Studie Master Programma's in Costa Rica

Masters Opleidingen in Costa Rica 2018

Studie in Costa Rica

Onderwijs in Costa Rica

Het land heeft een van de hoogste alfabetiseringsgraad in Latijns-Amerika op 94,9 procent. Het gebied niet altijd over deze hoge van een opleidingsniveau en, net als vele gebieden van Midden-Amerika, veel mensen vochten om gewoon over de nodige middelen om te overleven. In 1949, dingen veranderd. Het land 's leger werd afgeschaft en, als de burgers gezegd, werd deze vervangen door een leger van leraren. Daarom zijn er basisscholen en middelbare scholen in vrijwel elke gemeenschap hier nu. Openbaar onderwijs is gegarandeerd en gratis via de middelbare school.

 

Hoger Onderwijs in Costa Rica

Echter, er zijn slechts een handvol scholen die verder gaan dan de 12e klas.De meeste studenten maken het niet zo ver. Studenten die compleet 11 jaar onderwijs krijgen een Cotsa Ricaanse Bachillerato Diploma. Dit is een geaccrediteerde opleidingsniveau van de Costa Ricaanse ministerie van Onderwijs.

In termen van het hoger onderwijs, zijn er een aantal openbare en particuliere universiteiten hier beschikbaar. De openbare universiteiten worden beschouwd als een hogere kwaliteit en een meer wenselijke keuze voor studenten. Deze scholen zijn ideaal voor studenten die zijn licht, bereid om hard te werken en leergierig. Misschien is de beste universiteit van het land is de Universiteit van Costa Rica, die is gegeven prijzen voor de kwaliteit van het onderwijs biedt aan studenten hier.

 

Universiteiten in Costa Rica

Hoger onderwijs voor internationale studenten is beschikbaar in Heredia en San Jose, zowel grote steden in het gebied. Deze scholen bieden trimester onderwijs evenals zomerprogramma's.Universiteit Latina wordt gevonden in Heredia, met cursussen in het Engels en Spaans beschikbaar. Dit type van de school is ideaal voor degenen die het leren Spaanse taal en cultuur in het bijzonder. Een semester van het onderwijs op deze school kost ongeveer $ 8.000 USD. De meeste educatieve programma's worden aangeboden door middel van studie aan boord van scholen in dit gebied zijn aangepast programma om de student te vullen 's behoeften.

Een tweede optie is om te studeren in San Jose, de hoofdstad van de stad. Veritas University is een optie hier. Dit kost iets meer, op ongeveer $ 9000 USD per semester van het onderwijs. De nadruk ligt hier op de kunsten en de geesteswetenschappen, hoewel aangepaste programma's zijn vaak beschikbaar voor internationale studenten. Andere programma's zijn onder andere het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, de vrije kunsten, en milieustudies.

 

Waarom studeren in Costa Rica?

Er zijn tal van plaatsen in de wereld om te studeren als een internationale student.Sommige bieden betere opleidingen dan die programma's te vinden in Costa Rica. Echter, deze cursussen variëren sterk in termen van wat ze te bieden hebben. Hier kunnen studenten niet alleen komen om te leren, maar ook om deel te nemen in de gemeenschap. Veel van de zakelijke programma's hebben geleerd bewoners hoe ze hier te openen en bedrijven vast te stellen.

De gezondheidszorg is erg in trek hier evenals in omringende Midden-Amerikaanse landen. Studenten die willen hier inschrijven voor dit soort educatieve programma zal vinden uitstekende mogelijkheden om te werken in de gemeenschap. Een ander punt van aandacht is voor sociale en ecologische wetenschappen. Dit zijn ook velden die zijn erg in de vraag naar opgeleide professionals in het land.

 

Travel Visa voor studenten

Internationale studenten moeten een studentenvisum aanvragen om een ​​opleiding te krijgen van een erkende school in Costa Rica.Om dit te doen, zullen mensen moeten contact opnemen met hun lokale ambassade om hulp te vragen bij het veiligstellen van een visum. Toeristenvisa duren maximaal 30 dagen, hoewel sommige zo lang als 90 dagen. Als uw programma minder dan dit zal zijn, kan je een studentenvisum nodig.

