commerce en de docent geeft de belangrijkste tips om online te verkopen. Het thema van kanalen voor verkeersacquisitie en hun impact op conversie in verkoop zal dan worden geïntroduceerd. We zullen ook de ondersteunende rol begrijpen die sociale media kunnen spelen. In het laatste deel behandelen we het onderwerp prestatiebewaking via de hulpmiddelen van Web Analytics en de vooruitzichten van mobiele handel.

3. De generatie en conversie van verkeer voor e-commerce

De juiste keuzes van technologie (software) hebben gemaakt, weten hoe de functies te gebruiken en een optimale strategie hebben gepland, zijn slechts het begin van een uitdaging die in de loop van de tijd vooral zal worden gespeeld op het vermogen om gekwalificeerd verkeer voor uw e-commerceportaal te verwerven. en verander het in verkoop, mogelijk terugkerend en zelfs beter indien gegenereerd door positieve referenties van andere klanten. Om deze reden zijn er tal van trainingsmodules gewijd aan de belangrijkste online verkoopkanalen: de SEO (1 basismoduul 1 geavanceerde module) de SEM en display-advertenties (1 basismodule 1 geavanceerde module), EMAIL MARKETING, inbound marketing en LOODGENERATIE, DIGITALE STRATEGIE en media-integratie. De toenemende incidentie van mobiel als hulpmiddel voor het genereren en verkopen van verkeer (mobiele handel) bepaalt de keuze om een specifieke module op MOBILE MARKETING in te voegen, net zoals de groeiende aanwezigheid op de sociale media van de e-commerce wereld ook een vorm van inleiding tot sociale media of FACEBOOK MARKETING. Veel aandacht wordt dan besteed aan de trackingtools (de analyse) die nodig zijn om inzicht te krijgen in de terugkeer van online investeringen, consumentenvoorkeuren, seizoensgebondenheid van verkopen, de locatie van kopers, de prestaties van verschillende kanalen voor verkeersverwerving. Om deze reden, ook op de WEBANALYTICA, verwachten we zowel een BASIC-module als een GEAVANCEERDE module.

De trainingsmodules van de Master E-Commerce

Magento E-Commerce Software Course: geweldige open source oplossingen voor uw online winkel!

We analyseren de voor- en nadelen van de verschillende manieren om uw eigen e-commerceplatform te kiezen door de risico's en kansen van elk bedrijf te beoordelen, van het gebruik van eigen oplossingen tot het kiezen van een open source CMS-software (content management-systeem). We zullen aangeven waarom we de voorkeur geven aan de keuze voor Open Source-oplossingen en in het bijzonder voor het Magento CMS. We zullen online winkels creëren met behulp van dezelfde Magento en u leren hoe u de belangrijkste functies kunt gebruiken: van het maken van de productcatalogus tot de verrijking van de productkaarten, van de marketingfuncties

E-commerce strategieën cursus

We zullen de kritieke succesfactoren van een online verkoopproject definiëren door voor elk daarvan de beste werkwijzen te analyseren die de beste resultaten opleveren. We zullen praten over online strategie, online verkoopkanalen en technologische keuzes. In Corso Magento zal er geen tekort zijn aan offline onderwerpen, zoals de keuzes van het assortiment, die van magazijnbeheer (Drop Shipment), klantenservice en organisatiestructuur.

E-commerce regelgeving:

We zullen alle belangrijke zaken bespreken die u moet overwegen als u een e-commercesite wilt openen: herroepingsrecht, privacy, gebruik van cookies, online contracten, communautaire en niet-EU-btw, registratie bij de VIES-database (Vat Information Exchange System). We zullen ook de verschillen ontdekken die moeten worden overwogen voor de verkoop van Business to Business in vergelijking met de Business to Consumer-verkoop en we zullen de nieuwe wetgeving zien die de sector op Europees niveau reguleert.

Cursus digitale strategie: online

Overzicht van alle belangrijke online marketingkanalen, eigenaardigheden en verschillen daartussen. Van SEO tot e-mailmarketing, via sociale media en mobiel komen, we zullen proberen te begrijpen welke criteria ons moeten helpen bij het kiezen van de optimale mix voor verschillende soorten bedrijven en bedrijven. In deze en in de Master in Webmarketing en sociale media zullen we vervolgens de integratiestrategieën van de kanalen ontdekken die erop gericht zijn de bijdrage van elk van hen te maximaliseren in de cyclus die begint bij het genereren van het verkeer en moet leiden tot de conversie naar de verkoop, ook rekening houdend met offline aspecten.

Basic SEO Course: Search Engine Optimization om bezoeken te maximaliseren!

