Dual Master's programma in internationale marketing in een digitale omgeving - internationale marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Doelstellingen en vaardigheden

Doelstellingen van de opleiding

Het duale masterprogramma voor internationale marketing in een digitale omgeving / internationaal marketing- en verkoopmanagement is een eenjarige full-time officiële master (dwz officieel erkend door de Spaanse overheid), uitgevoerd in de Europese hogeronderwijsruimte (EHEA).

Het doel van dit programma is om gespecialiseerde kennis op het gebied van marketing aan te bieden. Het is bedoeld voor studenten met een universitair bachelordiploma, zonder / beperkte werkervaring. Het combineert academische kennis en heeft kennis van een ander gebied van marketing toegepast, studenten voorbereiden om in dit bestand te werken, wat uitstekende arbeidskansen biedt in verschillende sectoren. Studenten verwerven vaardigheden en ontwikkelen competenties die nuttig zijn voor het ontwikkelen van een carrière in marketing en het behalen van topmanagementposities in de toekomst.

Bijzondere nadruk wordt gelegd op digitaal en internationaal marketing- en verkoopbeheer, met de bedoeling dat studenten moeten begrijpen hoe bedrijven met succes digitale marketing kunnen integreren in internationale contexten, die specifieke culturele verschillen en consumentengewoonten vertonen.

Leerresultaten, vaardigheden en competenties

Het Dual Master-programma voor internationale marketing in een digitale omgeving / internationaal marketing- en verkoopmanagement stelt studenten in staat om kennis, vaardigheden en competenties te verwerven, met name gericht op internationale en digitale marketing, als volgt:

 • Ontwikkel strategisch denken achter de selectie en toetreding van nieuwe markten
 • Neem passende beslissingen op basis van veranderingen in de externe omgeving en marktkansen
 • Pas principes van internationaal merkbeheer toe
 • Maak producten die speciaal zijn ontworpen voor internationale markten
 • Optimaliseer de kwaliteit en inhoud van webpagina's, sociale media en online communities
 • Ontwikkel effectieve digitale marketingstrategieën
 • Implementeer digitale strategieën en promotiecampagnes via mobiele apparaten en sociale media
 • Plan geïntegreerde omnichannel distributiestrategieën
 • Begrijp het verkoopproces in een internationale B2B-context
 • Organiseer en coördineer internationale verkoopmanagementteams

Tijdens het leren en toepassen van nieuwe concepten, zullen studenten ook een reeks competenties en overdraagbare vaardigheden verwerven die essentieel zijn om met succes deel te nemen en professioneel te werken in internationale en digitale marketingcontexten:

 • Teamleiding
 • Integratie van informatietechnologieën
 • Internationale visie
 • Anticiperen op en beheren van verandering
 • Klantgerichtheid
 • Bedrijfs-, ethische en milieuverantwoordelijkheid

Vacatures

Het Double Master-programma in internationale marketing in een digitale omgeving / internationale marketing

 1. Sterke professionele oriëntatie voor studenten die de vaardigheden willen verwerven die nodig zijn om een marketingprofessional te worden in een bedrijf dat actief is op internationale markten, of voor ondernemers die op zoek zijn naar een eigen bedrijf.
 2. Een onderzoeksfocus voor studenten die een doctoraatsthesis willen schrijven (in welk geval ze 12 ECTS-onderzoek moeten voltooien zoals gespecificeerd in de keuzevakken) om de titel arts te behalen uit de Ph.D. programma van IQS School of Management.

Deze master bereidt je voor op professionele rollen zoals Product / Brand Manager, Account Manager, Category Manager, Social Media Specialist, Marktonderzoeker, Marketinganalist, Consultor, Sales Executive, naast vele andere mogelijkheden met betrekking tot het onderwerp.

Als je eenmaal je masteropleiding hebt voltooid en een Master in International Marketing en Sales Management bent, zal IQS School of Management je toegang geven tot de Job Opportunities-service die wordt beheerd door het jobcentrum van de faculteit.

