Business management (ma) - part time

NBS Northern Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Business management (ma) - part time

NBS Northern Business School

Dit programma wordt aangeboden op de NBS in twee keer de modellen, in full-time dag en vrijdagavond en zaterdag voor werkende professionals.

Het bijzondere voordeel: U kunt de tijd model te veranderen tijdens de studie, als je tijdens hun studie in het beroep kan beginnen met een stage.

Het beroepsonderwijs opties

Afgestudeerden van de opleiding Business Management (MA) accepteert team en Projektleitungs- en controlerende taken. Ze zijn zelfstandig in een positie op een wetenschappelijke basis en tijdig om problemen gericht te behandelen en om de doelstellingen en behoeften van bedrijven en klanten als de wettelijke eisen te voldoen. De overname van-lood-gerelateerde taken vereist naast kennis en zekerheid van actie en daadkracht. Daarom wordt het programma ook in lijn met de belangrijkste vaardigheden.

De cursus Business Management stelt studenten in staat om te adviseren, te zijn conceptueel en strategisch gewerkt. Onder de werkgebieden van business managers hier onder andere corporate management posities in management en project management posities en marktgerichte beheer van individuele zakelijke gebieden, zoals human resources, marketing of controlling. U profiteert van goede carrièremogelijkheden in het bedrijfsleven gebieden zoals marketing, sales, IT en de financiële sector, waar de gekwalificeerde kandidaten zijn verplicht om het niveau te beheersen. Daarnaast oefenen de leerlingen door de voltooiing van een aantal Engels-talige modules in de meest relevante internationale bedrijfsleven taal.

De inzetbaarheid van de afgestudeerden is aan de NBS altijd in focus. Dit wordt ondersteund door bijvoorbeeld de geïntegreerde vrije seminarprogramma. Denk je van een academische carrière na? Neem voor hun eerste release profiteren van onze wetenschappelijke publicatie serie!

inhoud

De Master's degree in Business Management (MA) gemedieerd door op onderzoek gebaseerde en wetenschappelijk weerspiegeld onderwijzen van een grondige kennis van zaken, algemene methodologische en strategische vaardigheden en managementvaardigheden. Zij zullen in staat om te ontwikkelen op het gebied van project- en corporate management verantwoordelijk praktijk-relevante taken, om oplossingen te ontwikkelen en met succes in de praktijk gebracht. Tegelijkertijd verwerven u de nodige sociale en interculturele vaardigheden - niet in het minst door het feit dat verschillende modules worden gehouden in het Engels.

Tegen de achtergrond van de verandering van het ondernemerschap leiders moeten in toenemende mate profiteren van de strategische en operationele management functies. Het programma van de Business Management is het curriculum en methodisch op gericht dat afgestudeerden kunnen voldoen aan deze uitdagingen in de praktijk. Dit vereist een uitgebreide verdere economische empowerment, bestaande uit technische, methodische, sociale en persoonlijke leiderschapsvaardigheden. Bovendien, interculturele vaardigheden, corporate security en internationalisering in marketing een integraal onderdeel van het programma.

de cursus inhoud verdeeld in vier groepen van modules:

  • Management and Law
  • Controlling en Marketing
  • Corporate Security en digitalisering
  • Master Project en Master Thesis

basislijn

Graduatie

Master of Arts (MA)

Toelatingsvoorwaarden

  • De toelatingseis is een goed einde in een undergraduate-economische opleiding (bachelor, diploma), of een andere initiële cursus waarin een mehrsemestriges stichting managementvaardigheden minstens heeft verworven.
  • Studenten met minder dan 210 ECTS-punten van een bacheloropleiding en zonder bewezen, relevante werkervaring moet een semester voorbereidende cursus, die gepaard kan gaan met extra kosten te voltooien.
  • Studenten met minder dan 210 ECTS-punten van een bacheloropleiding en MIT een bewezen, relevante praktijkervaring professionele activiteit van ten minste één jaar mogen worden bijgeschreven op 30 ECTS-punten op aanvraag.
  • Voor vragen, neem dan contact met ons op elk gewenst!
  • vereiste taalvaardigheden: Engels niveau B2

normale periode

4 semesters (24 maanden)

Lezing tijden en plaatsen

De cursussen worden gehouden op vrijdag 18:00-21:15 en zaterdag 8:30-17:00 in onze studiecentra en Quarree Holstenhofweg en op het terrein van Helmut Schmidt Universiteit van Hamburg.

vakantie

Break zijn in februari en in augustus. Van kerstavond tot Nieuwjaar noch lezingen, noch cheques.

Collegegeld

Het collegegeld bedraagt ​​24 termijnen van 505 euro per maand. Daarnaast is een eenmalige inspectie vergoeding van 500 euro is voor de controle verhoogd (Totaal: 12.620 euro).

De NBS voert een transparant Fair-Price-beleid. Daarom verzamelen we tijdens hun studie tijdens de normale periode geen andere kosten (zoals voor inschrijving of herhaling van module onderzoeken).

financieringsmogelijkheden

Gelieve te informeren over financieringsmogelijkheden in de navigatiebalk aan de rechterkant onder "beurzen en de financiering".

Deze school biedt programma's in:
  • Duits
NBS Northern Business School
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
18 - 24 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
12,650 EUR
Locations
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Mar. 2019
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Sept. 2019
Duitsland - Hamburg, Hamburg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan