Civiele techniek (MS)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Onderzoekt de mogelijkheden van moderne managementtechnologieën en hoe deze hulpprogramma's met succes kunnen worden gebruikt om projectefficiënties en teamwork voor real-world engineering- en constructie-initiatieven te maximaliseren. Met specialisaties in constructief ontwerp en constructie, transport en constructiebeheer.

Doelen

De burgerlijk ingenieurs van tegenwoordig lopen voorop in technologie. Zij zijn de leidende gebruikers van geavanceerde hightechproducten en passen de nieuwste concepten toe op het gebied van computerondersteund ontwerp (CAD) ter ondersteuning van ontwerp, constructie, projectplanning en kostenbeheersing. Burgerlijke bouwkunde omvat de planning, het ontwerp, de bouw en de exploitatie van faciliteiten die essentieel zijn voor het moderne leven, gaande van doorvoersystemen tot offshore-constructies tot ruimtesatellieten. Civiel-ingenieurs zijn probleemoplossers en voldoen aan de uitdagingen van vervuiling, verkeerscongestie, drinkwater- en energiebehoeften, stedelijke herontwikkeling en gemeenschapsplanning. Naarmate de technologische revolutie uitbreidt, naarmate de wereldbevolking toeneemt en de bezorgdheid over het milieu toeneemt, speelt de burgerlijk ingenieur een cruciale rol bij het verbeteren van de levenskwaliteit in de 21e eeuw.

Leerresultaten

Als student in het online MSCE-programma kun je je kwantitatieve besluitvaardigheid verbeteren en leren hoe je beslissingen over beslissingen met data kunt rechtvaardigen. U zult ook de mogelijkheden van moderne managementtechnologieën verkennen en ontdekken hoe u deze hulpprogramma's met succes kunt gebruiken om de efficiëntie van uw projecten en uw teams te maximaliseren. Terwijl u door het projectgebaseerde curriculum van het programma werkt, kunt u uw leiderschaps- en projectplanningsmethoden toepassen op real-world engineering- en constructie-initiatieven.

Graad Vereisten

Studenten die niet beschikken over een bachelordiploma in de civiele techniek, maar die een master in civiele techniek willen behalen, moeten een schakelprogramma voor hun gekozen specialisatiegebied voltooien. Deze cursussen worden niet meegerekend voor diplomakrediet. Zie de specialisaties in deze sectie voor specifieke bridge-programma's. Houd er rekening mee dat ook aan de vereisten voor bridge-cursussen moet worden voldaan. Zie de niet-gegradueerde catalogus voor beschrijvingen van cursussen van 100 tot 400 niveaus. Van enkele brugcursussen kan worden afgezien afhankelijk van de achtergrond van de student.

Het programma zoals hieronder weergegeven biedt tal van specialisaties, elk met een eigen lijst met vereiste en keuzevakken en een bridgeprogramma. Zodra de specialisatie is gemaakt, raadpleegt de student zijn / haar specialisatie-adviseur om een ​​geïndividualiseerde en samenhangende reeks cursussen te plannen en ontwikkelen die voldoet aan de programmavereisten van ten minste 30 studiepunten.

Andere geschikte keuzevakken kunnen worden genomen onder voorbehoud van goedkeuring door de programmabeoordelaar.

Studenten die op enig moment in hun studie financiële ondersteuning ontvangen, moeten 6 credits van CE 701 Masters Thesis behalen. Elke student kan de masterproef in zijn programma vervangen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the ... Lees meer

Welcome to New Jersey Institute of Technology. As the state’s public polytechnic university, we continue to invest in the renewal of our existing facilities in addition to adding new spaces, with the goal of providing an exceptional teaching, learning, and living environment. Lees Minder