Acceptatie voor het masterprogramma

Profiel van de aanvrager

Het Double Master-programma in internationale marketing in een digitale omgeving / internationale marketing

Kandidaten voor deze masteropleiding hebben mogelijk al basiskennis opgedaan van marketing en basistraining en bedrijfsfinanciering. Voor studenten die dergelijke vaardigheden niet hebben opgedaan, zullen er aanvullende oriëntatiesessies worden georganiseerd (Marketing Principles and Strategies, 6 ECTS en Accounting for Decision Making, 3 ECTS). De optie van aanvullende academische specifieke modules zal indien nodig worden overwogen.

Toelating

Om toegang te krijgen tot het Double Master-programma voor internationale marketing in een digitale omgeving / internationale marketing

Studenten met een diploma buiten de EHEA kunnen zich ook inschrijven voor de masteropleiding zonder hun undergraduate cursussen te hoeven valideren nadat IQS een onderwijsniveau heeft verzekerd dat gelijkwaardig is aan het corresponderende officieel erkende Spaanse universitair diploma. Het land dat de kwalificatie afgeeft, moet in staat zijn om toegang te verlenen tot graduate level studies. Toegang via deze route vereist geenszins de validatie van de kwalificatie van de geïnteresseerde persoon en de erkenning ervan zal niet voor andere doeleinden dan voor de inschrijving in een masterprogramma worden gebruikt.

Overdrachtvereisten

De Permanente Commissie van de Academische Raad, die elke kandidaat onderzoekt en de erkenning van studiepunten vaststelt, zal de toelating van studenten van eender welk nationaal of buitenlands universitair systeem behandelen, die op het niet-gegradueerde niveau in het EHEA-kader hebben gestudeerd.

In het geval van studenten uit EU-lidstaten of uit landen waarmee Spanje internationale overeenkomsten heeft gesloten, moeten studenten over een kwalificatie beschikken om universitair onderzoek op universitair niveau in hun eigen land te kunnen uitvoeren. Studenten van buiten de EU of van landen die geen vaste overeenkomst met Spanje hebben, moeten geslaagd zijn voor het overeenkomstige toelatingsexamen voor de universiteit.

Voltooiingsvereisten

Studenten moeten alle studiepunten hebben verdiend die ze hebben behaald om een masterdiploma te behalen.

Tijdens het academische jaar hebben studenten normaal gesproken twee kansen om te slagen voor examens: in januari en in juli - voor de eerste semester vakken - en in juni en in juli - voor het tweede semester vakken, of voor vakken die twee opeenvolgende semesters duren.

Als een student voor de tweede poging niet slaagt, zijn twee extra mogelijkheden toegestaan. In het geval dat de student nog steeds geen voldoende heeft behaald in het vak, kunnen ze zich wenden tot de vaste commissie van de Academische Raad voor een laatste gelegenheid om het examen af te leggen, wat hun positie rechtvaardigt. De Permanente Commissie van de Academische Raad onderzoekt de casus van de student en kan deze informatie aanvullen door de coördinator van de master te raadplegen. Als een student geen pas behaalt nadat hij een extra mogelijkheid heeft gekregen om het examen af te leggen, moet hij het masterprogramma verlaten.

leerplan

Deze master biedt bijzonder relevante onderwerpen voor studenten die gespecialiseerd zijn op het gebied van marketing. The Double Master Degree: Master in internationale marketing in een digitale omgeving / Master in International

De onderwerpen die worden aangeboden als onderdeel van de Master in International Marketing in een digitale omgeving / Master in International

MEESTER IN INTERNATIONALE MARKETING IN EEN DIGITALE OMGEVING / MEESTER IN INTERNATIONALE MARKETING

Verplichte vakken (1e en 2e semester)

 • Keuzevakken (2e semester)
 • Master Thesis / Final Project (jaarlijks)
 • Verplichte vakken Master in International Marketing

MASTER IN INTERNATIONALE MARKETING IN EEN DIGITALE OMGEVING *

Module: Internationaal marketingmanagement

 • Internationale marketingstrategie
 • International Marketing Management Simulation
 • Internationaal merkenbeheer
 • Internationale productontwikkeling
 • Global Retail Management

* Officiële Master Degree

** Studenten kunnen 12 ECTS keuzevakken selecteren

MASTER IN INTERNATIONALE MARKETING IN EEN DIGITALE OMGEVING *

Module: Marketingonderzoek

 • Geavanceerd marktonderzoek
 • Marketing Data Intelligence
 • Kwantitatieve methoden
 • Kwalitatieve methoden

