Lees de Officiële Beschrijving

Chicago Booth biedt een ongekend niveau van flexibiliteit en individualisering in een Advanced Management Program. Van de zes cursussen van een week in de loop van een jaar, zult u nemen drie cohorted Core Sessions-one in het begin, een in het midden, een in de richting van de eind-plus drie keuzevakken hele jaar door verkrijgbaar over onderwerpen van uw keuze . Je zult nooit ver weg van het kantoor voor meer dan een week, en u kunt uw curriculum aan te passen aan de individuele doelen te bereiken.

De Chicago Executive Institute bestaat van zes weken in de loop van een jaar, met de helft van het programma volledig aanpasbaar. Drie weken-een aan het begin, een in het midden, een aan het einde van het jaar zijn cohorted sessies met een groep van high-level executives die verkennen strategie, innovatie en leiderschap. Drie weken zijn in de electieve sessies van uw keuze met collega's uit een brede waaier van functies en branches.

De Chicago Executive Institute is een management tool voor verandering, de institutionalisering van nieuw gedrag. De Core Sessions u voorzien van een nieuw perspectief te kijken naar uw organisatie, de branche waarin je concurreren, en de uitdagingen die je gezicht. Je zal een meer effectieve leider door het bouwen van zelfbewustzijn te worden, een beter begrip van uw eigen uitspraken en motivators, leren hoe je je eigen aannames vraag, en steeds meer reflectieve en kritische in uw denken.

&nbsp

Concreet zal je leren om:

25DAT; mso-list: L0 niveau1 LFO1; "> · Opzij gezet aannames om te zoeken naar nieuwe manieren om problemen te definiëren, gegevens verzamelen, en oplossingen te ontwikkelen MsoNoSpacing "style =" margin: 0cm 0cm 0pt 0.5in; text-indent: -0. 25DAT; mso-list: L0 niveau1 LFO1; "> · Bereid niet alleen voor de veranderingen die je ziet, maar ook voor degenen die je niet margin: 0cm 0cm 0pt 0.5in; text-indent: -0. 25DAT; mso-list: L0 niveau1 LFO1; "> · Meer reflectieve en inzichtelijke in om lessen te leren de juiste uit ervaring 25DAT; mso-list: L0 niveau1 LFO1; "> · Meer oplettende om signalen te herkennen belangrijke patronen en om je heen : 0cm 0cm 0pt 0.5in; text-indent: -0. 25DAT; mso-list: L0 niveau1 LFO1; "> · Zin van wat is belangrijk om aandacht te besteden aan en wat is gewoon "ruis" acing "style =" margin: 0cm 0cm 0pt 0.5in; text-indent: -0. 25DAT; mso-list: L0 niveau1 LFO1; "> · Vol vertrouwen beslissingen te nemen wanneer: 25DAT; mso-list: L0 niveau1 LFO1; "> · Je hoeft niet alle informatie die u nodig 5in; text-indent: -0. 25DAT; mso-list: L0 niveau1 LFO1; "> · Je hebt overloop van de gegevens en de noodzaak om te sorteren door wat relevant is / krachtige

"> · U bent niet de deskundige

25DAT; mso-list: L0 niveau1 LFO1; "> · De structuur van uw organisatie om de impact productiviteit, creativiteit en behendigheid 25DAT; mso-list: L0 niveau1 LFO1; "> · Beïnvloeden, te overtuigen en te motiveren anderen 5in; text-indent: -0. 25DAT; mso-list: L0 niveau1 LFO1; "> · Snel en effectief integreren van de kennis die je hebt (als individu of een organisatie) met nieuwe gegevens of informatie die wordt beschik baar en onder voortdurend veranderende omstandigheden en voorwaarden

&nbsp

Zie 1 andere vakken van University of Chicago Booth School of Business »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
15 dagen
Deeltijd
Prijs
39,000 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Aug. 2019

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum