Burgerlijk ingenieur: concentratie in energiesystemen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Missie en Doel

De missie van de School of Engineering is om studenten op te leiden van een diverse en multiculturele bevolking om productieve leden van het beroep van ingenieur en de samenleving in het algemeen.

SFSU

Verplichte vakken (12 eenheden)

Cursus Lijst Code Titel Units

  • ENGR 800 Techniek Communications 3
  • ENGR 801 Engineering Management 3
  • ENGR 820 Energy Resources en Duurzaamheid 3
  • ENGR 863 Advanced Thermal-vloeistoffen 3

Het totaal van cursussen die de kern van deze concentratie bevatten is ontworpen om studenten een brede basis in het algemeen gebied van engineering project management en communicatie technologie, en in Energy Systems. Deze cursussen zijn bedoeld om onze studenten mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling in hun vak.

Toelating tot het Programma

De aanvragers moeten een bachelor's degree in engineering, of een nauw verwante discipline te houden, met een minimum GPA van 3,0 in de bovenste divisie hoofdklassen, naast het voldoen aan de algemene universiteit eisen voor afgestudeerde staan. De School of Engineering vereist ook twee brieven van aanbeveling van personen die bekend zijn met de vorige academisch werk van de student of de professionele prestaties. Graduate Record Exam (GRE) scores in de laatste drie jaar zijn ook vereist. Een minimale score van 550 op het papier examen of 213 op de computer-based TOEFL is vereist voor graduate aanvragers wier vooropleiding was voornamelijk in een andere taal dan het Engels.

Plaatsing in Kandidatuur

De aanvrager is gevorderd tot kandidatuur als de Vordering tot Kandidatuur (ATC) is ondertekend en door de decaan van de Graduate Division goedgekeurd.

Geschreven Engels Proficiency Requirements

Level One

Als preadmission eis, moeten de aanvragers tevreden over één van de volgende:

  • een score van tenminste 4.0 / 6.0 op de GRE of GMAT Analytic Writing Assessment;
  • een score van ten minste 4,5 / 6,0 op het essay test van de op papier gebaseerde [PBT] TOEFL (een minimale score van 24/30 op het schrijven van deel van de op internet gebaseerde test [iBT] TOEFL);
  • een score van tenminste 6.5 / 9.0 op de IELTS het schrijven van test, of een overeenstemmende score op de Pearson Test van het Engels.

Een aanvrager die niet voldoet aan de bovenstaande eis kan onder voorwaarden worden toegelaten tot het programma, maar moet SCI 614 ronden in het eerste jaar van het bijwonen van SF State om de Level One eis te voldoen. SCI 614 telt niet mee voor de 30-eenheid MS werk natuurlijk eis.

Level Two

De Level Two Engels Proficiency eis wordt voldaan door de voltooiing van een scriptie (ENGR 898) of onderzoeksproject (ENGR 895).

Leerplan

De burgerlijk ingenieur is gebaseerd op 30 semester eenheden waarvan ten minste 21 eenheden moeten worden verdiend uit graduate niveau cursussen. Wij verwachten dat de afgestudeerde coördinator nauw zal samenwerken met individuele studenten een curriculum plan dat academische discipline zorgt ontwikkelen, terwijl op hetzelfde moment aan de behoeften van de student. Het curriculum omvat 12 eenheden van de vereiste technische cursussen en een minimum van 6 eenheden van electieve ingenieursopleidingen. Er kunnen maximaal 6 eenheden van electieve niet-technische cursussen kunnen worden toegepast op de diploma-eisen met instemming van de afgestudeerde coördinator, indien deze in overeenstemming met de algemene loopbaan doelstellingen van de student zoals voorzien in het programma van de studie. Er zijn twee opties voor het hoogtepunt ervaring. Een optie is om eerst een 3-eenheid onderzoek cursus (ENGR 897), en dan een 3-eenheid proefschrift cursus (ENGR 898). De andere optie is om een ​​3-eenheid toegepast onderzoeksproject cursus (ENGR 895) nemen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

San Francisco State University is one of the nation's leading public urban universities. Promoting respect for scholarship, freedom, and human diversity, the University's faculty and administration en ... Lees meer

San Francisco State University is one of the nation's leading public urban universities. Promoting respect for scholarship, freedom, and human diversity, the University's faculty and administration encourage students to ignore traditional barriers. Here students learn by helping people solve real-life problems, take part in research projects with senior faculty, collaborate with classmates, and explore future personal horizons and career pathways. Lees Minder