Lees de Officiële Beschrijving

Met een nationale schijnwerpers op het onderwijs, is er een behoefte aan leiders die zowel ervaring in lesgeven en de vaardigheden om effectief vorm te geven en invloed hebben op de toekomst van het veld te bezitten. Daarom hebben we onze Master's Degree-programma in het onderwijs hebben ontwikkeld, met concentraties in Curriculum Leiderschap, Onderwijskundig Leiderschap en Hoger Onderwijs Leiderschap - waarmee opleiders gaan in hun loopbaan en worden de leiders van morgen.

Door het verdienen van een Master's in het onderwijs, krijgt u een beter begrip van het leren van de theorie, onderzoek en evaluatie, curriculumontwikkeling en educatieve technologie. Deze combinatie van vaardigheden kan een stevig fundament voor een aantal onderwijskundig leiderschap loopbaan te bieden.

Programma Cursussen

Onze Master's in het onderwijs kunnen onder meer de volgende cursussen:

Actuele vraagstukken in het onderwijs: Evalueer standpunten over hedendaagse thema's en trends in het onderwijs theorie en praktijk van zowel een school en nationale onderwijs perspectief.

Educational Technology and Emerging Media: Ontdek hoe computers, zijn web-gebaseerde middelen en multimedia gebruikt om K-12 scholieren deelnemen aan het oplossen van problemen, creatief onderzoek en samenwerkend leren.

Educational Research: Leer de vaardigheden die nodig zijn om een ​​recensie te kritisch, te beoordelen en evalueren van onderwijsonderzoek met behulp van zowel kwantitatieve als kwalitatieve benaderingen.

Toetsontwikkeling en Assessment: Onderzoek theorieën en technieken van het onderwijs meten en beoordelen voor curriculum planning, ontwikkeling, levering, feedback en verbetering.

Vele manieren om te leren

DeVry biedt lessen op verschillende manieren:

 • Bij een DeVry campus locatie
 • online
 • Door middel van gezamenlijke uitgebreide klaslokalen

Houd er rekening mee dat programma, cursussen, en uitgebreid beschikbaarheid klas varieert per locatie.

Master's Degree in Education Career Overzicht

Zoals het gebied van onderwijs blijft ontwikkelen, zullen er niet alleen nieuwe en gevarieerde carrière in het onderwijs, maar ook een groeiende behoefte aan leiders die het landschap van dit gebied te begrijpen vinden. Verdienen van je Master Degree in het onderwijs met een concentratie in Curriculum Leiderschap of Educational Technology Leadership kon je de referenties die u nodig hebt om te profiteren van deze carrièremogelijkheden en de positie van jezelf om een ​​waardevolle leider op dit gebied te geven.

professionele Verantwoordelijkheid

Wanneer u uw Master's Degree in het onderwijs te verdienen, zou je bereid zijn om je carrière in een aantal educatieve leidinggevende functies. Loopbaan in het onderwijs kunnen de volgende verantwoordelijkheden omvatten:

 • Begeleiden van docenten, medewerkers en studenten van de K-12 levels
 • Planning voor academische ontwikkeling door middel van continue verbetering en cumulatief curriculum
 • Het ontwerpen van curriculum en trainingsprogramma's voor individuen en groepen in het gebied van onderwijs
 • Het integreren van digitale bronnen en opkomende technologieën in lesplannen om de leerervaring te vergemakkelijken
 • Adviseren over methoden en strategieën van de communicatie tussen de verschillende media
 • Het verrichten van onderzoek naar praktische klassieke en huidige educatieve methodes te integreren in de klas

Carrièremogelijkheden

DeVry Universitair afgestudeerden in het onderwijs zou bereid zijn om een ​​van de vele carrière velden in te voeren:

 • educatieve Consulting
 • Afstand leren
 • Academic Services
 • Training en ontwikkeling

Middelen

Program Guide
Curriculum Leadership Concentratie Overzicht
Onderwijs

CURRICULUM LEIDERSCHAP CONCENTRATIE

Als een K-12 leraar, begrijpt u het belang van de juiste curriculum en hebben ideeën over hoe je de instructies op uw school kunnen verbeteren. Als u de kennis en het vermogen om curriculumontwikkeling beïnvloeden zoekt, kan onze Master's Degree in het onderwijs met een Curriculum Leadership Concentratie helpen dat doel te bereiken. Je leert van professoren die ervaring op het gebied van onderwijs en onze opleiding kan u helpen een leidende rol in een aantal onderwijs carrière te nemen.

 • Als gevolg van state-specifieke regelgeving, studiepunten en diploma verdiend DeVry University niet automatisch een persoon in aanmerking voor bepaalde beroepen of certificering te krijgen in hun vakgebied. Kandidaten moeten voor hun specifieke gebied van belang contact op met de betreffende staat regelgevend agentschap.

programma Courswork

Onze Master's Degree-programma in het onderwijs met een concentratie in Curriculum Leiderschap kunnen deze cursussen:

Curriculum Development: Ontdek historische perspectieven van het curriculum invloeden, de belangrijkste veranderingen van de vorige eeuw en tegenstrijdige educatieve theorieën.

Educatieve Programma Evaluatie: Leer de theorie en praktijk van de evaluatie van het programma door te kijken naar de eisen van belanghebbenden, typen evaluatie en de procedures en het verzamelen van gegevens benaderingen voor de evenwichtige verslaggeving.

Educational Leadership: Onderzoek modellen van gezag, besluitvorming, communicatie en het oplossen van conflicten en leren hoe om leiderschap te vergemakkelijken om een ​​werkklimaat voorstander van excellentie in het onderwijs en leren.


Belangrijke informatie over de educatieve schuld, inkomsten, en een groter percentage van de studenten die aanwezig waren DeVry is te vinden op devry.edu/degree-programs/ge.html

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 10 andere vakken van DeVry University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
36 uur
Deeltijd
Voltijd
Prijs
495 USD
$ 495 per semester credit uur, 36 uur.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet