Studie Master's Programma's in Bulgarije

Masters Opleidingen in Bulgarije 2018

Studie in Bulgarije

Onderwijs in Bulgarije

Het ministerie van Onderwijs en Wetenschappen is het toezichthoudend orgaan voor het onderwijs in het land. Alle kinderen tussen zeven en 16 moeten worden ingeschreven op school. Onderwijs is hier gratis in de overheid gefinancierde scholen, hoewel de studenten zal betalen voor het hoger onderwijs, universiteiten en hogescholen. Interessant, Bulgarije leert informatie-technologie, wetenschappen en wiskunde aan de jongste van de kinderen zelfs. Het land 's alfabetiseringsgraad is zeer hoog op 98,6 procent.

Hoewel het land ging door een groot aantal periodes waarin de economie en de algemene infrastructuur zijn beschadigd waar het onderwijs was niet een belangrijk onderdeel van het leven, vandaag 42 instellingen voor hoger onderwijs op hun plaats in het land en meer dan 215.000 studenten landelijk ingeschreven. Ongeveer 5 procent van het land 's nationale begroting is gewijd aan onderwijs.

 

Hoger Onderwijs in Bulgarije

Het land biedt drie types van hoger onderwijs. Dat geldt ook voor universiteiten, hogescholen en gespecialiseerde hogere scholen. Universiteiten zijn vergelijkbaar met die in de wereld, die elk biedt drie fasen van het onderwijs. Dit begint met het bachelordiploma van de Bachelor 's, kan ontwikkelen tot een graduaat van de Masters, en vervolgens een doctoraat. Studenten brengen vier jaar in het undergraduate onderwijs en graduate onderwijs duurt voor een extra jaar.De PhD-graad kan langere opleidingen, afhankelijk van het soort aandacht vereisen.

Gespecialiseerde scholen bieden een specifieke focus. De meest voorkomende van deze zijn defensie, sport, de beeldende kunst en wetenschap. Tenslotte hogescholen zijn over het algemeen niet zo geavanceerd als universiteiten of als gespecialiseerde aangezien gespecialiseerde scholen.

De volgende zijn enkele van de grootste universiteiten in het land. Elk van deze scholen mogelijk maakt voor internationale studie door studenten die geïnteresseerd zijn in te doen.

  • Sofia University, gevestigd in Sofia
  • University of Economics, gelegen in Varna
  • Universiteit voor nationale en wereldeconomie Economie
  • Zuid-West University, ook wel bekend als Neofit Rilski
  • Technische Universiteit van Sofia, gevestigd in Sofia
  • Plovdiv University
  • New Bulgarian University

Studenten die zich inschrijven als internationale studenten hier vindt dat Bulgarije 's universiteiten en hogescholen stellen hun eigen voorwaarden voor inschrijving, met inbegrip van kosten, boetes, en lesgeld. De meeste scholen hier studenten eisen gespecialiseerde testen geven zich te kwalificeren voor, maar dit kan worden afgeweken op basis van het land van herkomst van het individu.

In termen van kosten voor onderwijs, deze kosten zijn hoger voor internationale studenten meer dan de lokale bevolking. De universiteiten hier zijn zowel als openbare en particuliere scholen, met eigen scholen beschouwd iets hoger onderwijsmogelijkheden en met hogere kosten. Collegegeld kosten lopen sterk uiteen, maar het is waarschijnlijk dat een student betaalt tussen de € 2500 en € 6000 voor een semester van het onderwijs hier. Particuliere universiteiten kunnen berekenen tweemaal zoveel als dit.

 

Travel Visa voor studenten

Als student, zullen mensen moeten een aanvraag voor een studentenvisum om te leven in het land. Dit kan echter niet worden gedaan totdat de student is ingeschreven in een van de erkende scholen hier. De student moet ook financiële steun die zal betalen voor zijn of haar onderwijs evenals volledig alle kosten van levensonderhoud, terwijl in het land hebben. Bewijs hiervan is vaak nodig. De student moet ook in goede gezondheid te zijn om in te schrijven in deze scholen. Vergoedingen zullen waarschijnlijk voor het verkrijgen van het visum ook.