Activiteiten gericht op het optimaliseren van de aanwezigheid op zoekmachines om verkeer te genereren van gebruikers die geïnteresseerd zijn in hun producten en diensten. Historische discipline die de afgelopen 2 jaar ingrijpende veranderingen heeft ondergaan en de meest holistische van webmarketingdisciplines is geworden.

Sem Base Course

Module die leert hoe verschillende PPC-tools (Pay Per Click) kunnen worden gebruikt, waarmee gerichte strategieën kunnen worden geïmplementeerd op basis van locatie, dagen, tijden, interesses, leeftijd en geslacht van de gebruiker. Deze omvatten Google Adwords en de functies van zowel Keyword advertising als Display Advertising (banners).

Cursus e-mailmarketing: online verkopen reizen ook via e-mail

DEM (Direct Email Marketing) is een historisch gedateerde tool, maar nog steeds uiterst effectief in het stimuleren van acties die vaak leiden tot online verkoop. We zullen alle technologische, communicatieve en copywriting oplossingen zien om de prestaties van dit instrument aanzienlijk te kunnen verbeteren.

Basic Web Analytics Course: onderzoek de online markt, analyseer het gedrag van uw potentiële klanten

Wij zullen u leren om de software te gebruiken, in de eerste plaats Google Analytics nuttig voor het verkrijgen van bedrijfsinformatie over de behoeften, het gedrag, de smaak en de voorkeuren van uw publiek. Implementeer vervolgens de volgende webmarketingacties waarvan de resultaten opnieuw worden gemeten en geïnterpreteerd. Onder de andere tools zullen we ook praten over A / B-testtools, heatmaps, webmasterhulpprogramma's en meer.

Mobile Marketing Cursus: voor het kopen van iedereen beoordelingen, prijzen, ervaringen van andere kopers controleren!

We zullen ontdekken hoe het nu via smartphones en tablets mogelijk is om uw doelgroep te bereiken en geïntegreerde strategieën met andere media te maken. We zullen begrijpen hoe je mobiele apps, mobiele advertentiecampagnes, sms-marketing, mobile couponing ontwerpt.

Inbound Marketing Cursus

Via deze nieuwe discipline zullen we de volgorde bepalen van optimale acties (trechters) die moeten worden uitgevoerd door de bezoekers van hun website om de kansen te maximaliseren dat ze klanten worden. We zullen begrijpen hoe we elk voertuig (SEO, SEM, e-mail, sociale media, ETC) de juiste rol kunnen geven in de juiste fase van het conversieproces.

Wordpress cursus Website Creatie: Ontdek WordPress om uw e-commerce site te bouwen

De website is het vertrek- en aankomstpunt van elke webmarketingactie en is als zodanig een dynamische tool die u elke dag moet kunnen verbeteren en veranderen. In deze module zullen we lesgeven om dit te doen, met behulp van WordPress, het CMS waarmee u websites kunt maken en beheren zonder de noodzaak van programmeer- en ontwerpvaardigheden.

Affiliate Marketing Cursus: Breid uw verkoopnetwerk uit, huur bemiddelaars in

De New Business-activiteit die traditioneel wordt uitgevoerd via agenten en verkoopnetwerken in de traditionele offline wereld, vindt steeds vaker online een overweging bij affiliate marketing. We zullen leren om zijn principes, tussenpersonen en software te kennen om zijn online verkoopteam te creëren, te beheren en te belonen.

Op locatie gebaseerde marketingcursus: zorg dat u op het juiste moment op de juiste plek bent

De ontwikkeling van technologieën en de mobiele wereld maken het vandaag mogelijk om marketingacties te kunnen uitvoeren op basis van de geografische positie van onze potentiële klanten, waardoor ze hen op de juiste plaats en tijd kunnen bereiken om hun advertentiekosten te optimaliseren. We zullen in deze module de manieren en de software ontdekken om dit te doen.

Facebook Advertising

We zullen advertentiecampagnes opzetten met alle tools die Facebook biedt om miljoenen potentiële klanten te bereiken, maar op een gerichte manier op basis van geslacht, leeftijd, woonplaats en interesses. Van Facebook adv tot het sponsoren van inhoud, van de aanbieding tot de Facebook-remarketing en vervolgens de resultaten analyseren met Facebook Insights.

Geavanceerde Master E-Commerce Modules

Geavanceerde SEO-cursus: de nieuwste veranderingen in SEO en hoe daarmee om te gaan!

We zullen de nieuwste updates in algoritmes voor zoekmachines (Google Panda, Penguin, Hummingbird en anderen) presenteren die resulteren in aanzienlijke veranderingen voor SEO-activiteiten. Met name de toenemende behoefte aan integratie tussen deze discipline en de thema's content marketing, sociale media, semantiek om resultaten te boeken. We zullen ook een aantal geavanceerde hulpmiddelen voorstellen.

