Data analytics

Algemeen

5 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Waarom deze cursus?

Onze MSc in data analytics is ontworpen om afgeronde data analytics probleemoplossers te creëren.

Deze cursus richt zich op het gebruik van data-analyse technieken binnen zakelijke contexten, het maken van geïnformeerde beslissingen over de juiste technologie om kennis uit gegevens te extraheren en begrijpen van de theoretische principes waarop dergelijke technologie werkt.

Je hebt een uitgebreide skill set die u zal toelaten om te werken in diverse sectoren met behulp van een blended learning aanpak die theorie intensieve praktijk en industriële betrokkenheid combineert krijgen.

Strathclyde's MSc in data analytics is uniek door essentiële vaardigheden samenbrengen van drie afdelingen, Management Science, Wiskunde & statistiek, en Computer & Information Sciences (CIS), met het oog op de behoeften van een snel groeiende industrie aan te pakken.

Deze samenwerking vermijdt de enge interpretatie van dit onderwerp worden aangeboden door concurrent instellingen en biedt aanzienlijke mogelijkheden voor bedrijven om data-analyse deskundigen te werven met een expertise en kennis op hoog niveau.

Wat u zult bestuderen

De cursus zal een looptijd van 1 jaar, met twee semesters van de klassen (120 studiepunten in totaal), gevolgd door een MSc proefschrift project (60 studiepunten) in de zomer.

De klasse gegevens Analytics in de praktijk (20 studiepunten) zal worden geleid over beide semesters om u te voorzien van een praktische omgeving om methodologische learnings uit andere klassen toe te passen in uitdagende projecten uit de industrie.

Semester 1

Semester 1 zal bovendien bestaan ​​uit vijf 10-krediet core modules zoals vermeld onder 'Course Content', die de technische achtergrond om studenten te bieden. De bijdragen in Semester 1 zal gelijkmatig worden verdeeld tussen de drie afdelingen.

Dit semester is ontworpen om u te voorzien van de fundamentele technische analytics kennis van alle drie de afdelingen.

  • Computer & Information Sciences cursussen zal betrekking hebben op de kern technieken, waaronder machine learning en data mining, evenals data visualisatie en big data platforms
  • Wiskunde cursussen zullen ervoor zorgen dat u over krachtige rekenvaardigheden terwijl de oprichting van een brede kennis van statistische instrumenten van essentieel belang voor analytics
  • Management Science cursussen zullen de fundamenten van zakelijke vaardigheden, waaronder probleem structurering evenals beslissing analyse, in aanvulling op te bouwen om het verstrekken van essentiële praktische vaardigheden

Semester 2

Semester 2 zal bovendien bestaan ​​uit een 10-credit kern module, evenals 40 credits ter waarde van keuzemodules. Om breedte van kennis te garanderen, zult u gevraagd worden om keuzevakken te kiezen uit ten minste twee afdelingen. Dit semester is ontworpen om uw belangrijkste vaardigheden uit te breiden en bieden u mogelijkheden door middel van een breed scala aan keuzevakken te specialiseren in gebieden die u in het bijzonder geïnteresseerd om uit te blinken.

De enige technische kernklasse zal u voorzien van een gedegen theoretische en praktische kennis van optimalisatie technieken van essentieel belang voor data-analyse, terwijl elk van de drie afdelingen zullen bieden 4-5 keuzevakken, de meerderheid van die toegankelijk zijn voor iedereen op de baan, zonder enige vereisten. Het laatste onderdeel van de MSc-cursus zal een zomer proefschrift project, die kan worden ingevuld door middel van een client-based project of een bureau op basis van onderzoek, afhankelijk van uw belangen. U zult uw proefschrift indienen in september aan uw diploma-eisen (in afwachting van een herkansingen) te voltooien.

stage

U zult optionele mogelijkheden om je MSc zomer proefschrift projecten te voltooien in client-based projecten, waar een aantal van de ontvangende organisaties zal worden geregeld door de afdeling hebben. Deze projecten zullen normaal onbetaald zijn, zullen echter alle kosten zoals reis- en verblijfkosten worden gedekt door de ontvangende organisatie als buiten de stad.

Grote projecten

De onderwezen modules op het programma u kennismaken met een scala aan tools, technieken, methoden en modellen. Echter, de praktische realiteit van toepassing analysemethoden bedrijf vaak ver van de klas. Werken met beslissers op de echte problemen presenteert een verscheidenheid van uitdagingen.

