Studie Masters Programma's op Cyprus

Masters Opleidingen op Cyprus 2018

Studeren in Cyprus

Onderwijs in Cyprus

Cyprus heeft een sterk educatief systeem in de plaats die begint met lagere en middelbare school. Zowel particuliere scholen en openbare scholen zijn beschikbaar. Volgens sommige bronnen, maar liefst zeven procent van het land 's BBP wordt besteed aan onderwijs. Dit maakt het een van de top drie spenders in het onderwijs in de wereld, achter Denemarken en Zweden. Zowel staats-en particuliere scholen worden beschouwd als gelijk, noch met het aanbieden van een betere onderwijskansen elke keer.

Net als in Griekenland, zijn middelbare schoolcijfers niet van belang geacht voor die studenten die zich inschrijven in universitaire programma's. Hoewel een diploma is een vereiste, zullen de studenten de toelating based testing nemen om te bepalen of de student kan studeren aan de school en, zo ja, welk niveau van de cursussen die hij of zij nodig heeft om te nemen.Alle universitaire kandidaten, met inbegrip van internationale individuen, moet dit soort testen voordat het aangaan van de universiteit hier.

Veel locals zal reizen naar universiteiten in heel Europa, Noord-Amerika of andere gebieden voor hun onderwijs. Er zijn tal van hogescholen en universiteiten in Cyprus. De volgende zijn slechts enkele van de specifieke scholen beschikbaar.

  • Dogu Akdeniz University, gelegen in Famagusta
  • De Universiteit van Cyprus, gevestigd in Nicosia
  • Cyprus International University, gevestigd in Nicosia
  • Yakin Dogu University, gevestigd in Nicosia
  • Universiteit van Nicosia, gevestigd in Nicosia
  • Cyprus International Institute of Management, gevestigd in Nicosia

De meeste studenten zullen inschrijven in studierichtingen binnen deze scholen op basis van hun focus. Sommige scholen bieden uitgebreide educatieve mogelijkheden terwijl anderen zich richten op het bedrijfsleven of de gezondheidszorg.

 

Cursussen en Career Richt

In termen van wat je kunt studeren, is er vrijwel geen limiet hier voor de internationale student. Individuen kunnen geavanceerde technologie en gezondheidszorg te bestuderen. Financiële studies, bedrijfskundige programma's, Griekse onderwijs en taal, kunstprogramma's, en nog veel meer zijn beschikbaar. Studenten zullen doorbrengen tussen een jaar en vier jaar het verkrijgen van hun opleiding. Dit is sterk afhankelijk van de cursus werk en de behoeften van de student 's. Veel studenten zullen besteden slechts een of twee jaar studeren hier voor een cursus van de opleiding af te ronden uit een land van herkomst.

 

Kosten

Internationale studenten moeten hun aanvraag rechtstreeks bij de school om de kosten van het onderwijs te bepalen. Programma's kunnen variëren van € 3.000 tot € 10.000 door per jaar van de studie. Dit wordt ingesteld door de school, niet door de overheid. Er zijn tal van studie in het buitenland programma's beschikbaar. Deze programma's kunnen helpen bij het maken van het minder duur omdat de kost en inwoning wordt vaak verstrekt. Toch zal de gemiddelde leerling nodig heeft om zijn of haar eigen onderkomen te verschaffen.

 

Zorgverzekering

Hoewel de publieke gezondheidszorg is vaak beschikbaar zijn voor burgers, het is niet direct beschikbaar voor studenten die internationaal reizen. Sommige studie in het buitenland programma's bieden voor de gezondheidszorg behoeften van studenten in deze programma's. Anders moet de student gezondheidszorg te verkrijgen door inschrijving in een polis via een lokale provider.

 

Visa voor studenten

De Civiele Archief en Migratie Ministerie van de regering van Cyprus behandelt de vereiste visa voor studenten bijwonen van een hogeschool of universiteit hier. In het algemeen is een studentenvisum is beschikbaar, maar het wordt pas afgegeven na een student heeft in een educatief programma is geaccepteerd door een geaccrediteerde, erkende school. Studenten moeten naar school en de opleiding moet door het ministerie van Onderwijs en Cultuur worden goedgekeurd.

