Diploma en master in geavanceerde Europese studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Diploma en Master in Advanced European 120238_AdvancedEuropeanStudies01.jpg Studies

Je carrière van wereldklasse begint in Parma

European College of Parma Foundation

De European College of Parma Foundation is een postuniversitair onderwijsinstituut dat al meer dan 30 jaar actief is op het gebied van geavanceerde Europese studies.

Cursus Doelstellingen

Het diploma en universitaire master in geavanceerde Europese studies is een springplank om iemands competenties op het gebied van het recht van de Europese Unie, economie en beleid te vergroten, om zo hulpmiddelen te bieden voor het opbouwen van een internationale carrière.

Het interdisciplinaire en meertalige studieprogramma is gericht op het verschaffen van gespecialiseerde vaardigheden over de structuur en het functioneren van de Europese Unie en haar beleid.

Carrièreontwikkeling

Het European College of Parma selecteert en organiseert stages voor afgestudeerden bij organisaties, beroepsverenigingen, advocatenkantoren, bedrijven, enz. Op nationaal en Europees niveau.

De afgestudeerden van DAES rapporteren doorgaans over succesvolle werkervaringen en de ontwikkeling van een loopbaan bij instellingen, organisaties, vertegenwoordigingskantoren, enz. Die zich bezighouden met EU-aangelegenheden, uitvoering van beleid, EU-projectbeheer, enz. Een aanzienlijk aantal afgestudeerden is geslaagd in wedstrijden die worden gehouden door de Europese Bureau voor personeelsselectie (EPSO).

Faculteit

De academische staf bestaat uit topfunctionarissen van Europese instellingen, hoogleraren aan de universiteit en deskundigen op het gebied van Europese en internationale aangelegenheden en beleid. Zo'n dynamische en internationale faculteit geeft het programma een praktische, leerzame aanpak, waarbij professoren de studenten hun praktische ervaring geven.

Structuur

De cursus beslaat een academisch jaar, met full-time aanwezigheid. Het omvat niet alleen lezingen en Lectiones Magistrales, maar ook studiebezoeken aan Europese instellingen, toonaangevende bedrijven en organisaties in de particuliere sector, evenals debatten, workshops en groepsactiviteiten. Cursussen en academische activiteiten worden in drie talen uitgevoerd: Engels, Frans en Italiaans, met Engels als voertaal.

Beurzen

Een gedeeltelijk beursprogramma is meestal beschikbaar. Relevante informatie is beschikbaar op de website. Informeer alstublieft verder.

Over ons

Vragen: info@collegioeuropeo.it

Hoe toe te passen: href = "https://www.europeancollege.it/en/enrolment/

120239_AdvancedEuropeanStudies02.jpg

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

European College of Parma Foundation is a higher education organization that has been active for thirty years in the field of post-graduate education on EU law, economics and policies. Education is ge ... Lees meer

European College of Parma Foundation is a higher education organization that has been active for thirty years in the field of post-graduate education on EU law, economics and policies. Education is geared to train students for careers in EU, national and local institutions, professional associations, the corporate world, and private practices. One of the College objectives is to build up professional skills for students to have an insight into European policies and participate in their implementation. Lees Minder