Duurzaamheid Msc En Aanpassing In De Gebouwde Omgeving

Centre for Alternative Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Duurzaamheid Msc En Aanpassing In De Gebouwde Omgeving

Centre for Alternative Technology

Masters in Environmental Building

Klimaatverandering voor twee belangrijke uitdagingen voor de moderne architectuur: hoe kunnen gebouwen duurzaam worden gemaakt, en hoe kunnen ze worden ontworpen om rekening te houden met de gevolgen van de klimaatverandering? Deze masters degree geconfronteerd met deze uitdagingen door middel van een unieke combinatie van academische studie met een hands-on praktisch werk, waardoor u de kennis, vaardigheden en ervaring die je nodig hebt om een ​​milieu-carrière in de gebouwde milieusector te ontwikkelen.

De cursus maakt gebruik van de begrippen duurzaamheid en aanpassing transformatie naar een goed begrip van de gebouwde omgeving in de gemeenschap en individuele gebouwen niveau omlijsten. Belangrijkste gebouw onderwerpen die in de cursus zijn: energiemanagement en lage energie ontwerp, duurzame materialen, assessment milieuprestaties en energie-voorziening. Studenten kunnen verder na te streven belangen in stedenbouw, gemeenschappen, ecologie, water, ecologische sanitaire voorzieningen, politiek en economie.

Hoe wordt de cursus gegeven?

Onze MSc programma wordt verzorgd hetzij door leren op afstand of via woonblokken in een van de meest tot de verbeelding milieu gebouwen in het Verenigd Koninkrijk, of in een mengsel van de twee.

Wat kwalificatie ontvangt u?

Succesvolle afronding van het programma MSc Duurzaamheid en aanpassing in de Gebouwde Omgeving van het Centrum voor Alternatieve Technologie leidt tot de toekenning van Master of Science (MSc) door UEL.

Modules omvatten

  • Duurzaamheid en aanpassing concepten en planning - Ecosystem Services, Landgebruik en water- en afvalbeheer - Aanpassing Transformatie Politiek en Economie - Steden en Gemeenschappen - energiestromen in gebouwen - delen A en B - Energie Voorziening (Renewable Energy) - Building Performance Assessment en evaluatie - Sustainable Materials in de gebouwde Omgeving - gebouwde Omgeving Applied Project of Built Environment Practice Based Project

Waarom studeren aan CAT?

Studeren aan het Centrum voor Alternatieve Technologie (CAT) is een unieke ervaring. In de afgelopen 40 jaar kat is in de voorhoede van de milieubeweging, baanbrekende koolstofarme wonen en duurzame technologie. Aan de Graduate School of the Environment (GSE), studenten profiteren van onze uitgebreide praktische en academische kennis, afstuderen met de vaardigheden die nodig zijn om de leidende spelers op het gebied van duurzaamheid worden. Meer informatie over onze faciliteiten hier: https://gse.cat.org.uk/index.php/postgraduate-courses/msc-sustainability-and-adaptation/sa-site-and-facilities

In de praktijk leren

Bij CAT, hands-on leren vindt plaats aan de zijde van academische studie. Residential on-site blok learning weken worden gegeven in het Centrum voor Alternatieve Technologie (CAT), een inspirerende leeromgeving. Gelegen in een in onbruik geraakte leisteengroeve aan de rand van het Snowdonia National Park, CAT is een levend laboratorium voor praktische, duurzame oplossingen. Het bevat een aantal van de meest innovatieve en gerenommeerde milieubewuste gebouwen in het land, evenals een van de meest uiteenlopende geïnstalleerd technologieën voor hernieuwbare energie, op het terrein van water en behandeling van afvalwater, duurzaam beheerde bossen en acres van biologische tuinen.