Zo kunnen de gegevens wel dubbelzinnig en moeilijk aan te komen, kan het verre van duidelijk welke data-analyse methoden kunnen worden toegepast en managers zullen moeten worden overtuigd van de zakelijke verdiensten van elke voorgestelde oplossingen zijn. Terwijl de traditionele leer studenten om dergelijke kwesties kunnen waarschuwen, begrip moet worden versterkt door de ervaring.

Dit wordt in de eerste plaats gericht op de kern module 'Data Analytics in de praktijk', die over beide semesters plaatsvindt. Elk jaar, case studies en uitdagende projecten worden gepresenteerd aan onze studenten door verschillende organisaties.

Inrichting

Strathclyde Business School (SBS) is één van de 76 triple-geaccrediteerde business schools in de wereld, en is een van de grootste in zijn soort in Europa. SBS werd onlangs ook geselecteerd als de "Business School van het Jaar" in Times Higher Education (THE) Awards. "De drie afdelingen die betrokken zijn bij deze cursus werken samen om een ​​dynamische, volledig afgerond en gevarieerd programma aan te bieden gespecialiseerde en multidisciplinaire postdoctorale opleiding.

gastcolleges

Elk jaar, gastsprekers te wonen onze koers, het delen van hun waardevolle ervaringen. Als onderdeel van de Data Analytics in de praktijk module, we organiseren een aantal presentaties van externe instanties.

Toelatingseisen

msc

Tweede klasse Honours diploma, of gelijkwaardig, in de wiskunde, natuurwetenschappen, techniek of economie / finance. Aanvragen van mensen met een andere graden worden ook aangemoedigd als je een goed begrip van de numerieke / kwantitatieve proefpersonen hebben aangetoond.

PgDip

Minimaal een pass diploma of gelijkwaardig in een passend onderwerp. Onderworpen aan de prestaties diploma studenten kunnen overdragen van de diploma cursus om de MSc.

Eisen Engels taal

Als je een onderdaan van een Engels sprekend land erkend door de UK Border Agency (controleer meest up-to-date lijst) of je hebt met succes afgerond een academische graad (ten minste gelijkwaardig is aan een Britse bachelor's degree) in een van deze landen , dan heb je niet nodig om extra bewijs te presenteren.

Voor anderen, de afdeling vereist een minimale totale IELTS score van 6,5 (met geen enkele individuele component onder 5,5 (of gelijkwaardig)). Pre-zittingen cursussen in het Engels beschikbaar zijn.

Als je uit een land dat niet erkend als een Engels sprekend land door het Verenigd Koninkrijk Border Agency (UKBA), controleer Engels eisen voor het maken van uw aanvraag.

Pre-Masters voorbereidingscursus

De Pre-Masters-programma is een voorbereidingscursus voor internationale studenten (niet-EU / UK), die niet voldoen aan de toelatingseisen voor een master aan de Universiteit van Strathclyde. De pre-master biedt progressie naar een aantal graden opties.

Voor meer informatie over de cursussen en mogelijkheden uit te vinden in de aanbieding bezoek isc.strath.ac.uk of bel vandaag nog op +44 (0) 1273 339333 en bespreek je opleiding toekomst. U kunt ook het online aanvraagformulier in te vullen. Om een ​​vraag te stellen vul het aanvraagformulier in en praat met een van onze multi-lingual Student Inschrijving adviseurs vandaag.

Carrière

Het doel van de MSc in data analytics is om afgestudeerden die data analytics-technologie kan gebruiken, begrijpen de statistische principes achter de technologie en begrijpen hoe deze technologieën toe te passen om zakelijke problemen op te lossen te ontwikkelen.

Afgestudeerden zullen in staat zijn om de verschillende kennisdomeinen die relevant zijn voor de aanpak van data-analyse problemen en de mogelijkheid om nieuwe thema's en aanwijzingen te identificeren binnen de data-analyse zijn te overbruggen. Afgestudeerden zullen mogelijkheden in de drie disciplines component weer te geven.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... Lees meer

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Lees Minder
Glasgow , Athene , Zürich , Singapore , Dar es Salaam , Manama , Kuala Lumpur , Petaling Jaya , muskaatdruif , muskaatdruif , Dubai , Abu Dhabi , Milaan , München , Beijing , Toulouse + 15 Meer Minder