Studie Masters Opleidingen in Colombia

Masters Opleidingen in Colombia 2018/2019

Studie in Colombia

Hoger Onderwijs in Colombia

Colombia heeft geen colleges, alleen universiteiten en andere onderwijsinstellingen die professionele, technische of technologische diploma's om studenten voor te bereiden voor een bepaald beroep te bieden. Undergraduate programma's duren maximaal vijf jaar voor de meeste programma's. Technische en technologische instellingen bieden alleen undergraduate graden, terwijl universiteiten bieden zowel undergraduate en graduate programma's, waaronder doctoraat graden. Bovendien, universiteit of technologische instituten bieden undergraduate graden en masteropleidingen.

 

Waarom studeren in Colombia?

Colombia biedt een multi-etnisch, multicultureel, hoogwaardige academische omgeving voor internationale studenten.Colombia is ook een geweldige plek om Spaans vaardigheden voor anderstaligen leren of te perfectioneren, zoals de Spaanse gesproken in het land is gestandaardiseerd, zeer duidelijk en gemakkelijk voor buitenlanders te begrijpen. Omdat Spaans is de tweede meest gesproken taal voor internationale communicatie, die bedreven zijn in de taal wordt zeer gewild bij internationale bedrijven. De locatie maakt het een goed startpunt voor degenen die willen reizen naar Noord-Amerika, Midden-Amerika, Zuid-Amerika en zelfs Caribische landen ook.

 

Universiteiten in Colombia

Colombia heeft 20 erkende universiteiten en openbare en particuliere instellingen voor hoger onderwijs bestaan. Master's graden worden aangeboden in een breed scala aan wetenschappelijke disciplines, waaronder engineering, marketing, financiën en volksgezondheid, om er maar een paar te noemen. Bijna alle programma's worden gegeven in het Spaans.

 

Collegegeld en Programma Duur

Gemiddelde collegegeld bij Colombiaanse universiteiten is ongeveer $ US 6000 per jaar en kan oplopen tot $ US 14.000 per jaar. De meeste masteropleidingen duren twee jaar in beslag, maar sommige kunnen in zo weinig als een jaar worden afgerond.

 

Academisch Jaar

De meeste instellingen en programma's gebruiken het semestersysteem. Er zijn twee kalenders, "A" en "B", hoewel A is de overheersende kalender. Het eerste semester van het A kalender begint in februari en eindigt in juni en het tweede semester begint in juli en eindigt in november. Het eerste semester van het B kalender loopt van september tot december en het tweede semester loopt van januari tot en met juni.

 

Post-Graduate Kansen

Colombiaanse burgers zal een breed scala aan mogelijkheden voor de werkgelegenheid of promotie-onderzoek studies vinden zodra ze vullen hun meester 's-programma's. Echter, post-graduate werkgelegenheid opties voor vreemdelingen in Colombia zijn alleen beschikbaar in bepaalde sectoren, zoals de olie-industrie en andere industrieën die zijn internationaal van aard.

 

Visa Requirements

Internationale studenten moeten worden ingeschreven in een programma van studie die ten minste 10 uur per week vergt en hebben een tijdelijk studentenvisum (TE). De student kan dit visum te verkrijgen van de Colombiaanse ambassade of consulaat in hun thuisland. Het visum wordt verleend voor een periode van maximaal een jaar en kan worden verlengd.Om het visum te verkrijgen, moet de student een bewijs van toelating te verlenen aan een instelling juridisch onderwijs in Colombia, het bewijs van financiële solvabiliteit en het bewijs dat het programma van de studie vereist een minimum van 10 uur per week. De student moet het visum in persoon te verkrijgen bij de ambassade of het consulaat en alle ingediende documenten moeten worden vertaald in het Spaans als ze in een andere taal.

 

Zorgverzekering

De Colombiaanse gezondheidszorg wordt gedomineerd door particuliere verzekeringen. Studenten moeten verzekering in hun land van herkomst, dat geldig is in Colombia. Zelfs met verzekering, zullen veel artsen en ziekenhuizen moeten nog een up-front contante betaling, hoewel sommige kunnen creditcards accepteren.

