Cultureel erfgoed en resource management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het programma beschouwt de breder plaats van beheer van het erfgoed in de hedendaagse samenleving en biedt studenten de kans om hun eigen projecten op een scala van verschillende onderwerpen te ondernemen. Met behulp van zowel een Brits en een globale aanpak, de theorie en de praktijk van het cultureel erfgoed en resource management wordt onderzocht.

De cursus maakt gebruik van getrokken uit het hele erfgoed spectrum waaronder musea en galeries deskundigen; cultureel toerisme; attractieparken; nationale, lokale en wereldwijde erfgoed organisaties; archieven; bibliotheken; en archeologische eenheden. Daarnaast krijgen de studenten in staat zijn om deel te nemen in de eigen onderzoeksprojecten van de afdeling, die zijn opgenomen archeologische sites in Winchester, Cornwall, Georgië, Armenië, Corsica, Barbados, Ethiopië en Egypte, en worden aangemoedigd om hun vaardigheden te gebruiken in het verbeteren en ontwikkelen van bestaande culturele erfgoed strategieën op deze locaties.

Modules Inleiding tot Erfgoed Management Global Issues in Heritage Management Research Methods Managing Cultural Heritage Placement (200 uur in totaal) Plus een optionele module om te worden geselecteerd uit alle periode / diepgaande studie of methodologische modules beschikbaar in de Geschiedenis, Godsdienstwetenschappen en Archeologie programma's, evenals een proefschrift van 20.000 woorden.

Laatst bijgewerkt op nov 2015

Over de school

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching.

The University of Winchester was established in 1840, and it combines this heritage with innovative learning and teaching. Lees Minder