Computer Engineering (MS)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Het MS in Computer Engineering-programma biedt studenten geavanceerde achtergrondinformatie over zowel de hardware- als softwareaspecten van computers, en hoe het hardwarematige software-ontwerp inherent is aan computergebruik. Traditionele curricula van de computerwetenschappen concentreren zich voornamelijk op de softwarekant van computers, waarbij alleen hardware-architectuur wordt geïntroduceerd als een middel om software te onderzoeken. Traditionele curricula voor elektrotechniek concentreren zich bijna uitsluitend op hardware. Met de snelle ontwikkeling van computerhardware en -software, vooral in het afgelopen decennium. er is behoefte aan ingenieurs die bekend zijn met zowel hardware als software, maar wat nog belangrijker is, hoe ze op elkaar inwerken.

Het New York / New Jersey-gebied transformeert snel van een overwegend industriële economie naar een gemengde productie- en diensteneconomie. Computeringenieurs vormen een integraal onderdeel van deze transformatie. Met de opkomst van een grote hightech-industriebasis biedt dit programma kansen voor professionals in deze sector van de economie. Sommige bedrijven zijn direct betrokken bij de ontwikkeling van computers, en veel meer zijn betrokken bij het creëren van geautomatiseerde instrumentatie, besturingssystemen en computercommunicatie. Computeringenieurs hebben de vaardigheden die nodig zijn om deze bedrijven te laten slagen. De opkomende ontwikkeling van computernetwerken heeft een nieuwe eindmarkt gecreëerd voor Computer Engineers. Naarmate de productie meer high-tech wordt. Computer Engineers bieden de vaardigheden die nodig zijn voor deze bedrijven om succesvol te concurreren op de nationale en internationale marktplaatsen. Andere bedrijven die niet direct in de hightechsector zitten, zijn gebruikers van computers en hebben computerspecialisten nodig om hun organisaties concurrerend te houden. Overheidsinstanties en militaire voorzieningen zijn zwaar geautomatiseerd; Computeringenieurs vervullen een belangrijke rol in deze organisaties. De verwachting is dat de behoefte aan Computer Engineers in de toekomst dramatisch zal toenemen.

Het opleidingsprogramma

Studenten moeten 30 credits behalen; 21 of meer credits moeten van ECE-cursussen zijn. Ze omvatten twee vereiste kerncursussen computertechnologie, nog twee verplichte vakken voor een van de vijf specialisatiegebieden en aanvullende cursussen (een masterproject komt overeen met één cursus terwijl de scriptie twee cursussen omvat). Als vereiste voor afstuderen moeten studenten een cumulatieve GPA van 3,0 behalen, exclusief de masterproef of het project. Het projectcijfer moet B of beter zijn. Merk op dat een proefschrift van Mater ten zeerste wordt aanbevolen als je van onderzoek houdt en van plan bent om voor je Ph.D. mate.

Studenten op alle gebieden moeten de volgende cursussen volgen:

  • Computer Systemen Architectuur
  • Gegevensstructuren en algoritmen

De student moet één concentratiegebied selecteren

Computerarchitectuur en ingebedde systemen

Benodigde cursussen:

  • VLSI Design-I
  • Ingebedde computersystemen

Computer netwerken

Benodigde cursussen:

  • Ontwerp en analyse van computernetwerken
  • Internet- en hoger-laagprotocollen OF Computer Communications Network

VLSI-systeemontwerp

Benodigde cursussen:

  • VLSI Design-I
  • VLSI Design-II

Intelligente systemen

Benodigde cursussen:

  • Discrete gebeurtenis dynamische systemen
  • Computationele intelligentie

Graad Vereisten

Studenten moeten 30 credits behalen; 21 of meer credits moeten van ECE-cursussen zijn. Ze omvatten twee vereiste kerncursussen computertechnologie, nog twee vereiste vakken voor een van de vijf specialisatiegebieden en een masterproject of proefschrift. Als vereiste voor afstuderen moeten studenten een cumulatieve GPA van 3,0 behalen, exclusief de masterproef of het project. De masterproef of projectcijfer moet B of hoger zijn.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the ... Lees meer

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the goal of providing an exceptional teaching, learning, and living environment. Lees Minder