Flexibiliteit

Het is een flexibele mate onderwezen in blokken genomen, hetzij met een intensief residentieel verblijf van vijf of zes nachten in het centrum, of door afstandsonderwijs. MSc-studenten zijn vrij om te kiezen tussen deze onderwijsmethoden voor elke module. Er is een keuze van modules, die meer dan een jaar of twee - dat wil zeggen de mate kan part-time zijn. Het is een masters degree ontworpen om u de best mogelijke ervaring terwijl ook netjes in elkaar grijpende met de druk van het moderne beroeps- en gezinsleven te geven.

Meeslepende leeromgeving

Optionele residentiële module weken zijn onder andere lezingen, seminars, groepsopdrachten en practica. Applied werk heeft de neiging om later te domineren in de week zodra we de theoretische basis hebben gelegd. Deze module weken zorgen voor een meeslepende omgeving om het dagelijkse leven te ontsnappen en jezelf van toepassing zijn op het nieuwe leren. Vele vooraanstaande experts geven gastcolleges of seminars houden tijdens deze modules, want het is een cursus die wil maken van de expertise en het leren van de hele milieusector.

Is dit de cursus voor jou?

Als je zou willen bezoeken voor een overnachting tijdens een module, waar u lezingen en workshops en meet medewerkers en studenten kunnen bijwonen, kom naar een van onze open dagen:

  • Vrijdag 19 mei 2017 10:45-04:30
  • Vrijdag 23 juni 2017 10:45-04:30
  • Zaterdag 15 juli 2017 10:45-04:30

Om te reserveren kunt u contact opnemen Shereen Soliman: study@cat.org.uk

Duurzaamheid en aanpassing in de Gebouwde Omgeving: Toelatingseisen

De Duurzaamheid en aanpassing in de Gebouwde Omgeving cursussen zijn bedoeld om te voorzien in een breed scala van belangen. Voor aanvaarding op het programma gelden de volgende eisen: Bachelor's degree.

Studenten die geen formele diploma heeft, maar die kunnen aantonen dat zij de juiste kennis en vaardigheden gelijkwaardig aan universitair niveau hebben opgedaan en dat ze zullen profiteren van en bijdragen aan het programma kan worden aanvaard. Studenten kunnen worden toegelaten met geavanceerde staan ​​door de erkenning van het krediet of het erkennen van verworven of gecertificeerd te leren volgens de Universiteit van East London Accreditatie van (ervaringsleren) Leren (A (E) L) beleid.

Een student kan de toegang te krijgen tot een programma, met geavanceerde staan, met maximaal de helft van de kredieten in verband met de award wordt bereikt door middel van geaccrediteerde ervaringsleren, of maximaal twee derde via geaccrediteerde gecertificeerd leren. (Wanneer een combinatie van ervaringsleren en gecertificeerd leren is betrokken tot de helft van de studiepunten voor de uitspraak kan worden bereikt door middel van geaccrediteerde ervaringsleren met verdere credits wordt bereikt door middel van geaccrediteerde gecertificeerde leren tot een maximum van twee derde van de kredieten voor het plaatsen ).

Studenten die van toepassing zijn op fasen van het programma in te voeren kan toegelaten worden door normale Erkenning van Verworven Competenties (AEL) of de accreditatie van Certificated Learning (ACL) processen, of via een erkend articulatie overeenkomst. Daarom moet dergelijke aanvragers kunnen aantonen en bewijzen dat zij de vereiste leerresultaten zoals vermeld in de modules waarvoor ze op zoek zijn naar een vrijstelling.

De Universiteit van East London en CAT zijn sterk gericht op verbreding participatie en gelijke kansen voor iedereen.

In het geval van aanvragers wier eerste taal niet Engels is, dan is IELTS 6.5 (of gelijkwaardig) is vereist.

Collegegeld 2017

  • Studenten UK / EER £ 6250 - Internationale Studenten - £ 7.500 Accommodatie / eten / service kosten: £ 200 - £ 250 per module aanwezigheid week ter plaatse Thesis workshop dagen (2 dagen aanwezigheid op de site) £ 100
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus of Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
1 - 2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
6,250 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Machynlleth, Wales
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
Collegegeld UK / EER £ 6250, International £ 7500. Optioneel Food and Accom £ 2000