 

Tips

Sommige Colombiaanse steden zijn op zeer grote hoogten, in het bijzonder Bogota, die is op bijna 3000 meter.Studenten studeren in of reizen naar grote hoogte moeten voorzorgsmaatregelen zoals het behoud van hydratatie en waardoor het lichaam om geleidelijk aan te passen aan de grotere hoogte te nemen.

Studenten niet al bedreven in het Spaans zou willen overwegen het leren van Spaans in Colombia voor het aanvragen van master's degree programma's.

 

Over Colombia

Colombia is een Zuid-Amerikaanse land gelegen in het noordelijke deel van het continent. Het land deelt grenzen met Panama naar het noordwesten, Venezuela en Brazilië in het oosten, en Ecuador en Peru naar het zuiden. Colombia heeft ook kustlijnen langs de Caribische Zee en de Stille Oceaan. Het land is de op een na grootste (door de bevolking) Spaanstalig land in de wereld. Belangrijke industrieën omvatten koffie, bloemen, smaragden, textiel, chemicaliën, kunststoffen, staal, steenkool, aardolie en financiële dienstverlening. Colombia biedt een verscheidenheid aan landschappen van de stranden en jungles te bergen. Spaans is de officiële taal en de Colombiaanse Peso is de munt.

 

Klimaat

Colombia heeft vijf belangrijke geografische regio's - het Andesgebergte (Bogata, Medellin en Cali), de Caribische kust (Cartagena), de Pacifische kust, de Orinoco vlakten en het Amazonewoud.Hoewel Colombia ligt bijna op de evenaar, het land ziet nog steeds een breed scala van klimatologische omstandigheden als gevolg van verschillen in hoogte. Het grootste deel van het land is het hele jaar door warm, met een gemiddelde temperatuur van ongeveer 24 graden C. Gebieden met hoogtes van 2000-3000 meter hebben een gemiddelde temperatuur van 12 graden C en hoogtes boven de 4500 meter hebben sneeuw. Het land is meestal regenachtig, met een droog seizoen van december tot maart in de meeste delen, behalve voor de kust, die altijd regenachtig.

 

Cultuur

Door de ligging, heeft de Colombiaanse cultuur is beïnvloed door een brede waaier van culturen, met inbegrip van Indiaanse, Spaanse, Afrikaanse, Caribische en zelfs het Midden-Oosten. Tot voor kort, het land van de ruige terrein maakte reizen moeilijk, dus verschillende gebieden in Colombia hebben sterke regionale identiteiten en culturen ontwikkeld.In het algemeen, Colombianen hebben een fun-loving cultuur die dansen en een aantal van de beste salsa muziek in de wereld biedt. Naast de heerlijke gerechten, de Colombiaanse cultuur zijn schilderkunst, beeldhouwkunst, literatuur, muziek, theater en film. Sport is ook erg populair, met voetbal veruit de meest populaire. Andere populaire sporten zijn onder andere fietsen, honkbal, autoracen en Taekwondo.

 

Kosten van levensonderhoud

Ondanks de infrastructuur van wereldklasse, de kosten van levensonderhoud in Colombia is laag. Appartementen kunnen gehuurd worden in de grote steden voor minder dan $ US 500 per maand en andere kosten van levensonderhoud zijn laag evenals, een student kan verwachten te leven in het land voor ongeveer $ US 1.000 per maand, exclusief collegegeld. Student visa algemeen niet om internationale studenten aan het werk.

Universiteiten in Colombia

Universiteiten in Colombia

Feiten over Colombia

Colombia grenst in het noordwesten door Panama, in het oosten aan Venezuela en Brazilië, en op het zuidwesten door Peru en Ecuador. In de afgelopen jaren de economische groei Colombia 's indrukwekkend is geweest, tot 8,2% in 2007, een van de hoogste percentages van de groei in Latijns-Amerika. Ondertussen klom de Colombiaanse beurs van 1000 punten bij zijn oprichting in juli 2001 tot meer dan 7300 punten in november 2008.

 

Hoofdstad: Bogotá DC
Officiële talen: Spaans
Overheid: Unitary presidentiële constitutionele republiek
Bevolking: 47072915
Bruto Binnenlands Product: $ 502.874000000000
Valuta: Peso (COP)
Tijdzone: (GMT-5)

HT