* Officiële Master Degree

** Studenten kunnen 12 ECTS keuzevakken selecteren

MASTER IN INTERNATIONALE MARKETING IN EEN DIGITALE OMGEVING *

Module: digitale marketing

 • Digitale marketingstrategieën
 • Social Media Management
 • Mobiele marketingtoepassingen
 • Digitale marketingcommunicatie

* Officiële Master Degree

MASTER IN INTERNATIONALE MARKETING IN EEN DIGITALE OMGEVING *

Eindproject (masterproef)

 • Eindproject (masterproef)
 • Stage

* Officiële Master Degree

** Studenten kunnen 12 ECTS keuzevakken selecteren

MEESTER IN INTERNATIONALE MARKETING

Module: Verkoopbeheer

 • Verkooptechnieken voor zakelijke klanten
 • Internationaal verkoopmanagement

*** Master diploma uitgereikt door de Universitat Ramon Llull

stages

Een stage in een bedrijf is een keuzevak met 6 ECTS-studiepunten. Stages duren minimaal 300 uur en de voorwaarden worden van tevoren onderhandeld om ervoor te zorgen dat ze geschikt zijn en volledig compatibel zijn met lesuren. Ze worden georganiseerd door IQS School of Management. Aan het begin van de Master Degree, informeert het hoofd van de Professional Careers Department de studenten over de procedure die gevolgd moet worden om een stage te volgen.

Kwaliteit en accreditaties

IQS blijft zich sterk inzetten voor de kwaliteit van het onderwijs en heeft verschillende processen opgezet om constante verbetering te verzekeren; de Quality Commission of IQS School of Management is zo'n maatregel.

De Master in International Marketing en Sales Management is een officiële masteropleiding en is geaccrediteerd door het Quality Assurance Agency (AQU Catalunya) van de Catalaanse universiteit.

Daarnaast heeft de IQS School of Management een kwaliteitsauditsysteem ontwikkeld, het 'Internal Quality Guarantee System' (SGIQ in zijn afkorting in het Catalaans), dat op 13 december 2012 door AQU Catalunya een positieve evaluatie heeft gekregen.

111020_url_m_direccio_comercial_marqueting_internacional_en.png

IQS is een instelling die is geaccrediteerd door de AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business, VS), het toonaangevende internationale accreditatienetwerk voor bedrijven en boekhoudscholen. De opleidingen in de graad, master en doctoraat aan de IQS School of Management zijn allemaal bekroond en genieten internationale erkenning.

111021_aacsb_logo_0.png

Doelstellingen en competenties

 • Ontwikkel strategisch denken achter de selectie en toetreding van nieuwe markten.
 • Neem passende beslissingen op basis van veranderingen in de externe omgeving en marktkansen.
 • Ontwikkel effectieve digitale marketingstrategieën.
 • Pas principes van internationaal merkbeheer toe.
 • Maak producten die speciaal zijn ontworpen voor internationale markten.
 • Optimaliseer de kwaliteit en inhoud van webpagina's, sociale media en online communities.
 • Implementeer digitale strategieën en promotiecampagnes via mobiele apparaten en sociale media.
 • Plan geïntegreerde omnichannel distributiestrategieën.
 • Begrijp het verkoopproces in een internationale B2B-context.
 • Organiseer en coördineer internationale verkoopmanagementteams.

Relatie met het bedrijf

100% stages

Alle studenten voeren verplichte stages in bedrijven uit.

200 bedrijven

Samenwerking met de afdeling Professional Careers.

Aanvullende gegevens

 • 22.389 m2
 • 100% in het Engels
 • 1.300.000 € In beurzen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

IQS (Institut Quimic de Sarria) is a Jesuit Institution and one of the most prestigious Universities on the national and international academic and scientific stage. With more than 110 years of teach ... Lees meer

IQS (Institut Quimic de Sarria) is a Jesuit Institution and one of the most prestigious Universities on the national and international academic and scientific stage. With more than 110 years of teaching experience, IQS distinguishes itself by focusing on answering the dynamic social, economic and industrial challenges facing today’s society. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited