Studie Graduate Studies in Chili

Masters Opleidingen in Chili 2018

Studie in Chili

Hoger Onderwijs in Chili

Als een land, Chili hecht veel belang aan onderwijs op alle niveaus. Volgens de 2011 QS World University Rankings, vijf van de beste universiteiten in de wereld werden in dit Zuid-Amerikaanse land. Twee van de standouts waren de Pauselijke Katholieke Universiteit van Chili en de Universiteit van Chili.

 

Pauselijke Katholieke Universiteit van Chili

Opgericht in 1888, deze instelling voor hoger onderwijs heeft 18 scholen en 4 campussen in Santiago plus een regionale campus gelegen in Zuid-Chili.De universiteit biedt veel verschillende vakgebieden, waaronder de wetenschappen, gezondheid, economie, theologie en de kunsten. Pauselijke Katholieke Universiteit van Chili gelooft sterk in de waarde van het hebben van studenten uit diverse achtergronden en locaties. Hun zeer actieve uitwisseling programma omvat relaties met meer dan 300 universiteiten in 45 landen.

 

Universiteit van Chili

Als het land 's oudste en misschien wel meest prestigieuze universiteit, deze instelling voor hoger onderwijs trekt ongeveer de helft van de buitenlandse uitwisselingsstudenten uit de Verenigde Staten. Een andere 35 procent komt uit uit Europese landen en ongeveer 5 procent ten opzichte van landen in Azië. De Universiteit van Chili is trots op het hebben van een uitstekende faculteit, een student lichaam dat bereikt op het hoogste niveau en een sfeer die de creativiteit en het nastreven van oplossingen aanmoedigt om belangrijke nationale en wereldproblemen.

 

Stappen naar een buitenlandse uitwisselingsstudent geworden

In het algemeen kan deviezen kandidaten studenten zich inschrijven voor een semester of een schooljaar na het voltooien van twee jaar van de studie op een andere school in hun eigen land of een tussenpersoon land. Kandidaten moeten worden aanbevolen door hun vorige school en krijgen dan de juiste papieren om het land en de studie in te voeren. Een student, bij het binnenkomen van het land moet een studentenvisum te krijgen binnen 30 dagen door te gaan naar de Internationale Politie, de presentatie van hun paspoort en het invullen van een aanvraag.

Spaans is een noodzaak omdat alle cursussen worden gegeven in de moedertaal. De meeste studenten die van toepassing zijn bedreven in het Spaans, maar als je niet, veel universiteiten bieden een intensieve cursus Spaans om je vaardigheden aan te scherpen.

 

Wat kost het?

Terwijl de kosten voor een semester bij te wonen op een top-notch universiteit in Santiago kan variëren, een goede schatting voor het collegegeld voor een semester is ongeveer $ 5000 USD. Elke cursus kost ongeveer $ 1.000 voor 10 studiepunten plus er is een administratieve vergoeding van rond de $ 300 USD.

Plan op ongeveer $ 3000 USD voor huisvesting, $ 3000 USD voor maaltijden, $ 1500 USD voor vervoer rond Santiago en nog eens $ 1000 USD voor boeken en diverse persoonlijke uitgaven. Als je dat allemaal optelt, zal uw all inclusive kosten voor zes maanden in Chili ergens rond de $ 13.500 USD zijn.

 

Waarom studeren in Chili?

Een kans om een ​​semester doorbrengen in een universiteit van wereldklasse is alleen beschikbaar voor een selecte groep studenten. U krijgt niet alleen een unieke educatieve ervaring binnenkant van de universiteit, maar je zult veel meer over de cultuur en de mensen van Chili te leren. Je zult eten nieuwe voedingsmiddelen, buurten te verkennen en misschien zelfs een berg in de Andes te beklimmen.Uw kijk op de wereld zal veranderen en je focus zal verbreden. Het zal een ervaring die je zal onthouden voor de rest van je leven.

Over Chili

Een van de slechts twee landen in Zuid-Amerika die een gemeenschappelijke grens met Brazilië niet deelt, Chili heeft het onderscheid van de wereld 's langste land. Van noord naar zuid strekt 4300 kilometer of 2700 mijl in lengte. Chili grenst in het westen door de Grote Oceaan en in het oosten door het Andesgebergte. Terwijl u slechts 350 kilometer op het breedste punt, de ongewone lengte, dat 38 breedtegraden omvat, resulteert in een aantal zeer uiteenlopende geografische gebieden.

