Bosbouw - MS

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Evalueer de sterftetrends van suikeresdoorn. Opstellen en analyseren van enquêtes over bosbezitters. Bestudeer vroegere oogstmethoden en andere stressfactoren om trends te detecteren, de productiviteit van bossen te verbeteren en de boomsterfte te verminderen. Onderzoek naar ongedierte, boompathogenen en het selecteren van boomsoorten die zich aanpassen aan een reeks toekomstige omstandigheden - bossen voorbereiden op meervoudig recreatief en industrieel gebruik en veranderend klimaat. Neem deel aan nationale klimaatbeoordelingen en ecosysteemdiensten, duurzaamheid en ontwikkeling van bio-energie in Noord- en Zuid-Amerika. Leer om onderzoek te evalueren, onderzoek voor te stellen en in staat te zijn om het uit te voeren, een originele bijdrage te leveren aan de wetenschap - en bereid te zijn om de industrie te betreden of door te gaan met PhD-studies.

Programma sterke punten en kansen

  • Leer hoe u bossen kunt laten groeien en gebruiken. Michigan Tech, een van de drie belangrijkste bosbouwprogramma's in de staat, de thuishaven van een aangewezen modelbos, werkt samen met openbare en particuliere landeigenaren, de industrie en de universiteit aan projecten die rechtstreeks ten goede komen aan de gezondheid van bossen en commercieel en recreatief gebruik.
  • 6.500 voet laboratoriumruimte, 2.000 kas, 5.397 hectare onderzoeksbos.
  • Als u geïnteresseerd bent in productiebosbouw, concentreer u dan op bio-energie, biobrandstoffen, de levering van hout en de productie van biomateriaal - beheer is het doel. Er is ook een uitstekend potentieel voor bosherstel, in Michigan en andere delen van de wereld.
  • Maak gebruik van de brede expertise binnen onze kleine, vriendelijke academische gemeenschap. Leer ons kennen en ontdek met wie u wilt samenwerken.
  • Onderzoeksgraden zijn niet-specifiek en we hebben opzettelijk een laag aantal vereiste klassen ingesteld, tenzij uw commissie ze vereist.
  • Onderzoek uw interesses met uw commissie en uw adviseur om de optimale educatieve ervaring te bepalen.
Laatst bijgewerkt op okt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The College of Forest Resources and Environmental Science at Michigan Technological University brings students, faculty, and researchers together to measure, map, model, analyze, and deploy solutions. ... Lees meer

The College of Forest Resources and Environmental Science at Michigan Technological University brings students, faculty, and researchers together to measure, map, model, analyze, and deploy solutions. Woods. Water. Wildlife. The serenity they provide. The organisms they support. And the products they produce. More than 5,000 acres of University forests are set aside for research, education, recreation, and outreach. We're a scholarly community on a first-name basis—ready to help you grow in your research and create a career based on challenges facing our natural world. Lees Minder