Biologische Wetenschappen

International Accelerator

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Biologische Wetenschappen

International Accelerator

Biologische Wetenschappen

Slagings programma

Wij bieden zowel het onderzoek als niet-onderzoek gebaseerde graden. Ons primaire doel is in de richting van opleiding voor onderzoek; studenten die een op onderzoek gebaseerde pad te verdienen, hetzij Ph.D. of MS graden. Studenten bereiken Ph.D. graden meestal voort als postdoctorale bursalen op een loopbaan gericht op wetenschappelijk onderzoek en onderwijs of industrieel onderzoek.

Overzicht van de Graduate Program

Studenten bereiken van MS graden meestal voort als Ph.D. studenten hier of elders, of zoek de juiste posities in het onderwijs, het bedrijfsleven of de overheid. Wij bieden drie niet-onderzoek Professional Masters graden. De Professional Science Masters Degrees in Bio-informatica en in de biotechnologie zijn beide gericht op het trainen van studenten om te werken met bedrijven in de wetenschappelijke context van de disciplines. De Professional Masters degree in Teaching (de MAT) is gericht op het ontwikkelen van hoge kwaliteit van de leraren in het voortgezet onderwijs.

MS en Ph.D.

Het ministerie heeft onderzoek sterke punten binnen het gebied van Ecologie, Evolutie en Fysiologie (Integrative Biology), waaronder ecologie, evolutionaire biologie, milieu-microbiologie, fysiologie, en computationele biologie (modelleren en bioinformatica); Moleculaire, Cellulaire en Developmental Biology (MCDB) zoals genetica, kanker biologie, celbiologie en ontwikkelingsbiologie; Plant Sciences met inbegrip van moleculaire biologie en genetica, ontwikkelingsbiologie, cellulaire / fysiologische / ecologische reacties op het milieu. De bovenstaande links bieden meer informatie over deze gebieden. Studenten werken binnen deze gebieden wordt getraind voor een loopbaan in onderzoek, onderwijs en wetenschappelijk leiderschap. Binnen deze programma's, studenten verrichten origineel onderzoek onder leiding van een onderzoek mentor, en zullen naar verwachting hun resultaten in wetenschappelijke tijdschriften te publiceren en hun onderzoek prestaties op wetenschappelijke bijeenkomsten presenteren. Studenten worden sterk aangemoedigd om hun ervaring te verbreden door het bijwonen van onze frequente seminars gegeven door een bezoek aan wetenschappers, door het bijwonen van de nationale en internationale bijeenkomsten, en door deel te nemen aan workshops en / of een bezoek aan laboratoria aan andere universiteiten of onderzoeksinstellingen sites.

We zijn toegewijd aan het doel dat onze studenten worden excellente wetenschappers en wetenschappelijke opvoeders. Bij binnenkomst in het programma, studenten beginnen aan een leerzame ervaring, het ontwikkelen van een basiskennis bedoeld om ieder in staat te stellen een sterke, onderzoekend onderzoeksprogramma te ontwikkelen. Elke student wordt begeleid in deze reis door een onderzoek mentor, een proefschrift commissie en de afdeling in het algemeen om hun succes te verzekeren. De afdeling staat voor vele disciplines, en deze diversiteit tegemoet te komen, de respectieve graduate opleidingen zijn ontworpen om educatieve ervaring elke student op maat. Elk programma heeft zijn eigen educatieve gids; de keuze van het programma is aan elke student, met inbreng van hun onderzoek mentor en proefschrift commissie.

Non-Research Programs: Professionele Wetenschap Master / Master in het onderwijs. Master of Arts in Onderwijs (MAT) (Niet-Research Based)

Dit programma wordt beheerd door het Dept. of Instruction and Teacher Education in het College van Onderwijs, en wordt gecoördineerd met specifieke disciplines door middel van afdeling contacten. De MAT opleiding is een interdisciplinair programma en studenten in het programma hebben twee adviseurs - een programma gebied adviseur en een opleiding adviseur. Het College van Onderwijs faculteit adviseur voor MAT biologie studenten zal het bestand te beoordelen, voeren een interview, en dan naar voren hun aanbeveling aan de graduate school.

Professionele Wetenschap Master Programma in Bioinformatics (Non-Research Based)

De Professional Master Science Program in Bioinformatica is een non-onderzoek gebaseerde programma. Afgestudeerden van dit programma zal worden opgesteld aan bedrijven die betrokken zijn bij het ontwerpen van geneesmiddelen, genetische testen en vaatziekten, en biotechnologie in de landbouw, waar vaardigheden zijn nodig in de computationele en statistische methoden die specifiek zijn voor de analyse van biologische databases dienen. Studenten zullen ook worden blootgesteld aan het management, intellectueel eigendom, en public relations onderwerpen in de wetenschap gebaseerde bedrijfsoplossingen en bereid zullen zijn om te starten of te biotechbedrijven in de voorhoede van de nationale en wereldwijde biotech-scene te dienen.

Professionele Wetenschap Master Program in Biotechnologie (Non-Research Based)

De Professional Science Master Program in Biotechnologie is een non-onderzoek gebaseerde programma. Afgestudeerden van dit programma zal worden opgesteld om te beginnen of biotech bedrijven in de voorhoede van de nationale en wereldwijde biotech-scene te dienen. Studenten krijgen de geavanceerde toepassing van moleculair biologische technieken, transgene plant technologieën en cel / weefselkweek te leren en zullen worden blootgesteld aan het management, intellectueel eigendom, en public relations problemen in tech-based business.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Boston, Massachusetts
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates