Deskundigheid op het gebied van duurzame energie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Studie Master in Renewable Energy in UAG

doelstelling

maestria_energia_renovable101

Hernieuwbare energiebronnen zijn een realiteit in de moderne Mexico. In fotovoltaïsche technologie is er een groter dan 20 MW productiecapaciteit en pas in 2011 werd de geïnstalleerde capaciteit verdubbeld in ons land. Echter, ons land heeft het potentieel om te groeien in alle hernieuwbare energie, met name zonnewarmte en het gebruik van waterstof en biomassa.

De versnelde penetratie van technologie voor hernieuwbare energie is een kans voor het scheppen van banen, maar ook een uitdaging op het gebied van de vorming van het menselijk kapitaal. In dit verband moet het land specialisten in zowel het efficiënter gebruik van bestaande bronnen, zoals in het ontwerp, de implementatie, de werking, het toezicht en het onderhoud van alternatieve technologieën.

De MSc in Renewable Energy bood de UAG is een antwoord op deze behoefte van de samenleving, het milieu en de markt, wanneer de ontwikkeling van alternatieve energiebronnen, rationeel energiegebruik en de gevolgen van de klimaatverandering steeds belangrijker geworden. Concurrentievoordelen -Ons verbintenis is uitgevoerd met een team van senior docenten, waaronder buitenlanders en Mexicanen; specialisten in de elektriciteitsproductie uit hernieuwbare bronnen, biobrandstoffen en klimaatverandering.

Het Centrum voor Duurzaamheid en hernieuwbare energie (CSER), integreert teams van docenten en studenten van de Master of Renewable Energy, die momenteel werkzaam zijn in lijnen van toegepast onderzoek in het gebruik van waterstof voor de opwekking van elektriciteit in de productie van biodiesel en klimaatverandering. De CSER opstellen van de inventaris van emissies broeikasgassen voor de staat Jalisco met de deelname van studenten van de Masters. Het wordt momenteel ook gewerkt aan het ontwikkelen van strategieën om de uitstoot in de staat Jalisco verminderen.

Als onderdeel van ons proces van internationalisering, hebben we een samenwerkingsovereenkomst met de Polytechnische Universiteit van Valencia om samen te werken op het onderwerp van fotovoltaïsche technologie, die een diploma en een cursus voor studenten in onze Master omvat ondertekend.

aanvrager Profiel

Afgestudeerden van de biologie, het beheer en de mechanische, elektrische, elektronische, chemische, industriële en aanverwante techniek die op zoek zijn om uit te breiden en te verdiepen de beheersing van de technieken van de productie van elektriciteit uit hernieuwbare bronnen en biobrandstoffen.

Graduate profiel

De Master in Renewable Energy projecten applicatie kan duurzame energie en energiebesparing te creëren. Je kan dienen in leidinggevende posities bij overheidsinstanties, bedrijven voor de productie van bio-energie en bedrijven in elke branche die hun ecologische voetafdruk te verlagen en in de groene economie gestoken.

De afgestudeerde van de Master kunnen ontwikkelen en realiseren van zakelijke projecten die je de basis zal geven zodat u uw eigen bedrijf kunt instellen en bieden consulting diensten.

In de academische wereld kan hij deelnemen als leraar en toegepast onderzoek instanties over kwesties met betrekking tot duurzame energie.

toelatingseisen

 • Hij heeft undergraduate studies afgerond.
 • Interview met de Program Director.
 • Toelating applicatie met de vereiste documenten.
 • Verstuur een assessment test.

leerplan

Master of Renewable Energy UAG

De academische programma van de Master wordt afgesloten met een totaal van 75 studiepunten dat 12 proefpersonen, waarvan 8 zijn basic (50 studiepunten) en andere 4 zijn keuzevakken (25 studiepunten) te dekken.

De keuzevakken komen overeen met de Master geeft richtlijnen: Biobrandstoffen en de opwekking van elektriciteit.

basisvakken

 • Inleiding tot de Renewable Energy (Semester 1)
 • Fundamentals of Climate Change (Semester 1)
 • Combustion Engineering (Semester 2)
 • Renewable Energy Laboratory (Semester 2)
 • Kapitaal budgettering (Semester 6)
 • Industriële installaties (semester 3)
 • Inleiding tot het onderzoek Methodology (semester 3)
 • Graduation Seminar (Semester 6)

Keuzevakken (semester 4 en 5)

 • Biofuel area
 • De productie van biobrandstoffen Process
 • Fysieke Reactor Ontwerp
 • Analyse van de High Performance Cultuur
 • biomassa stichting
 • Elektriciteit Generation area
 • brandstofcellen
 • Alternatieve Bronnen van Electric Generation I
 • Alternatieve Bronnen van Electric Generation II
 • Power Electronics

job opportunity

Is een onafhankelijke, ondernemende en flexibele professional.

maestria_energia_renovable102

enige programma in zijn soort in Mexico.

Onderwijzend personeel op het hoogste niveau.

Koppeling met de overheid op alle niveaus en dat zijn gezag is de directe acties rond duurzame en energie-agenda.

Nauwe samenwerking met de particuliere sector om maatregelen om de industrie en dus bedrijven te stimuleren in dit kader te bereiken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The University is proud to be thoroughly Mexican and, at the same time, to emphasize its orientation to international education. The UAG has some of the best educational facilities in the country, cov ... Lees meer

The University is proud to be thoroughly Mexican and, at the same time, to emphasize its orientation to international education. The UAG has some of the best educational facilities in the country, covering an area of more than 10 million square feet, distributed in 5 campuses in the area of Guadalajara city: Main Campus (C.U.), the Institute of Biological Sciences, the Health Sciences Campus, and the University in the Community (UNICO). The UAG also owns other campuses in the states of Colima, Nayarit and Tabasco. In addition, the UAG has two hospitals, one Experimental Agricultural Center and three university hotels and convention centers. Lees Minder