SEM Advanced Course: programmatic

We zullen begrijpen hoe de opkomende technologieën van Programmatic Buying en Real Time Bidding een nieuwe richting geven aan de SEM-sector en we zullen de logica begrijpen waarop deze technologieën zijn gebaseerd. Maar we zullen ook de mogelijkheden van Retargeting / Remarketing-technologieën verdiepen en we zullen de tools proberen uit te proberen die door de belangrijkste spelers in de sector beschikbaar worden gesteld.

Advanced Web Analytics Course: geïntegreerde gegevens om de besluitvorming van managers te verbeteren!

De toenemende beschikbaarheid van informatie die beschikbaar is in de digitale marketingwereld vereist de mogelijkheid om te weten hoe u tools kunt gebruiken die deze effectief kunnen integreren als Google's Universal Analytics. In deze module zullen we leren om mobiele en desktop data te integreren met data van sociale media en sociale analyse. We zullen echter ook A / B-test- en eye-trackingtools ontdekken en gebruiken om het inzicht in voorkeuren, gewoonten en interesses van onze potentiële klanten te verbeteren.

Gebruikerservaring

Je leert hoe je immateriële ontwerpen ontwerpt, om een ​​effectieve strategie te creëren om de gebruikerservaring op een 360-graden website te verbeteren. U begrijpt het verschil tussen UX en UI omdat het echt handig is voor gebruikers die een site bezoeken is niet genoeg grafische weergave: de interface is niet de oplossing. We zullen uitleggen wat de gebruikerservaring is, wat de belangrijke elementen zijn voor het succes van een succesvol project: bruikbaarheid van de website, contentstrategie, visueel ontwerp, informatiearchitectuur, gebruikersonderzoek, grafische interactie en vele anderen, naast de onmisbare hulpmiddelen voor maximale effectiviteit van de gebruikerservaring.

Professionele winkels

De e-commerce cursus biedt de voorbereiding en certificeert de nodige vaardigheden om:

  • E-commerce manager
  • E-commerce specialist (SEO, SEM, Analytics, e-mailmarketing)
  • E-commerceondernemer
  • E-commerce projectmanager

Praktijkervaring (optioneel)

We bieden de E-commerce Masterstudenten die erom vragen, de mogelijkheid om in het veld te oefenen door middel van een echte WERKERVARING, die we zullen evalueren en vervolgens als ervaring in hun curriculum kunnen worden opgenomen. Ingevoegd in een werkgroep gecoördineerd door 3 digitale professoren, hebben de studenten de mogelijkheid om de tijdens de praktisch-operationele lessen verworven concepten en vaardigheden te verdiepen met een echte praktische ervaring. Op een arbeidsmarkt die meer en meer specialisatie vereist, wordt het cruciaal om te kunnen aantonen dat het een eerste leerplanactiviteit heeft uitgevoerd in samenhang met de studies van de Master E-commerce.

Juist in deze logica hebben we een formule bedacht die de student in staat stelt om het gebied te kiezen waarin hij zich wil specialiseren en om opgenomen te worden in het gerelateerde werkteam. In samenwerking met collega's en onder toezicht van professionele e-commerce consultants, webmarketing, digitale marketing en sociale media marketing, heeft de student de mogelijkheid om in een team te werken aan echte activiteiten en alle stadia van implementatie te volgen, voor de het bereiken van doelstellingen die zullen worden gemeten in KPI.

Een curriculair werk dat moet worden ingevoegd onder de eigen professionele ervaringen.

Aan het einde van de werkervaring kan de student in feite de ervaring van het leerlingwezen in zijn / haar curriculum invoegen, door expliciet te verklaren dat hij een werkervaring heeft opgedaan in de e-commerce met Digital Coach.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

DIGITAL COACH è un Marchio Registrato di proprietà per l’Italia di HR SOLUTIONS SRL, Scuola di Formazione fondata 22 Ottobre 2004, registrata presso la Camera di Commercio di Milano con numero REA 182 ... Lees meer

DIGITAL COACH è un Marchio Registrato di proprietà per l’Italia di HR SOLUTIONS SRL, Scuola di Formazione fondata 22 Ottobre 2004, registrata presso la Camera di Commercio di Milano con numero REA 1828396 e sede legale ed operativa a Milano in Viale Francesco Restelli 3/7, nella zona di Porta Nuova area in cui nel raggio di circa 2 KM quadrati hanno sede principale protagonisti dell’economia Digitale come Google, Samsung, Linkedin, Amazon, oltre ad istituzioni come Unicredit, la Regione Lombardia, il Comune di Milano e molti altri. Lees Minder
Ga naar de website van de school