Civiele Techniek masteropleiding

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master's degree in Civiele Techniek

De master's degree Civiele Techniek in Biberach Universiteit ontwikkeld en aangevuld in de bachelor overwegend technische inhoud door middel van management componenten, projectmanagement en via toegepast Bauinformatik, infrastructuur programma's berekening en eindige elementen methoden. De wetenschappelijke studie van speciale technische inhoud wordt ondersteund door middel van nauwe samenwerking met de interdisciplinaire instituten Biberach University.

Hier ligt de focus op basis van de majors van de voorgaande opleiding bachelor of diploma (bijv: Structural Engineering, Transport, hydraulisch), neigingen of beroepservaring zijn ingesteld gedifferentieerd.

Om de positie in de professionele ingenieur of burgerlijk ingenieur in deeltijd het masterprogramma mogelijk te maken, e-learning componenten en blok cursussen zijn om vorgesehen.um part-time mogelijk te maken, zijn e-learning componenten en blok cursussen gegeven.

Waarom Master?

Civiel ingenieurs op taken en verantwoordelijkheden op alle gebieden van ons dagelijks technologische omgeving. Ze plannen, ontwerpen, bouwen en gebouwen en faciliteiten van alle soorten te behouden; materialen en onderdelen, de bouw en de exploitatie, berekeningsmethoden en software te ontwikkelen; organiseren, berekent en bewaakt processen en procedures.

De opleiding eisen van de moderne civiele techniek zijn net zo gevarieerd en steeds complexer; de plaats van de klassieke architect is nu de "high-tech engineer" ontslag genomen.

Met zo veel praktische problemen in de civiele techniek met aanvullende technische en leidinggevende vaardigheden en key management technieken nodig. Deze wordt verstrekt op Biberach Universiteit master's degree in "Civiele Techniek". De inhoud van de cursus is praktisch en gericht op de veelzijdige, specifieke eisen in een van de grootste professionele gebieden wereldwijd.

Structuur / proces van de Master Program

De masteropleiding is modulair opgebouwd en bestaat uit het bijwonen fasen (blok cursussen, etc.) en gecontroleerd binnenlandse bijdrage (e-learning). Hoor- en werkcolleges op zaterdag gehouden in deel. Zo, de master's degree is ook parttime mogelijk.

Elke winter semester start opleiding van een nieuwe meester. Echter, kan de cursus worden gestart, hetzij in de winter semester of de zomer semester. De studenten in de zomer semester kan worden geïntegreerd zonder verlies van tijd in de huidige module.

De standaard periode van onderzoek, waaronder de Master Thesis 3 semesters en eindigt met de academische graad van Master Civiele Techniek (M. Eng.).
Voor dat master student krijgt 90 ECTS.

Eerste vereisten

Als een voorwaarde voor de masteropleiding in Civiele Techniek bewijs van graad of diploma verklaringen een bachelor's met bovengemiddelde examenresultaten in de studie van de civiele techniek is om een ​​binnenlandse of buitenlandse universiteit of een erkend gelijkwaardig diploma dan op het niveau van ten minste drie jaar van de studie te bieden.
Gedetailleerde informatie voor toelating tot de masteropleiding is te vinden in de statuten van het selectieproces.

Toelating en aanmelding

U kunt beginnen met je master diploma Burgerlijk Ingenieur in de winter semester of de zomer semester! deadline voor de winter semester is 15 juli!
deadline voor de zomer semester is de 15 Januari!

Gelieve uw kandidatuur zo vroeg mogelijk, zodat eventuele verschillen in de tijd kunnen worden opgelost voordat de deadline.
Op de kandidaat profielpagina voor meer informatie, vergunningaanvragen, links, downloads en de juiste contactpersoon te studeren in Biberach, en de data voor de volgende Information Days aan de universiteit.

Carrière opties

Categorieën voor civiel ingenieurs met een Master's degree

 • bouwbedrijven
 • Engineering en planbureaus
 • Planning afdelingen (senior dienst)
 • Kantoren en afdelingen Civiele Techniek (senior dienst)
 • wegenbouw
 • hydraulisch
 • water management
 • Inrichtingen voor het aan-en afvoer
 • Wegtransport
 • Anlagenbau
 • Verzekeringen en onroerend goed administraties
 • software Huizen
 • Gebouw afdelingen van grotere industriële en dienstverlenende bedrijven
 • ...

Carrièremogelijkheden

De succesvolle mate opent diverse carrièremogelijkheden, zelfs in gebieden die conventionele gebouwen niet direct zorg, zoals automotive engineering, in de luchtvaartindustrie of in biomechanica. Zelfs tijdens de bouw crisis in de afgelopen jaren, hebben de ingenieurs Biberach University succesvol geweest in de markt. Een overzicht van de afgestudeerden van het laatste semester bleek dat meer dan 90% een baan binnen een korte tijd hebben gevonden.

Een deel van de Master afgestudeerden kon een carrière verandering van luxe restaurant in de hogere ambtenarij na het afstuderen te maken.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Traditionell eine Hochschule für Bauwesen steht die Hochschule Biberach für die klassischen Disziplinen Architektur und Bauingenieurwesen. Spezialangebote differenzieren diese Studienangebote: Projekt ... Lees meer

Traditionell eine Hochschule für Bauwesen steht die Hochschule Biberach für die klassischen Disziplinen Architektur und Bauingenieurwesen. Spezialangebote differenzieren diese Studienangebote: Projektmanagement (Bau) sowie Betriebswirtschaft (Bau & Immobilien). Lees Minder
Biberach , Ulm , Londen , Zürich + 3 Meer Minder