Duurzame energiesystemen - master of science (ms) -programma

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Klimaatverandering is de centrale milieu-uitdaging van onze tijd. Om deze uitdaging aan te pakken moeten we energie efficiënter te gebruiken en het maximaliseren van ons gebruik van hernieuwbare energie.

Het maken van deze transformatie vereist een grondige kennis van de wetenschap van duurzame energie, evenals een stevige basis in de zakelijke en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om de technische kennis in de echte wereld oplossingen vertalen.

Afgestudeerden van de professionele wetenschap masters (PSM) in duurzame energiesystemen zal de bevoegdheid krijgen om te helpen deze transformatie en helpen groeien de groene economie van New York.

Waarom studeren aan SUNY Cortland?

Hoogtepunten programma

Door middel van geavanceerde studie in de fysica van duurzame energiesystemen, dan heb je de technische mechanica, energie en duurzaamheid, fundamentals van de thermodynamica en de thermodynamica van het ontwerpen van gebouwen en technologie te verkennen.

U vindt hier ook onderzoek naar de fysica van duurzame energietechnologie, evenals de macht elektronica en circuit elementen en apparaten.

Belangrijke zakelijke onderwerpen zijn boekhouding, marketing, management en professionele schrijven.

Toelatingsvoorwaarden

Aanvragers zijn over het algemeen verplicht om een ​​undergraduate cumulatieve Grade Point Average van ten minste 2,5 hebben op een schaal van 4,0. Echter, de omstandigheden waaronder, maar niet beperkt tot, pogingen na voltooiing van een bachelor's degree en de prestaties in de laatste twee jaar van een bacheloropleiding zal bij de beoordeling van aanvragen van studenten met een lagere rang punt gemiddelden worden beschouwd. Studenten die het gevoel hebben dat ze gekwalificeerd zijn, ondanks een undergraduate Grade Point Average beneden een 2,5 worden aangemoedigd om contact op met de afdeling voor het aanvragen van toelating.

Aanvragers wordt verwacht dat voldoende natuurkundige achtergrond en calculus voorafgaand aan aanbrengen. Uitzonderlijke aanvragers die niet aan alle toelatingseisen voldoen kan worden beschouwd als op individuele basis. Indien toegelaten, kunnen deze studenten worden verplicht om aanvullende eisen voor de mate buiten die hierboven vermeld te voltooien. Deze aanvullende eisen zullen worden bepaald door de afgestudeerde coördinator van de opleiding en kunnen specifieke cursussen, beperkt in aantal, op basis van eerdere academische achtergrond van de student in de natuurkunde en wiskunde bevatten.

Career Potential

De PSM in duurzame energiesystemen zal afgestudeerden voor te bereiden op de eerste hand te dragen aan de oprichting, de ontwikkeling en de uitbreiding van lokale bedrijven of non-profitorganisaties gericht op duurzame energie, het opbouwen van de prestaties, en duurzame techniek alsook voor banen bij overheidsinstanties om de uitbreiding van duurzame energie. Het programma mengsel van cursussen gericht op fundamentele en toegepaste wetenschap evenals die zich richt op de professionele vaardigheden die nodig zijn om de praktische, real-world problemen in de snel groeiende en kritisch belangrijke terreinen van duurzame energie aan te pakken zal de afgestudeerden zeer wenselijk om regionale bedrijven te maken en organisaties en zal hen in staat stellen om te helpen bevorderen van de ontwikkeling van high-betalende groene kraag banen in heel Centraal-New York.

Typische carrièrepaden dat de PSM in duurzame energiesystemen zullen de studenten in staat stellen om na te streven onder meer:

  • Ontwerper van duurzame energiesystemen zoals zonne-photovoltatic, thermische zonne-energie, en geothermische warmtepompen in de residentiële en lichte commerciële schaal.
  • Gebouw prestaties specialist gericht op de beweging van warmte door de gebouwde omgeving in de residentiële en commerciële schaal.
  • Hernieuwbare energie specialist binnen een groter duurzaam ingenieursbureau
  • Technisch expert voor non-profit organisaties die zich inzetten voor de ontwikkeling en uitbreiding van hernieuwbare en duurzame energie te bevorderen.
  • Technisch expert voor de overheid meer dan het zien van de lokale, provinciale of federale inspanningen te stimuleren en bevorderen van de toepassing van hernieuwbare energie en energie-efficiëntie technologieën in de residentiële en commerciële schalen.

Bekijk de Student Center

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

SUNY Cortland is an academic community dedicated to diverse learning experiences. Students grow as engaged citizens with a strong social conscience fostered by outstanding teaching, scholarship, and s ... Lees meer

SUNY Cortland is an academic community dedicated to diverse learning experiences. Students grow as engaged citizens with a strong social conscience fostered by outstanding teaching, scholarship, and service. Lees Minder
Cortland , VS Online + 1 Meer Minder