Aan de andere kant, als je plant om een ​​van de scholen voor een volledige semester (zoals zomercursussen beschikbaar voor een korter verblijf kan zijn) je nodig hebt om een ​​visum te krijgen, zodat u om te studeren in het land wonen. Studenten voeren het land als toerist en toe te passen voor hun visum aanvragen bij de plaatselijke ambassade toen. Zij zullen moeten om het land voor 72 uur te verlaten vóór het verstrijken van hun toeristenvisum. Dan, bij binnenkomst in het land, de student krijgt een andere visum, voor een verlengd verblijf.

Over Costa Rica

Studenten in de hoop om nieuwe kansen en culturen te ontdekken kunnen wensen te studeren in Costa Rica. Het land heeft een rijke geschiedenis en tal van prachtige landschappen te genieten. Het land, officieel de Republiek Costa Rica, ligt in Centraal-Amerika, in de buurt van Nicaragua en Panama, met de Stille Oceaan aan het westen en de Caribische Zee in het oosten. Dit land 's Latijns-Amerikaanse cultuur is duidelijk vanaf het moment dat je aankomt. Maar toch, voor mensen op zoek naar het hoger onderwijs hier te verkrijgen, zijn er uitzonderlijke mogelijkheden.

 

Klimaat

Costa Rica is een zeer warm en vochtig land. Het heeft subtropische en tropische klimaten in het hele gebied. U zult merken dat een groot deel van het terrein is in het feit dat van de regenwouden,, wat zorgt voor de ideale opleiding voor veel studenten een bezoek aan het gebied. Tijdens het regenseizoen, dat van mei tot november, is het waarschijnlijk dagelijks regenen.Temperatuur blijft warm het hele jaar door. Tijdens het droge seizoen, dat loopt van november tot april, meer toeristen komen simpelweg omdat het beter is voor het bekijken. Houd in gedachten dat de temperatuur blijft rond of boven de 80 graden F gedurende het hele jaar.

 

Samenleving

Het land heeft een sterke religieuze overtuiging en zijn cultureel erfgoed is ook heel duidelijk. De meeste mensen hier spreken Spaans, hoewel velen spreken ook moedertalen, evenals Engels. Sommigen spreken Frans. Van het eten tot de muziek, zal je een sterke Spaanse vibe vinden. Dansen, mooi artwotk, en met de hand gemaakte goederen zijn enkele van de andere bepalende elementen van dit land.

Er zijn vele redenen om Costa Rica te maken de plek voor u om te studeren en te groeien. Je hebt de mogelijkheid om te leren in een zeer kleine educatieve inrichting met volop mogelijkheden om te gebruiken wat je leert in de lokale gemeenschap.Om vele redenen, dit maakt dit het ideale land voor studenten op zoek naar internationale mogelijkheden om de wereld te verkennen en een verschil maken in hun eigen leven om dat te doen maken.

Feiten over Costa Rica

Dit Midden-Amerikaanse land ligt tussen Nicaragua in het noorden en Panama in het zuiden. Het heeft een smalle Pacifische kuststreek. Costa Rica werd door het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties Verenigde Naties in 2010 genoemd als een van de landen die veel hogere menselijke ontwikkeling dan andere landen op hetzelfde inkomensniveau hebben bereikt en, in 2011, werd benadrukt door het UNDP voor het zijn van een goede performer op het milieu duurzaamheid en het hebben van een betere plaat op de menselijke ontwikkeling en ongelijkheid dan de mediaan van hun regio.

 

Hoofdstad: San Jose
Officiële talen: Spaans
Overheid: Unitary presidentiële constitutionele republiek
Bevolking: 4586353
Bruto Binnenlands Product: $ 58.822000000000
Valuta: Costa Ricaanse colón (CRC)
Tijdzone: (UTC-6)