Aan de noordkant van het land is de Atacama woestijn, een land dat rijk is aan koper afzettingen. Het grootste deel van de bevolking leeft in de Centrale Vallei, waar de hoofdstad van Santiago omvat. Ongeveer 40 procent, of meer dan 6 miljoen van de 17 miljoen mensen die in Chili, leven in Santiago en het omliggende stedelijk gebied.Verder naar het zuiden, het terrein wordt bevolkt met dichte bossen en meren en uiteindelijk verandert in een reeks van eilanden aan de zuidpunt van het vasteland.

 

Essentiële Feiten over Chili

  • Spaans is de officiële taal van Chili
  • De geschatte populatie in 2012 was 17.403,000
  • Het hoogste punt in Chili is Ojos del Salado in de noordelijke Andes. Het stijgt 6857 meter of 22.500 meter boven de zeespiegel.
  • Chili is een van de oprichters van de Verenigde Naties, de Unie van Zuid-Amerikaanse Naties en de Gemeenschap van Latijns-Amerikaanse en Caribische Staten
  • Chili is een stabiele democratie met drie takken van de overheid. Onder leiding van een naar behoren gekozen president, is het Congres ook in gestemd door de mensen. De rechters van het Hooggerechtshof worden benoemd door de president, die zijn keuzes maakt uit een lijst die door de zittende rechters en vervolgens legt zijn selecties voor ratificatie aan de Senaat.
  • Politiek gezien is Chili verdeeld in 15 regio's die verder zijn onderverdeeld in provincies en, op het meest lokale niveau, in communes.
  • Chili 's chief exportproducten zijn koper-, fruit-en visproducten en hun leider invoer omvatten aardolie, telecommunicatie-apparatuur en industriële machines.

 

Klimaat

Afhankelijk van de tijd van het jaar en het specifieke deel van het land waar u toevallig in, kan het weer sterk variëren. De meeste van Chili heeft vier verschillende seizoenen. Omdat in het zuidelijk halfrond, zijn de seizoenen omgekeerd uit landen gelegen in het noordelijke breedtegraden. Terwijl juli in New York kan een stomend hete dag te worden, in Chili, juli is het midden van de winter. In Santiago en de Centrale Vallei, waar de meeste mensen wonen, een mediterraan klimaat heerst met zachte winters en warme, droge zomers.

 

Valuta

De Chileense Peso (CLP) is de officiële munt. Veel van de meest import vreemde valuta zoals de Amerikaanse dollar, Britse pond en de euro genieten van een gunstige wisselkoers van de lokale munt. Dat maakt de goederen en diensten zeer betaalbaar voor internationale bezoekers.

 

Religie

Chili is een overwegend rooms-katholiek land.In de Volkstelling 2002, werden 70 procent van de bevolking in de leeftijd van 14 geïdentificeerd als rooms-katholieken. Andere takken van het christendom maken nog eens 15 procent van de religies in het land. De vrijheid van godsdienst wordt geschreven in de grondwet en verschillende wetten en het beleid ervoor zorgen dat iedereen in Chili is vrij om de godsdienst van hun keuze te belijden.

Feiten over Chili

Gelegen ten zuiden van Peru en westen van Bolivia en Argentinië, Chili vult een smal 2880-mijl (4506 km) strook tussen de Andes en de Stille Oceaan. Een derde van Chili wordt gedekt door de torenhoge reeksen van de Andes. Vandaag Chili is een van Zuid-Amerika 's meest stabiele en welvarende naties, een erkende midden vermogen en een opkomende economie. Het leidt Latijns-Amerikaanse naties in menselijke ontwikkeling, concurrentievermogen, inkomen per hoofd van de bevolking, globalisering, economische vrijheid, en lage perceptie van corruptie.

 

Hoofdstad: Santiago
Officiële talen: Spaans
Overheid: Unitary presidentiële constitutionele republiek
Bevolking: 17402630
Bruto Binnenlands Product: $ 320.540000000000
Valuta: Peso (CLP)
Tijdzone: (GMT-4)