Om het visum te verkrijgen, kunnen studenten zich via een lokale ambassade of consulaat. Daarnaast is het mogelijk om een ​​brief van de steun aanvragen bij het ministerie van Onderwijs van Bulgarije voor de toelatingseisen. De student kan ook rechtstreeks van toepassing op het onderdeel immigratie van het land.

 

Waarom studeren in Bulgarije?

Dit is een modern land, hoewel het een van de oudere landen. De gemeenschap als geheel is zeer geïnteresseerd in het onderwijs en het heeft zijn onderwijskansen na de Koude Oorlog herbouwd vanaf de grond opgebouwd. Afgezien van de rijke cultuur en geschiedenis hier, zijn er mogelijkheden voor internationale studenten om te werken op het gebied van gezondheidszorg, wetenschap en onderzoek, al is er grote concurrentie voor deze posities van burgers ook. Toch zijn er tal van mogelijkheden hier, met inbegrip van de eenvoudige mogelijkheid om hier te genieten van de natuurlijke omgeving.

Over Bulgarije

Studeren in Bulgarije biedt internationale studenten een kans om echt te omarmen dit deel van de wereld. Met een sterk onderwijssysteem en een gezellige sfeer aan degenen die een reis naar het land voor het onderwijs, kunnen veel studenten uit de hele wereld hier te vinden, te leren van de rijke cultuur en geschiedenis. Het land, officieel bekend als de Republiek Bulgarije, is gelegen in het zuidoostelijke deel van Europa. Griekenland en Turkije zitten in het zuiden met de Zwarte Zee uit te rekken op het oosten. Het hotel grenst aan Roemenië, Servië en Macedonië. Het land is de 14e grootste in Europa en is de thuisbasis van meer dan 7,3 miljoen mensen.

Onderwijs is een van de fundamenten van het leven hier. Het land staat bekend om zijn zeer vroege beschavingen alsmede haar werk in de religie, metaalbewerking, en culturele componenten van de menselijke ontwikkeling.Maar toch, binnen de 28 provincies hier, vindt u ook een zeer moderne levensstijl en een gevuld met volop mogelijkheden voor mensen uit de hele wereld. De hoofdstad Sofia is ook de grootste stad van het land 's en het biedt vrijwel alle moderne voorzieningen die nodig zijn voor de reizende student.

 

Samenleving

Overall, woonachtig in Bulgarije is zeer betaalbaar. In Sofia, de meeste mensen wonen in lofts en woningen, maar studenten hebben de neiging om hier te wonen in slaapzalen. Kosten vaak lager dan de meeste van de rest van Europa te zijn, maar degenen die in meer moderne steden zullen meer betalen voor te doen.

In termen van cultuur en de kunsten, Bulgarije heeft veel musea, festivals en muzikale optredens. Individuen hier de neiging om religieuze en velen zijn politiek. Niettemin, het land als geheel is gastvrij. Engels wordt ook onderwezen op veel middelbare scholen nu. Studenten die willen wonen in een levendige gemeenschap vindt dat wonen hier ideaal kan zijn.Het land heeft een enorme natuurlijke schoonheid met planten en bergen aan weerszijden. Gematigde temperaturen te wijten aan de Middellandse Zee en het klimaat. Toch kan het erg koud in de buurt van de bergachtige regio's.

Feiten over Bulgarije

Bulgarije grenst aan Servië, Macedonië, Roemenië, Griekenland en Turkije. Twee bergketens en twee grote valleien markeren de topografie van Bulgarije. Bulgarije heeft een opkomende markteconomie in de hogere middenklasse inkomen bereik, waar de private sector draagt ​​voor meer dan 80 procent van het BBP. Vanuit een grotendeels agrarisch land met een overwegend rurale bevolking in 1948, door de jaren 1980 Bulgarije tot een industriële economie met wetenschappelijk en technologisch onderzoek had getransformeerd aan de top van zijn budgettaire prioriteiten uitgaven.

 

Hoofdstad: Sofia
Officiële talen: Bulgaars
Overheid: Unitary parlementaire republiek
Bevolking: 7364570
Bruto Binnenlands Product: $ 103.816000000000
Valuta: Lev (BGN)
Tijdzone: (UTC 2)