Studie Masters Programma's in de Dominicaanse Republiek

Masters Opleidingen in de Dominicaanse Republiek 2018

Studie in de Dominicaanse Republiek

Onderwijs in de Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek heeft een onderwijsprogramma in de plaats voor studenten. Het basisonderwijs begint op de leeftijd van drie. Studenten verder door tot de leeftijd van 17. Het wordt gratis verstrekt door de overheid. Echter, studenten die in afgelegen gebieden wonen geen toegang scholing hebben lokaal. Na het voltooien van deze jaren van school, studenten kunnen dan inschrijven in een tussenliggende school, die duurt ongeveer twee jaar. Studenten kunnen dan verhuizen naar een tweede cursus, die kan duren tot vier jaar.Op dit niveau, de student verdient een bachillerato, dat is het equivalent van een middelbare school diploma.

Helaas, slechts een zeer beperkt aantal leerlingen dit niveau bereiken. Dit is te wijten aan de vele studenten die in de lage inkomensgroepen gebieden wonen. Financiële problemen in veel gebieden van het land is het bedrag van het onderwijs studenten daadwerkelijk kan verkrijgen. Zelfs in die gebieden waar de studenten zijn rijker, die nog steeds wordt beschouwd als niet luxe leven door een westerse standaard, hebben de studenten niet wonen deze openbare scholen. De meeste zullen bijwonen particuliere scholen. De meeste particuliere scholen in de Dominicaanse Republiek zijn religieuze instellingen, zoals het land heeft een sterke religieuze basis.

Naast deze scholing opties, kunnen studenten in staat zijn in te schrijven in scholen voor beroepsonderwijs. Deze zijn publiekelijk beschikbaar. De meeste scholen voor beroepsonderwijs bieden onderwijs in de automobiel-, landbouw, en soortgelijke sectoren. Maar zelfs dit type onderwijs niet verkrijgbaar is voor veel studenten.

Er zijn een aantal universiteiten in het land. Nogmaals, de meeste van deze worden gesponsord door religieuze organisaties, waaronder tal van die internationale. Sommige van die scholen zijn hieronder opgesomd:

Universiteit

 • Universidad Autónoma de Santa Domingo, gelegen in Santo Domingo
 • Universidad Iberoamericana, gelegen in Santo Domingo
 • Pontificia Universidad Catolica Mardre y Maestra
 • Universidad APEC, gelegen in Santo Domingo
 • Universidad del Caribe, gelegen in Santo Domingo
 • Universiteit Nacional Pedro Henriquez Urena, gelegen in Santo Domingo

Aangezien de meeste van deze scholen zijn prive, is het heel gebruikelijk dat de scholen zelf aan de voorwaarden voor inschrijving van zowel lokale als internationale studenten vestigen. Terwijl de meeste accepteren internationale studenten, het is niet zo vaak voor studenten in te schrijven in deze programma's. Daarnaast zijn collegegeld kosten die door de school. Beurzen zijn vaak beschikbaar voor lokale studenten, maar niet voor internationale studenten in de meeste gevallen.

De educatieve sessies worden door de scholen ook. De meeste programma's zijn aanpasbaar voor internationale studenten. Veel studenten zich inschrijven in programma's zoals:

 • Sociale en culturele programma's
 • Spaans
 • Medisch
 • Landbouw
 • Bedrijf
 • Techniek

Studenten zullen moeten maanden van tevoren om toegang te krijgen tot deze programma's. Studie in het buitenland programma's zijn een van de meest effectieve manieren om studenten in te schrijven voor cursussen in de Dominicaanse Republiek.

 

Travel Visa voor studenten

Indien de student van plan is in te schrijven voor een programma, en wel in het land, voor minder dan 90 dagen, zal hij of zij geen behoefte aan een gespecialiseerde visum voor studie hier. Basis toeristische visa effectief zijn. Studenten die van plan zijn om langer te blijven, moet een document van de deelnemende programma dat zal blijken dat de student is geaccepteerd in een programma te hebben. De student visumaanvraag is verkrijgbaar op het Consulaat Generaal 's website voor uw regio. Er is een vergoeding vereist, maar deze vergoeding verschilt van het ene gebied naar het volgende. Lokale ambassades zijn de beste methode om hier toepassen.

 

Zorgverzekering

Studenten zijn niet verzekering gegeven voor eventuele medische behoeften door middel van openbare programma's hier. Internationale studenten moeten een zorgverzekering de toepassing op hun studie in het buitenland plannen te verkrijgen. De immigratie proces zullen studenten eisen om dit soort verzekering op zijn plaats, ook.

Over de Dominicaanse Republiek

Studeren in een vreemd land kan een fantastische kans zijn, maar het kan ook een uitdaging zijn om een ​​land te kiezen. Hoewel veel studenten verkennen gebieden van de wereld, zoals Azië of Europa, anderen blijven dichter bij huis. Om een ​​unieke educatieve ervaring hebt, kunt u aan het hoofd naar het Caribisch gebied en de Dominicaanse Republiek. Dit land maakt internationale studenten naar zijn school te gaan. Dit kan blijken te zijn een van de beste beslissingen die een leerling maakt worden.

De Dominicaanse Republiek is een land gelegen in de Grote Antillen, die een deel van het Caribisch gebied. Het zit op het eiland Hispaniola. Het westelijke derde van het eiland is de locatie van Haïti. Van alle Caribische landen, de Dominicaanse Republiek is de tweede grootste in omvang en in de populatie. Het land heeft ongeveer 18.700 vierkante mijl van land en is de thuisbasis van ongeveer 10 miljoen mensen. De hoofdstad is Santo Domingo. Dit is ook de thuisbasis van meer dan een miljoen inwoners van het land 's.

De Dominicaanse Republiek staat bekend om een ​​verscheidenheid van dingen. Het is de locatie van Christoffel Columbus 's landing in 1492, waardoor het de eerste gebied van de "nieuwe wereld " door Europeanen worden afgewikkeld. De Franse bewoonden het gebied ook, die een unieke cultuur heeft gemaakt met een mengsel van Tainos, inboorlingen aan de regio, alsmede de Spaanse en Franse. Het is bekend om zijn productie van suiker en zijn grote economie. Veel mensen reizen hier, ook, waardoor het de meest bezochte bestemming in het Caribisch gebied. Van de bergen naar de golfbanen, dit is een land veel mensen willen leren over.

 

Klimaat

De Dominicaanse Republiek is gelegen in het Caribisch gebied en, als gevolg, heeft een vrij hoge temperatuur gedurende het hele jaar. Lage temperaturen zijn vaak niet meer dan 65 graden F. In de zomer kunnen de temperaturen bereiken in de jaren '90. Luchtvochtigheid is hier erg hoog, ook. Dit is te wijten aan het tropische klimaat dat studenten wonen in hier.Langs de kust van de luchtvochtigheid niveaus zijn het hoogst.

Studenten die van plan zijn om te leven in deze cultureel diverse gebied zal willen vooraf te plannen om dit te doen. De Dominicaanse Republiek heeft niet de hogere kwaliteit van het onderwijs in de regio, maar het is een gebied dat op zoek is naar talent. Vele malen, de mensen die zich inschrijven en weet hier goed te doen als een manier om te helpen terug te geven aan de gemeenschap.

Feiten over Dominicaanse Republiek