Aanvragers moeten een aanvraag voor een studentenvisum na ontvangst van de aanvaarding in de school. Deze worden alleen afgegeven aan studenten die voltijds in het onderwijs inschrijven hier. Dit is iemand die is ingeschreven in ten minste 12 studiepunten in een semester. Deze worden uitgegeven door de Ambassade, Hoge Commissie of het consulaat van de Republiek Cyprus van de individuele 's thuisland.

 

Waarom studeren in Cyprus?

Met een solide onderwijssysteem, studeren in Cyprus als een internationale student kan een uitstekende gelegenheid om de wereld 's rijkste geschiedenissen verkennen terwijl het leven in een gastvrije gemeenschap met een fantastisch klimaat. Daarnaast zijn er kansen op werk voor mensen die hebben voldoende vaardigheden. Hoewel de concurrentie voor high-end werkgelegenheid kan een uitdaging zijn, de meeste kijken gunstig op studenten die in staat zijn om iets uniek en intrigerend bieden. Werkgevers zijn altijd op zoek naar de meest moderne nieuwe huur. Bovendien, de culturele aspecten van deze regio maken het de moeite waard te investeren tijd in als student. Voor velen is het de ideale plek om te wonen.

Over Cyprus

Studeren in het buitenland in Cyprus biedt een student de mogelijkheid om een ​​historisch rijke regio van de wereld te verkennen. Het is ook een van de mooiste qua klimaat en landschap. Cyprus, een land gelegen in het oostelijke Middellandse Zee is het derde grootste eiland bevolkt op dit gebied. Het is een lid van de Europese Unie, waardoor de reis-en financiering eenvoudig te beheren. Het hotel ligt net ten oosten van Griekenland en het zuiden van Turkije, worden de bezoekers aan dit gebied vaak verbaasd over de mengeling van moderne voorzieningen en historische charme. Toch, als het gaat om het hoger onderwijs, de mogelijkheden hier kan nog indrukwekkender.

 

Klimaat

Wonen in Cyprus kan een opwindende kans om een ​​prachtige klimaat te ervaren. Het land heeft een subtropisch klimaat dat enigszins droog. De winters zijn zacht, vooral in de buurt van de kustlijn.De zomers kunnen zeer warm, hoewel temperaturen neigen meer gematigde algehele en variëren van 75 graden F gemiddeld op de kust te zijn tot ongeveer 57 graden C. De warmste temperatuur kan tijdens de zomermaanden 95 graden F bereiken. Desondanks blijft het klimaat meestal gematigd hele jaar door.

 

Samenleving

Cypress is vaak een parel van de Middellandse Zee vanwege zijn rijke historie en veel van de lokale bevolking koesteren deze. U vindt er prachtige architectuur en oude gebouwen die vaak symbolisch voor de manier waarop mensen leefden hier duizenden jaren geleden. Echter, het land is stabiel economisch en een levendig deel van de Europese Unie. Het heeft een aantal van de meest moderne badplaatsen in de regio en veel van zijn steden zijn zeer verwesterd in termen van voorzieningen en de algemene levensstijl. Met 300 dagen zon en meer dan 2,5 miljoen toeristen, kan het ook een zeer drukke levensstijl met een sterke uitgaansleven.

Feiten over Cyprus

De op twee na grootste eiland in de Middellandse Zee, Cyprus ligt voor de zuidkust van Turkije en de westelijke oever van Syrië. Cyprus is een belangrijke toeristische bestemming in de Middellandse Zee. De Republiek Cyprus is een geavanceerde, high-inkomen economie met een zeer hoge Human Development Index. Het was een van de oprichters van de Niet-Gebonden Beweging totdat hij op 1 mei 2004 toegetreden tot de Europese Unie.

 

Hoofdstad: Nicosia
Officiële talen: Grieks en Turks
Overheid: Unitary presidentiële constitutionele republiek
Bevolking: 1117000
Bruto Binnenlands Product: $ 23.613000000000
Valuta: Euro (€) (EUR)
Tijdzone: (UTC 2)